Cabinet Particular Audit Energetic Baicoi

Audit Energetic Baicoi

Oprescu Irina - Audit Energetic Certificate Energetice Baicoi

Cabinet Particular Audit Energetic Baicoi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Oprescu Irina - Audit Energetic Certificate Energetice Baicoi - Cabinet Particular Audit Energetic Baicoi. Cabinet Particular Audit Energetic Baicoi Certificat Energetic, Auditor Energetic, Termoviziune, Verificare Termo-Energetica


   Firma noastra va sta la dispozitie pentru a va oferi servicii de audit energetic si va stam la dispozitie pentru intocmirea certificatuli energetic.
   Auditul energetic al cladirilor este operatia prin care se stabilesc tehnic si economic solutiile de reabilitare si modernizare termoenergetica a cladirii pe baza rezultatelor termice si energetice a cladirii.

    Intocmirea Raportului de Audit Energetic este un element esential al procedurii de realizare a Auditului Energetic si reprezinta o prezentare a modului in care a fost efectuat auditul, a principalelor caracteristici energetice ale cladirii, a masurilor propuse de modernizare energetica a cladirii si instalatiilor aferente acesteia, precum si a concluziilor referitoare la masurile eficiente din punct de vedere economic.

    Certicarea energetică a clădirilor reprezintă activitatea de clasificare energetică a clădirilor prin încadrarea în clase de performanţă energetică şi de mediu, de notare din punct de vedere energetic şi elaborarea certificatului de performanţă energetică in vederea vanzarii, cumpararii, inchirierii de locuinte sau spatii comerciale.

 

Oprescu Irina - Audit Energetic Certificate Energetice Baicoi

Servicii

 • Audit energetic

  • analiza rezultatelor obţinute prin evaluarea termică şi energetică a cladirii şi stabilirea soluţiilor tehnico-financiare de reabilitare şi/sau modernizare termică a construcţiei şi a instalaţiilor aferente acesteia;
  • elaborarea raportului de audit energetic;

  Certificat energetic

  • Elaborare certificat energetic – necesar vanzarii, cumpararii, inchirierii de locuinte sau spatii comerciale, intocmire audit energetic. Proiectare /solutii reabilitare energetica.
  • Conform legii 372/2005 toate contractele de vanzare-cumparare, inchiriere ale cladirilor incheiate cu incalcarea prevederilor art 13 din legea 372/2005 sunt lovite de nulitate relativa.

Galerie foto