Cabinet Particular Audit Energetic Frasin

Audit Energetic Frasin

Morosan Nicolai - Certificat energetic Frasin, Suceava

Cabinet Particular Audit Energetic Frasin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Morosan Nicolai - Certificat energetic Frasin, Suceava - Cabinet Particular Audit Energetic Frasin. Cabinet Particular Audit Energetic Frasin Certificat Energetic, Auditor Energetic, Termoviziune, Verificare Termo-Energetica


    Biroul nostru reprezentat de ing. Morosan Nicolai este autorizat pentru Auditor energetic Frasinconstrucţii si instalaţii in vederea eliberari de certificat energetic. Venim in ajutorul clientilor cu servicii de audit si certificare energetică, realizate în timp cât mai scurt şi la un preţ convenabil.

     Auditul energetic al cladirilor este operatia prin care se stabilesc tehnic si economic solutiile de reabilitare si modernizare termoenergetica a cladirii pe baza rezultatelor termice si energetice a cladirii. In baza acestui audit energetic se pote elibera certificatul de performanta energetica. 

    Certicarea energetică a clădirilor reprezintă activitatea de clasificare energetică a clădirilor prin încadrarea în clase de performanţă energetică şi de mediu, de notare din punct de vedere energetic şi elaborarea certificatului de performanţă energetică in vederea vanzarii, cumpararii, inchirierii de locuinte sau spatii comerciale.

Servicii

Certificat energetic

  • Realizarea certificat energetic – necesar vanzarii, cumpararii, inchirierii de locuinte sau spatii comerciale, intocmire audit energetic. Proiectare /solutii reabilitare energetica.
  • Conform legii 372/2005 toate contractele de vanzare-cumparare, inchiriere ale cladirilor incheiate cu incalcarea prevederilor art 13 din legea 372/2005 sunt lovite de nulitate relativa.

Audit energetic

  • analiza rezultatelor obţinute de la evaluarea termică şi energetică a imobilelor şi stabilirea soluţiilor tehnico-financiare de reabilitare şi modernizare termică a construcţiei şi a instalaţiilor aferente acesteia;
  • realizarea raportului de audit energetic;Auditor energetic Frasin

Galerie foto