Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Drobeta Turnu Severin

Arhitect - Proiectant Drobeta Turnu Severin

BIA Simona Daniela Ciuca Drobeta Turnu Severin

Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Drobeta Turnu Severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre BIA Simona Daniela Ciuca Drobeta Turnu Severin - Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Drobeta Turnu Severin. Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Drobeta Turnu Severin Birou Arhitectura, Autorizatie de Constructie, Expertiza Tehnica, Studiu Fezabilitate, PUD, PUZ, PUG, Structura Rezistenta, Proiect Arhitectura, Inginer Proiectant, Desen Tehnic, Proiectare Imobile, Proiectant Constructii, Proiectant Amenajari/Reamenajari, Constructii Civile, Industriale, Agricole, Tehnice, Studii de Fezabilitate, Proiectare Arhitectură, Proiectare Instalații, pentru Mansardări și Reabilitări Termice, Sisteme de Securitate


    În cadrul procesului de proiectare căutăm o soluţie unica pentru fiecare client în parte, menită să raspundă cât mai bine cerinţelor acestuia. Clientul este mereu implicat activ în procesul de proiectare, contribuind la procesul de creaţie, astfel încât rezultatul final va îmbina experienţa noastră cu necesităţile clientului.

    De asemenea, colaboram cu ingineri de specialitati diferite pentru a putea oferi servicii de proiectare complete, îmbinând solutii tehnice, functionale si estetice în elaborarea proiectelor. Specialitatile (arhitectura, structura de rezistenta, instalatii, amenajare peisajera etc.) implicate în proiect nu pot fi tratate individual ci vor conlucra pentru a defini un proiect unitar. Cu ajutorul computerului putem prezenta clientului imagini realiste cu forma finala a cladirii, astfel încat acesta va sti cum arata înca din stadiul de proiect. De asemenea pot fi prezentate si imagini interioare si propuneri de amenajare a încaperilor. Pentru ca rezultatul final sa respecte întocmai proiectul putem oferi si asistenta pe santier.

    Cu ajutorul software-urilor de arhitectură putem realiza proiecte de forme şi dimensiuni diverse, prezentate la un grad de detaliere foarte ridicat. De asemenea, vom prezenta clientului forma tridimensională a cladirii pentru a vedea cum va arăta în realitate. Astfel se elimina riscul de a apărea erori în realizarea construcţiei sau ca aceasta să nu corespunda cu imaginea realizată pe calculator.Arhitect Proiectant Drobeta Turnu Severin

Servicii

    Proiectare completa

Biroul nostru ofera proiectare completa de arhitectura, inginerie structurala si inginerie de instalatie pe faze determinante : SF – studiu de fezabilitate, CU – certificat de urbanism, PAC – proiect de autorizatie de constructie, PT/DE – proiect tehnic/detalii de executie.

 • Constituirea si definitivarea temei de proiectare
 • Realizarea anteproiectului, proiectului preliminar sau studiului de fezabilitate
 • Managementul proiectului – coordonarea efectelor arhitecturale, functiunilor, tehnicilor, relationarilor, particularitatilor si bugetului
 • Realizarea proiectului tehnic si intocmirea documentatiei pentru autorizatia de constructie
 • Realizarea antemasuratorilor si a caietului de sarcini
 • Managementul de santier si asistenta tehnica de specialitateArhitect Proiectant Drobeta Turnu Severin


    Amenajare de interior

 • Designul interior al spatiilor publice (banca, clinica, spatiu commercial, restaurant, cafenea/bar/club, hotel, birouri) si private (locuinta, casa vacanta).
 • Studii de interior pentru optiuni de materiale, culori si efecte de lumina.
 • Managementul de proiect : coordonarea efectelor arhitecturale, functiunilor, tehnicilor, relationarilor, particularitatilor si bugetului


    Design, Grafica si Obiecte decorative

 • Simulari perspective 3D de interior si exterior si filmulete de prezentare pentru proiectele de arhitectura, design si peisagistica, atat pentru proprietar cat si pentru dezvoltatorul imobiliar sau firma de proiectare.
 • Advertising – logo-uri, cataloage, prezentari de promovare
 • Design de produs pentru elemente decorative speciale (mobilier, tencuieli speciale etc).
 • Printuri de arta digitala, tablouri de arta contemporana, fotografie


    Executie

 • Ofertarea concreta si detaliata pentru materiale de finisaj (parchet, gresie&faianta, piatra, tencuieli decorative, tapet etc), mobilier, corpuri de iluminat, textile, obiecte sanitare, obiecte decorative si toate componentele necesare pt. amenajarea unei gradini sau a unei terase.
 • Pentru amenajarile interioare si exterioare va putem ajuta cu echipa noastra de executie (executie finisaje, instalatii electrice, termice si sanitare, mobilier la comanda etc)
 • Pentru proiectele ample de arhitectura va putem recomanda una din firmele de constructie cu care colaboram si va putem asigura supravegherea de santier.

Galerie foto