Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Covasna

Arhitect - Proiectant Covasna

CAD PROJECT & PROINVEST Birou de Arhitectura si Proiectare Covasna, Jud. Covasna

Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Covasna reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre CAD PROJECT & PROINVEST Birou de Arhitectura si Proiectare Covasna, Jud. Covasna - Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Covasna. Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Covasna Birou Arhitectura, Autorizatie de Constructie, Proiect Arhitectura, Proiectare Imobile, Constructii, Amenajari/Reamenajari, Constructii Civile, Industriale, Agricole, Tehnice, Studii de Fezabilitate, Extinderi, Desfiintari, Refunctionalizari, Reabilitări etc.


CAD PROJECT & PROINVEST

Birou de Arhitectura si Proiectare Covasna

0744 307 852 - Arhitect Proiectant NEMETH CSABA

 

   În cadrul procesului de proiectare căutăm o soluţie unica pentru fiecare client în parte, menită să raspundă cât mai bine cerinţelor acestuia. Clientul este mereu implicat activ în procesul de proiectare, contribuind la procesul de creaţie, astfel încât rezultatul final va îmbina experienţa noastră cu necesităţile sale.Arhitect Proiectant Covasna

   Cu ajutorul software-urilor de arhitectură putem realiza proiecte de forme şi dimensiuni diverse, prezentate la un grad de detaliere foarte ridicat. De asemenea, vom prezenta clientului forma tridimensională a cladirii pentru a vedea cum va arăta în realitate. Astfel se elimina riscul de a apărea erori în realizarea construcţiei sau ca aceasta să nu corespunda cu imaginea realizată pe calculator.

   De asemenea, colaboram cu ingineri de specialitati diferite pentru a putea oferi servicii de proiectare complete, îmbinând solutii tehnice, functionale si estetice în elaborarea proiectelor. Specialitatile (arhitectura, structura de rezistenta, instalatii, amenajare peisajera etc.) implicate în proiect nu pot fi tratate individual ci vor conlucra pentru a defini un proiect unitar. Cu ajutorul computerului putem prezenta clientului imagini realiste cu forma finala a cladirii, astfel încat acesta va sti cum arata înca din stadiul de proiect. De asemenea pot fi prezentate si imagini interioare si propuneri de amenajare a încaperilor. Pentru ca rezultatul final sa respecte întocmai proiectul putem oferi si asistenta pe santier.

 

Servicii

 In domeniul arhitecturii, realizam:

   - Proiectare "la cheie" imobile civile sau industriale;Arhitect Proiectant Covasna

   - Proiecte de urbanism PUZ,PUG;

   - Proiectare instalatii;

   - Mansardari, extinderi, amenajari;

   - Verificari proiecte + Expertiza tehnica;

   - PUD, PUZ;

   - Autorizatii de construire pentru imobile 

   In domeniul graficii-DTP realizam:

   - Creatie grafica;

   - Grafica 3D;

   CAD PROJECT & PROINVEST  asigura realizarea oricarui tip de investitie in toate fazele de proiectare.

   Toate proiectele realizate sunt rezultatul dintre dorinta, posibilitatile beneficiarului si solutiile profesionale oferite de noi.

   CAD PROJECT & PROINVEST realizeaza si urmatoarele tipuri de proiecte:

   I. Plan urbanistic de detaliu (PUD) si Plan urbanistic zonal (PUZ)
   II.Proiecte tehnice si detalii executie pentru constructii civile si industriale, pentru urmatoarele specialitati: arhitectura, structura de rezistenta, instalatii electrice, instalatii curenti slabi (telefonie, retea de calculatoare, CCTV etc.), instalatii termice si HVAC, instalatii sanitare si SCENARIU DE SECURITATE LA INCENDIU  - pe scurt: proiecte complete.
   Proiectele contin toate documentatiile necesare pentru obtinerea avizelor si acordurilor in vederea obtinerii AUTORIZATIEI DE CONSTRUIRE.
   III.Societatea noastra asigura, la cererea clientului, depunerea si ridicarea documentelor pentru obtinerea urmatoarelor acte necesare in vederea construirii: certificat de urbanism, avize si acorduri cerute prin certificatul de urbanism, autorizatie de construire. Acest serviciu este disponibil doar pentru proiecte elaborate de catre firma noastra.

Galerie foto