Camera de comert Romano-Olandeza(NRCC) este partener al Galei Excelentei in Mediere 2016

Inca din 2006, Camera de Comerț Olandezo- Română (NRCC) sprijină și promovează comunitatea de afaceri olandezo-română. NRCC face acest lucru prin crearea de oportunități de afaceri în cadrul comunității sale active de membri, având un contact apropiat cu Ambasada Olandei în România și actionand în calitate de partener de consultare între sectorul de afaceri și Guvernul român.

NRCC logoObiectivele NRCC sunt:

– să promoveze, să consolideze și să faciliteze schimburile comerciale dintre Olanda și România (Țările de Jos sunt de mulți ani cea mai mare sursă de investiții străine directe în România);
– sa ofere instrumente de membri-cheie de dezvoltare cum ar fi crearea de rețele și oportunități de schimburi de cunoștințe;
– sa promoveze o legislație de afaceri prietenoasa în România;
– sa creeze un mediu de afaceri mai stabil în România;
– sa construiasca o comunitate puternică de afaceri, cu un nivel ridicat de recunoaștere publică, implicare și angajament.

NRCC a fost fondata in 2006 de urmatorii membri: Den Braven Romania Comex, Larive Romania International Business Development, ING Bank NV Amsterdam, Deloitte Consultanta, Ernst & Young, Cohn&Jansen/Ashley&Holmes, PricewaterhouseCoopers Auditors & Accountants, Frans Maas, LNB Romania Feed, The Bucharest Consulting Group.

Cu peste 150 de membri, majoritatea firme de referinta in piata afacerilor, NRCC reprezinta, de 10 ani, comunitatea numeroasa a oamenilor de afaceri olandezi care au business-uri in Romania.

NRCC este partener al Galei Excelentei in Mediere 2016 si pentru ca medierea face parte din cultura poporului olandez.

 


sursa: medierenet.ro