CN Aeroporturi Bucuresti cauta asigurator RCA pentru parcul auto

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti SA organizeaza, in luna iunie a.c., o licitatie pentru achizitionarea de polite de asigurare pentru raspundere civila auto obligatorie (RCA), pentru o perioada de un an.

Valoarea estimata a contractului este intre 245.850 si 342.650 lei, potrivit anuntului publicat de CNAB pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Cantitatea minima de autovehicule ce urmeaza a fi asigurate pe parcursul acordului cadru este de 257 bucati, iar cea maxima e de 347 bucati.

Criteriul in baza caruia va fi atribuit contractul este "pretul cel mai scazut". Perioada asigurata este 1 iulie 2016 - 30 iunie 2017, conform Caietului de Sarcini.rca2_400

Plata politelor de asigurare se va face intr-o singura transa, de la data intrarii in vigoare a politei.

Polita acopera daunele provocate tertilor in timpul conducerii autovehiculelor pe drumurile publice, in perimetrul aeroporturilor, pe drumuri care nu sunt deschise circulatiei publice, in incinte si in orice alte locuri.

Conform documentului citat, asiguratorul va acorda si despagubiri pentru pagubele cauzate de autovehiculele aspecializate pentru deszapezirea pistelor, incintelor si a cailor de acces la aeroport, considerate ca fiind prejudicii produse prin fapta lucrului, avandu-si cauza in insusirile, actiunea sau inactiunea vehiculului, prin intermediul altui lucru antrenat de deplasarea vehiculului, prin scurgerea, risipirea, imprastierea ori caderea accidentala a substantelor, materialelor sau a obiectivelor transportate ori antrenate prin actiunea mecanica de imprastiere, indepartare sau inlaturare a zapezii ori bucatilor de gheata.

Asiguratorul are obligatia de a asigura despagubiri pe teritoriul Romaniei, al statelor membre ale Uniunii Europene si cele apartinand Spatiului Economic European si pe teritoriul statelor care leaga direct doua tari membre UE in care nu exista birou national.

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14 iunie 2016, ora 09:00, ofertele fiind deschise in aceeasi zi, la ora 10:00.

sursa: 1asig.ro