Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Bucuresti-Sector 1

Arhitect - Proiectant Bucuresti-Sector 1

BIA Andrei Florin Doru
BIA Carmen Elena Andrei

Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre BIA Andrei Florin Doru
BIA Carmen Elena Andrei - Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Bucuresti-Sector 1. Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Bucuresti-Sector 1 Birou Arhitectura, Autorizatie de Constructie, Expertiza Tehnica, Studiu Fezabilitate, PUD, PUZ, PUG, Structura Rezistenta, Proiect Arhitectura, Inginer Proiectant, Desen Tehnic, Proiectare Imobile, Proiectant Constructii, Proiectant Amenajari/Reamenajari, Constructii Civile, Industriale, Agricole, Tehnice, Studii de Fezabilitate, Proiectare Arhitectură, Proiectare Instalații, pentru Mansardări și Reabilitări Termice, Sisteme de Securitate


0723.948.598

0731.439.656

florindoruandrei@gmail.com

carmenelena_andrei@yahoo.com

 

   În cadrul procesului de proiectare căutăm o soluţie unica pentru fiecare client în parte, menită să raspundă cât mai bine cerinţelor acestuia. Clientul este mereu implicat activ în procesul de proiectare, contribuind la procesul de creaţie, astfel încât rezultatul final va îmbina experienţa noastră cu necesităţile clientului.
Arhitect Proiectant Bacau
    Cu ajutorul software-urilor de arhitectură putem realiza proiecte de forme şi dimensiuni diverse, prezentate la un grad de detaliere foarte ridicat. De asemenea, vom prezenta clientului forma tridimensională a cladirii pentru a vedea cum va arăta în realitate. Astfel se elimina riscul de a apărea erori în realizarea construcţiei sau ca aceasta să nu corespunda cu imaginea realizată pe calculator.

    De asemenea, colaboram cu ingineri de specialitati diferite pentru a putea oferi servicii de proiectare complete, îmbinând solutii tehnice, functionale si estetice în elaborarea proiectelor. Specialitatile (arhitectura, structura de rezistenta, instalatii, amenajare peisajera etc.) implicate în proiect nu pot fi tratate individual ci vor conlucra pentru a defini un proiect unitar. Cu ajutorul computerului putem prezenta clientului imagini realiste cu forma finala a cladirii, astfel încat acesta va sti cum arata înca din stadiul de proiect. De asemenea pot fi prezentate si imagini interioare si propuneri de amenajare a încaperilor. Pentru ca rezultatul final sa respecte întocmai proiectul putem oferi si asistenta pe santier.

Servicii

   Proiectarea reprezinta un act de creatie unic, responsabil fata de client si fata de efortul sau investitional.

   Biroul de arhitectura BIA Andrei Florin Doru & BIA Carmen Elena Andrei va ofera servicii complete de proiectare arhitectura, rezistenta si instalatii pentru diverse programe de arhitectura:Arhidesign Studio

   A. Proiecte case si vile:

   - Proiecte case cu etaj;

   - Proiecte case parter;

   - Proiecte case cu mansarda;

   - Proiecte case duplex sau cuplate;

   - Proiecte case pe teren ingust;

   - Proiecte case ieftine;

   - Proiecte case de lux;   

   - Proiecte case de vacanta;

   - Proiecte case conceptuale;

   - Proiecte case tip.   
Arhidesign Studio

   Proiecte amenajari interioare

   Executam proiecte amenajari interioare pentru orice tip de spatiu: amenajari living, amenajari bucatarii, amenajari dormitoare, amenajari birouri, amenajari spatii comerciale, proiecte obiecte mobilier sau design de obiect.

   Proiecte amenajari exterioare

   Executam proiecte amenajari exterioare: amenajari fatade cladiri, amenajari curti interioare si gradini, amenajari spatii verzi, amenajari mobilier de gradina, amenajari iluminat nocturn si imprejmuiri.

   Proiecte modernizari cladiri existente

   Executam proiecte pentru interventii asupra unor cladiri existente: modernizari, extinderi, reabilitari, consolidari, reamenajari functionale, reconfigurari fatade, demolari, relevee de arhitectura, expertize tehnice.

   B. Proiecte locuinte colectiveArhidesign Studio

   BIA Andrei Florin Doru & BIA Carmen Elena Andrei va ofera servicii complete de proiectare pentru orice tip de cladire. Elaborarea solutiei de arhitectura va fi coordonata cu conditiile urbanistice si cu mijloacele financiare ale investitorului in vederea obtinerii autorizatiei de construire pentru executarea optima a unei cladiri de locuit colectiva. Proiecte complexe rezidentiale - locuinte colective, blocuri de locuinte cu apartamente.

   C. Proiecte spatii comerciale si industriale, inclusiv hale sau diverse tipuri de constructii industriale

   Oferim servicii complete de proiectare pentru orice tip de cladire. Elaborarea solutiei de arhitectura va fi coordonata cu conditiile urbanistice si cu mijloacele financiare ale investitorului in vederea obtinerii autorizatiei de construire pentru executarea optima a unui spatiu comercial.

   D. Proiecte cladiri de birouri

   Oferim servicii complete de proiectare pentru orice tip de cladire. Elaborarea solutiei de arhitectura va fi coordonata cu conditiile urbanistice si cu mijloacele financiare ale investitorului in vederea obtinerii autorizatiei de construire pentru executarea optima a unei cladirii de birouri.

   E. Proiecte cladiri cu functiuni turistice si de alimentatie

   Oferim servicii complete de proiectare pentru orice tip de cladire. Elaborarea solutiei de arhitectura va fi coordonata cu conditiile urbanistice si cu mijloacele financiare ale investitorului in vederea obtinerii autorizatiei de construire pentru executarea optima a unei cladirii unde se vor desfasura activitati turistice sau de alimentatie publica. Proiectare cladiri cu functiuni turistice: hoteluri, moteluri, pensiuni, restaurante, cluburi, cafenele, centre de agrement.

   F. Expertize tehnice, Relevee de arhitecturaArhidesign Studio

   G. Studii si servicii conexe proiectarii - studii geotehnice, studii topografice, studii de insorire, calcul coeficient termic (obtinerea de avize si acorduri, certificate de urbanism si autorizatii de construire).

   H. Documentatie de prezentare 3Danimatii, imagini 3D, cataloage de prezentare.

   I. Proiecte si documentatii de urbanism

   Executa documentatii de urbanism PUD, PUZ, PUG la cele mai bune preturi asigurand proiectarea optima a terenului.

   J. Consultanta generala in constructii

   De asemenea, oferim servicii de consiliere in oricare din domeniile de mai sus mentionate. Suntem deschisi eventualelor intrebari si solicitari.