Cabinet Particular Audit Energetic Galati

Audit Energetic Galati

Audit Energetic Dobrea Cristian, Certificate Energetice Galati, Dirigintie de Santier (Constructii Civile, Industriale si Agricole)

Cabinet Particular Audit Energetic Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Audit Energetic Dobrea Cristian, Certificate Energetice Galati, Dirigintie de Santier (Constructii Civile, Industriale si Agricole) - Cabinet Particular Audit Energetic Galati. Cabinet Particular Audit Energetic Galati Certificat Energetic | Audit Energetic | Auditor Energetic.


   ING. DOBREA CRISTIAN – 0722.574.678

   Certificate Energetice pentru Galati si Braila 

  (actualizare septembrie 2016)   

   Audit Energetic

   Auditor energetic atestat

   Telefon:

   0722 574 678 pentru  judetul GALATI

   0758 091 441 pentru  judetul BRAILA

   E-mail: contact@i-certificat.ro

   Program teren: luni - sambata, 08:30 – 19:30

   Program comenzi: non-stop 

 

   Certificatul Energetic a devenit un document obligatoriu la vanzarea sau inchirierea unui imobil !

   Incepand cu 18 iulie 2013 conform Legii 372/2005 pentru tranzactiile aferente cladirilor (case, apartamente, spatii) privind vanzarea-cumpararea, inchirierea, receptia la finalizarea lucrarilor, este obligatorie emiterea Certificatului de performanta Energetica de catre un auditor energetic atestat.

   Lipsa certificatului poate duce la anularea tranzactiei si neprimirea documentelor in vederea inregistrarii la organele fiscale. La inscrierea unei constructii noi este obligatorie prezentarea la OCPI a Certificatului Energetic. 

 

   Pretul si termenul de intocmire a Certificatului Energetic:

   Termen de executie normal: max. 2-3zile

        Garsoniera cu suprafata mai mica de 20mp - 160 lei

        Garsoniera cu suprafata de max.30mp - 180 leiAudit Energetic

        Apartament 2 camere - 200 lei (max. 50mp)

        Apartament 3 camere - 240 lei (max. 60mp)

        Apartament 4 camere - 280 lei (max. 70mp)

        Casa familiala - pornind de la 300 lei (50-60mp) 

   Termen de executie urgenta: 4 – 24 ore (pretul se majoreaza cu 25%) 

   Solicitati legitimatia de auditor atestat persoanei care urmeaza sa va realizeze Certificatul Energetic! Altfel riscati sa obtineti un certificat ieftin si ... nul. 

 

   Valabilitate Certificat Energetic:

   Valabilitatea Certificatului Energetic este de 10 ani de la data intocmirii. 

   Acte necesare pentru eliberarea Certificatului Energetic:

   1.Copie dupa BI sau Cartea de Identitate a proprietarului

   2.Copie act de proprietate al imobilului (optional)

   3.Copie Plan Cadastral (releveu) 

   Pentru executia certificatului energetic este necesar si accesul in cladire pentru masuratori pereti, ferestre, plansee, culegere de informatii privind sistemul de incalzire, iluminat si mod de preparare apa calda. 

   Certificatul se poate efectua si in lipsa documentatie cadastrale: auditorul va poate preleva releveul ( contra cost ).

 

   Auditorul energetic este o persoana fizica atestata sa inspecteze si sa evalueze eficienta consumurilor de energie intr-un imobil. In acest scop, un auditor energetic diagnosticheza consumul de energie, urmareste pierderile de caldura, verifica eficienta incalzirii, eficienta instalatiei de preparare a apei calde de consum, a retelei electrice de iluminat, a ventilatiei si a sistemelor de aer conditionat intocmind, in urma unui audit energetic, Certificatul Energetic.

Auditorul energetic trebuie sa fie autorizat de ministerul dezvoltarii regionale si locuintei pentru ca certificatul energetic emis de el sa fie valid.

Vinzi, cumperi sau inchiriezi un apartament, casa, bloc, etc? Vrei sa stii potentialul imobilului? Vrei sa afli, de la specialisti, ce poti face pentru a reduce costurile si unde e deficitar din punct de vedere al consumurilor energetice locuinta actuala sau viitoare?

NOU!!! Legea nr. 159/2013 publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 283, din 18 mai 2013 introduce obligativitatea prezentarii certificatului la vanzarea sau inchirierea locuintei.

   „Pentru cladirile sau unitatile de cladire care se vand sau se inchiriaza, investitorul/proprietarul/administratorul este obligat sa puna la dispozitia potentialului cumparator sau chirias, anterior perfectarii contractului, o copie a certificatului de performanta energetica a imobilului, astfel incat acesta sa ia cunostinta despre performanta energetica a cladirii/unitatii de cladire pe care urmeaza sa o cumpere/inchirieze, dupa caz”. Orice contract de vanzare sau inchiriere este nul fara Certificatul Energetic al respectivei locuinte!

   Pentru detalii ne puteti contacta si pe pagina de Facebook 

Servicii

   Audit energetic

  • Analiza rezultatelor obţinute prin evaluarea termică şi energetică a cladirii şi stabilirea soluţiilor tehnico-financiare de reabilitare şi/sau modernizare termică a construcţiei şi a instalaţiilor aferente acesteia;

  • Elaborarea raportului de audit energetic.

   Certificate energetice

  • Elaborare certificat energetic – necesar vanzarii, cumpararii, inchirierii de locuinte sau spatii comerciale, intocmire audit energetic. Proiectare /solutii reabilitare energetica;

  • Conform legii 372/2005 toate contractele de vanzare sau inchiriere incheiate cu incalcarea prevederilor art. 13 din legea 372/2005 sunt lovite de nulitate relativa.

   Calculator pret!!!

   -  Tarife certificate energetice - Click aici!!!  

 

   Certificatul energetic este un document de natura tehnica, avand un caracter informativ referitor la performanta energetica a unei cladiri. Acest certificat energetic poate fi intocmit doar de catre un auditor energetic autorizat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului(MDRT).

   Aceste prevederi sunt de natura sa ajute cumparatorul de locuinte sa estimeze costurile pe care le va avea cu noua locuinta. Astfel, dintr-un certificat energetic se pot desprinde urmatoarele informatii: cat consuma cladirea anual pentru incalzire, pentru prepararea apei calde si pentru iluminat; in functie de performanta la aceste capitole, imobilul va fi incadrat intr-o categorie de consum de la A la G, unde clasa A inseamna ca respectiva cladire are un consum mai mic de 125 kWh/mp/an, in timp ce clasa G este caracteristica unei locuinte cu un consum de peste 820 kWh/mp/an. Cu alte cuvinte, in clasa A se incadreaza cladirile cu o performanta energetica ridicata, in timp ce in clasa G – cladirile cu o eficienta energetica scazuta. 

   Ing. Dobrea Cristian

   Certificate de performanta energetica si dirigintie de santier 

   Telefon:   0722.574.678

   E-mail:     contact@i-certificat.ro

   Program:  luni - sambata, 08:30 – 19:30

Galerie foto