Constultanta Fonduri UE

 fonduri europene    Fondurile europene sunt instrumentele financiare acordate in virtutea criteriului de convergenta, criteriu ce prevedere eliminarea decalajelor dintre regiunile tarii, armonizarea cu standardele europene din punct de vedere economico-social, imbunatatirea calitatii vietii si a naturii. Romania beneficiaza de fonduri structurale in valoare de cca. 28 de miliarde de euro, bani ce vor fi accesati in perioada 2007-2013. Fondurile europene au fost alocate pentru: cresterea economica si sectorul IMM, transporturi, dezvoltarea urbana, protectia mediului, ocuparea si formarea profesionala, educatia si egalitatea de gen.
Astfel, fondurile structurale nerambursabile pentru intreprinderi mici si mijlocii va ofera posibilitatea de a va dezvolta           afacerea si resursele necesare acesteia.
     Firmele de consultanta EU va ofera servicii profesionale de scriere de proiecte si consultanta in scrierea de proiecte pentru mai multe tipuri de operatiuni care implica achizitionarea de diverse echipamente, solutii software, solutii pentru dezvoltarea resurselor umane, precum si alte operatiuni specifice.

 consultanta fonduri eu