Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Drobeta Turnu Severin

Arhitect - Proiectant Drobeta Turnu Severin

Arhidesign Studio - Arhitect Florea Flavian Costin

Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Drobeta Turnu Severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Arhidesign Studio - Arhitect Florea Flavian Costin - Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Drobeta Turnu Severin. Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Drobeta Turnu Severin Birou Arhitectura, Autorizatie de Constructie, Proiect Arhitectura, Proiectare Imobile, Constructii, Amenajari/Reamenajari, Constructii Civile, Industriale, Agricole, Tehnice, Studii de Fezabilitate, Extinderi, Desfiintari, Refunctionalizari, Reabilitări etc.


   Biroul de arhitectura Arhidesign Studio integreaza cu profesionalism gama completa de servicii necesare realizarii proiectului casei dumneavoastra: proiectare, avizare si consultanta, astfel incat cerintele si exigentele clientului sa fie complet satisfacute.

   Arhidesign Studio S.R.L., condusa de Arhitect Florea Flavian Costin, a reusit sa stranga un portofoliu bogat de proiecte ce variaza de la locuinte individuale (proiecte case), ansambluri rezidentiale, cladiri de birouri si pana la constructii industriale (hale metalice) si sali de evenimente.Arhidesign Studio

   Echipa biroului nostru de arhitectura este in cautarea de noi tehnologii si materiale de constructii, pentru a putea fi mereu in pas cu schimbarile ce se produc la nivel global, astfel incat sa putem raspunde solicitarilor clientilor nostri, intr-un mod eficient, viabil si fezabil, incercand in acelasi timp sa propunem solutii arhitecturale creative, inedite si surprinzatoare, care sa se potriveasca in peisajul urbanistic si sa valorifice la maximum suprafata de teren pe care o are la dispozitie clientul.

   Cu ajutorul software-urilor de arhitectură putem realiza proiecte de forme şi dimensiuni diverse, prezentate la un grad de detaliere foarte ridicat. De asemenea, vom prezenta clientului forma tridimensională a cladirii pentru a vedea cum va arăta în realitate. Astfel se elimina riscul de a apărea erori în realizarea construcţiei sau ca aceasta să nu corespunda cu imaginea realizată pe calculator.

Arhidesign Studio

Servicii

   Proiectarea reprezinta un act de creatie unic, responsabil fata de client si fata de efortul sau investitional.

   Biroul de arhitectura Arhidesign Studio va ofera servicii complete de proiectare arhitectura, rezistenta si instalatii pentru diverse programe de arhitectura:Arhidesign Studio

   A. Proiecte case si vile:

   - Proiecte case cu etaj;

   - Proiecte case parter;

   - Proiecte case cu mansarda;

   - Proiecte case duplex sau cuplate;

   - Proiecte case pe teren ingust;

   - Proiecte case ieftine;

   - Proiecte case de lux;   

   - Proiecte case de vacanta;

   - Proiecte case conceptuale;

   - Proiecte case tip.   
Arhidesign Studio

   Proiecte amenajari interioare

   Arhidesign Studio executa proiecte amenajari interioare pentru orice tip de spatiu: amenajari living, amenajari bucatarii, amenajari dormitoare, amenajari birouri, amenajari spatii comerciale, proiecte obiecte mobilier sau design de obiect.

   Proiecte amenajari exterioare

   Arhidesign Studio executa proiecte amenajari exterioare: amenajari fatade cladiri, amenajari curti interioare si gradini, amenajari spatii verzi, amenajari mobilier de gradina, amenajari iluminat nocturn si imprejmuiri.

   Proiecte modernizari cladiri existente

   Arhidesign Studio executa proiecte pentru interventii asupra unor cladiri existente: modernizari, extinderi, reabilitari, consolidari, reamenajari functionale, reconfigurari fatade, demolari, relevee de arhitectura, expertize tehnice.

   B. Proiecte locuinte colectiveArhidesign Studio

   Arhidesign Studio va ofera servicii complete de proiectare pentru orice tip de cladire. Elaborarea solutiei de arhitectura va fi coordonata cu conditiile urbanistice si cu mijloacele financiare ale investitorului in vederea obtinerii autorizatiei de construire pentru executarea optima a unei cladiri de locuit colectiva. Proiecte complexe rezidentiale - locuinte colective, blocuri de locuinte cu apartamente.

   C. Proiecte spatii comerciale

   Arhidesign Studio va ofera servicii complete de proiectare pentru orice tip de cladire. Elaborarea solutiei de arhitectura va fi coordonata cu conditiile urbanistice si cu mijloacele financiare ale investitorului in vederea obtinerii autorizatiei de construire pentru executarea optima a unui spatiu comercial.

   D. Proiecte cladiri de birouri

   Arhidesign Studio va ofera servicii complete de proiectare pentru orice tip de cladire. Elaborarea solutiei de arhitectura va fi coordonata cu conditiile urbanistice si cu mijloacele financiare ale investitorului in vederea obtinerii autorizatiei de construire pentru executarea optima a unei cladirii de birouri.

   E. Proiecte cladiri cu functiuni turistice si de alimentatie

   Arhidesign Studio va ofera servicii complete de proiectare pentru orice tip de cladire. Elaborarea solutiei de arhitectura va fi coordonata cu conditiile urbanistice si cu mijloacele financiare ale investitorului in vederea obtinerii autorizatiei de construire pentru executarea optima a unei cladirii unde se vor desfasura activitati turistice sau de alimentatie publica. Proiectare cladiri cu functiuni turistice: hoteluri, moteluri, pensiuni, restaurante, cluburi, cafenele, centre de agrement.

   F. Expertize tehnice, Relevee de arhitecturaArhidesign Studio

   G. Studii si servicii conexe proiectarii - studii geotehnice, studii topografice, studii de insorire, calcul coeficient termic (obtinerea de avize si acorduri, certificate de urbanism si autorizatii de construire).

   H. Documentatie de prezentare 3D - animatii, imagini 3D, cataloage de prezentare.

   I. Proiecte si documentatii de urbanism

   Birou de arhitectura si urbanism Arhidesign Studio executa documentatii de urbanism PUD sau PUZ la cele mai bune preturi asigurand proiectarea optima a terenului.

   J. Consultanta generala in constructii

   Arhidesign Studio va poate oferi servicii de consiliere in oricare din domeniile de mai sus mentionate. Suntem deschisi eventualelor intrebari si solicitari.

Galerie foto