Cat castiga un angajat la primul job in domeniile audit si consultanta

Tinerii absolventi, care se angajeaza fara experienta, castiga in cadrul companiei de audit si consultanta Deloitte, un salariu de 3.000 de lei brut pe luna (2.100 lei net n.red).
De asemenea, tinerii au sansa ca in fiecare an sa obtina o majorare de pana la 25%, daca au performante la locul de munca.

"La suma de 3.000 de lei se adauga si bonuri de masa, bonusuri de performanta si altele beneficii. Partea buna este ca oamenii promoveaza intr-un ritm destul de alert, iar asta le permite sa ajunga la un salariu frumusel intr-un timp relativ scurt. Asta pentru ca in fiecare an, doar daca nu ai rezultate dezastruoase, promovezi. Si o promovare poate sa aduca cu ea o crestere de salariu intre 10 si 25%", a explicat Carmen Baibarac.

Compania de audit si consultanta Deloitte Romania furnizeaza servicii clientilor din sectorul public si privat in urmatoarele domenii profesionale - audit, taxe, consultanta, consultanta financiara. Prezenta in peste 150 de tari, Deloitte are peste 200.000 de angajati.

audit1_400_01

sursa: wall-street.ro