Cabinet Particular Audit Energetic Adjud

Audit Energetic Adjud

Audit Energetic Certificate Energetice Adjud - Stancu Marian

Cabinet Particular Audit Energetic Adjud reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Audit Energetic Certificate Energetice Adjud - Stancu Marian - Cabinet Particular Audit Energetic Adjud. Cabinet Particular Audit Energetic Adjud Certificat Energetic | Audit Energetic | Auditor Energetic.


audit energetic    Auditorul Energetic reprezinta o persoana fizica atestata sa inspecteze si evalueze eficienta consumurilor de energie intr-un imobil. In acest scop, un auditor energetic diagnosticheaza consumul de energie, urmareste pierderile de caldura, verifica eficienta incalzirii, eficienta instalatiei de preparare a apei calde de consum, a retelei electrice de iluminat, a ventilatiei si a sistemelor de aer conditionat intocmind, in urma unui audit energetic, Certificatul Energetic.

   Firma noastra trateaza fiecare client cu seriozitate şi promptitudine. Executăm lucrări atât pentru imobile rezidenţiale şi nerezidenţiale (clădiri de birouri, centre comerciale, şcoli, săli de sport, spitale etc.), cât şi pentru unităţi de imobil (apartamente, magazine la parterul blocurilor etc.).

   In urma auditului energetic se elibereaza certificatul energetic.

    Certicarea energetică a clădirilor reprezintă activitatea de clasificare energetică a clădirilor prin încadrarea în clase de performanţă energetică şi de mediu, de notare din punct de vedere energetic şi elaborarea certificatului de performanţă energetică.

Servicii

certificat energetic    Auditul energetic al clădirii reprezintă o procedură specifică, având drept scop obţinerea datelor privind:

  • profilul consumului energetic al clădirii;
  • identificarea şi cuantificarea măsurilor pentru realizarea unor economii de energie;
  • raportarea rezultatelor.

   Auditul energetic al clădirii cuprinde:

  • analiza termică şi energetică a clădirii, pe baza căreia se elaboreaza Certificatul de Performanţă Energetică al Clădirii
  • stabilirea măsurilor în vederea creşterii performanţei energetice a clădirii, cu estimarea costurilor, a economiei de energie, precum şi a duratei de recuperare a investiţiei.

   Certificatul de Performantă Energetică este un document tehnic cu caracter informativ, care atestă performanţa energetică a clădirii prin compararea acesteia cu o clădire de referinţa stabilită prin metodologie de calcul, precum şi încadrarea clădirii într-o clasă de performanţă energetică.

   Consultanţă în creşterea eficienţei energetice a clădirilor şi instalaţiilor aferente – peste 15 ani de experienţa în proiectarea, execuţia şi exploatarea eficientă a isnstalaţiilor HVAC (încălzire, ventilare şi climatizare) în sectorul rezidenţial, comercial şi industrial.

   Consultanţă în energetică industrială – Peste douazeci de ani experientă în energetică industrială. Colaborari şi atestări profesionale de la firme de renume mondial.

  • Specializări în ţară şi în străinătate în domeniul energeticii industriale şi al utilitaţilor.

Galerie foto