Cabinet Particular Arhivare Documente Costesti

Arhivare Documente Costesti

Arhivare documente Costesti - Arges

Cabinet Particular Arhivare Documente Costesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Arhivare documente Costesti - Arges - Cabinet Particular Arhivare Documente Costesti. Cabinet Particular Arhivare Documente Costesti


PAGINA DISPONIBILA PENTRU O SINGURA FIRMA DE ARHIVARE

PENTRU A VA INREGISTRA, VA RUGAM SA NE CONTACTATI:

office@cabinet-particular.ro

190 ron / 1 AN

290 ron / 2 ANI


 

 

   Societatea noastra are ca principal obiect de activitate prestarea serviciilor specifice domeniului arhivistic (Cod CAEN 9101), conform Legii Arhivelor Naționale nr. 16/1996, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 71, din 9 aprilie 1996 actualizată și în temeiul Instrucțiunilor privind activitatea de arhivă la creatorii și deținătorii de documente aprobate de conducerea Arhivelor Naționale prin Ordinul de zi nr. 217/23 mai 1996. 

   Experienta solida in domeniul arhivarii, grija fata de client, pasiunea si continua imbunatatire a serviciilor sunt trasaturile care ne definesc.

   Ne recomanda:S.C. Innovation Services Solution S.R.L. - Arhivare Documente Arges

   - Standardele ridicate de securitate;

   - Experienta vasta in arhivare si management documente;

   - Costuri avantajoase pentru clientii nostri.

   Documentele continute in arhiva, sunt documente din sursa primara, care s-au acumulat de-a lungul vietii si activitatii unui individ sau al unei organizatii si sunt pastrate pentru a evidentia functia si rolul acestora la un moment dat in societate.

   Documentele arhivate sunt rezultate ale activitatilor juridice, comerciale, culturale, administrative, tehnice sau sociale, obisnuite.
Aceste documente au fost selectate din motive tinand de valoarea lor istorica, culturala sau doveditoare, pentru a fi pastrate pe termen lung sau permanent.

   Tipologia arhivelor cuprinde cinci tipuri de arhive: arhive academice, arhive de afaceri, arhive guvernamentale, arhive ale organizatiilor non-profit, alte arhive.

 

S.C. Innovation Services Solution S.R.L. - Arhivare Documente Arges

Servicii

 

   1. Prelucrare Arhivistica

   Nomenclator arhivisticS.C. Innovation Services Solution S.R.L. - Arhivare Documente Arges

   Nomenclatorul arhivistic se poate defini ca un tabel sistematic in care se inscriu, conform  structurii organigramei, unitatile arhivistice concepute pe probleme si termnene de pastrare, fiind un instrument de lucru indispensabil in organizarea unei arhive.

   Atunci cand la intocmirea Nomenclatorului arhivistic se intampina dificultati, echipa noastra prin profesionalismul si experienta sa acorda sprijin de specialitate in depasirea oricaror erori care ar putea sa apara in aceasta etapa.

   Constituire Dosar

   Conform cerintelor legale, documentele se grupeaza in unitati arhivistice anual, potrivit problematicii si termenelor de pastrare stabilite in nomenclatorul arhivistic, in al doilea an de la constituire.

  Documentele cuprinse în dosar se ordonează cronologic sau, în cazuri speciale, după alte criterii (alfabetic, geografic etc.); când în constituirea dosarului se foloseşte ordinea cronologică, actele mai vechi trebuie să se afle deasupra şi cele mai noi dedesubt.

   Ordonare Documente

   Documentele care se gasesc in arhiva neconstituite conform nomenclatorului, se ordoneaza, inventariaza si selectioneaza avand in vedere urmatoarele:

   •  determinarea apartenentei la fond (fondarea), tinandu-se seama de denumirea destinatarului, ștampila de inregistrare, rezolutie sau note tergale, continutul actului;

   •  ordonarea documentelor in cadrul fondului, dupa un criteriu stabilit (pe an si compartimente de munca, iar in cadrul compartimentului, pe probleme; pe compartimente si ani, iar in cadrul anului pe probleme, alfabetic, etc.).

   In cazul in care un dosar cuprinde documente din mai multi ani se ordoneaza la anul cel mai vechi al dosarului, fara a se lua in consideratie datele documentelor anexate.S.C. Innovation Services Solution S.R.L. - Arhivare Documente Arges

   In cazul in care documentele nu sunt constituite in dosare (foi volante), ordonarea acestora se executa dupa criteriul cronologic, iar apoi se grupeaza pe probleme, in dosare.

   Pe parcursul ordonarii documentelor fara evidente, se separa documentele de acelasi fel, cu termene de pastrare 1 – 5ani, in vederea eliminarii lor globale, cu ocazia selectionarii, la expirarea termenului de pastrare.

   2. Legatorie Documente

   Punem la dispozitie si serviciul de legatorie de arhiva pentru a va ajuta sa pregatiti documentele pentru depozitare, ordonandu-le pentru o identificare cat mai rapida si fara erori.

   Legarea documentelor se face in coperti de carton, astfel incit sa fie permisa citirea completa a textului din interiorul dosarului. Un dosar poate fi constituit dintr-un document de o fila sau mai multe documente pâna la max 250-300 file. In cazul depasirii a 300 file – unitatea arhivistica se va imparti in volume tinindu-se cont de aspectul cronologic sau alfabetic stabilit de creatorul de documente.

   Dosarul format este etichetat fata si lateral si apoi dat spre verificare la compartimentul din care provin documentele.

   Dosarele sunt apoi aranjate in ordine cronologica, in functie de tipul documentului.

   3. Scanare Documente

  Punem la dispozitie serviciul de scanare a documentelor in format electronic, un instrument extrem de eficient in administrarea rapida si facila a informatiilor ce necesita stocare. Datele si informatiile existente in arhive se afla sub cele mai diverse forme: suport de hartie, fisiere electronice, microfilme. Preluarea acestora intr-un sistem de prelucrare automata a datelor presupune scanarea, indexarea, stocarea lor pe suporturi de memorie si regasirea lor dupa diferite criterii.

Galerie foto