Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Blaj

Arhitect - Proiectant Blaj

Arhitect Proiectant - Alba

Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Blaj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Arhitect Proiectant - Alba - Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Blaj. Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Blaj Birou Arhitectura, Autorizatie de Constructie, Expertiza Tehnica, Studiu Fezabilitate, PUD, PUZ, PUG, Structura Rezistenta, Proiect Arhitectura, Inginer Proiectant, Desen Tehnic, Proiectare Imobile, Proiectant Constructii, Proiectant Amenajari/Reamenajari, Constructii Civile, Industriale, Agricole, Tehnice, Studii de Fezabilitate, Proiectare Arhitectură, Proiectare Instalații, pentru Mansardări și Reabilitări Termice, Sisteme de Securitate


   În cadrul procesului de proiectare căutăm o soluţie unica pentru fiecare client în parte, menită să raspundă cât mai bine cerinţelor acestuia. Clientul este mereu implicat activ în procesul de proiectare, contribuind la procesul de creaţie, astfel încât rezultatul final va îmbina experienţa noastră cu necesităţile clientului.
Arhitect Proiectant Blaj Alba
    Cu ajutorul software-urilor de arhitectură putem realiza proiecte de forme şi dimensiuni diverse, prezentate la un grad de detaliere foarte ridicat. De asemenea, vom prezenta clientului forma tridimensională a cladirii pentru a vedea cum va arăta în realitate. Astfel se elimina riscul de a apărea erori în realizarea construcţiei sau ca aceasta să nu corespunda cu imaginea realizată pe calculator.

    De asemenea, putea oferi servicii de proiectare complete, îmbinând solutii tehnice, functionale si estetice în elaborarea proiectelor. Specialitatile (arhitectura, structura de rezistenta, instalatii, amenajare peisajera etc.) implicate în proiect nu pot fi tratate individual ci vor conlucra pentru a defini un proiect unitar. Cu ajutorul computerului putem prezenta clientului imagini realiste cu forma finala a cladirii, astfel încat acesta va sti cum arata înca din stadiul de proiect. De asemenea pot fi prezentate si imagini interioare si propuneri de amenajare a încaperilor. Pentru ca rezultatul final sa respecte întocmai proiectul putem oferi si asistenta pe santier.

Servicii

  • Intocmire documentații tehnice pentru autorizații de construire  (DTAC) pentru orice tip de clădire; inclusiv schimbări de destinație, extinderi, mansardări, reabilitări.
  • Intocmire proiecte tehnice de execuție (PTh).
  • Intocmire proiecte de urbanism (PUD, PUZ).
  • Documentații tehnice necesare pentru obținerea certificatului de urbanism.
  • Documentații tehnice pentru obtinerea avizelor și acordurilor impuse prin certificatul de urbanism.
  • Consultanță în alegerea terenului.
  • Consultanță pentru amenajări interioare.
  • Prezentări 3D.

arhitect_400_400_01