Cabinet Particular Audit Energetic Hunedoara

Audit Energetic Hunedoara

Borza Ioan Daniel Auditor Energetic pentru Cladiri - Hunedoara - Certificate Energetice

Cabinet Particular Audit Energetic Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Borza Ioan Daniel Auditor Energetic pentru Cladiri - Hunedoara - Certificate Energetice - Cabinet Particular Audit Energetic Hunedoara. Cabinet Particular Audit Energetic Hunedoara Certificat Energetic, Auditor Energetic, Termoviziune, Verificare Termo-Energetica


audit energetic

Borza Ioan Daniel Auditor - Energetic pentru Cladiri

Elaborare Certificate Energetice

0730.414.158

 

     Auditorul energetic este persoana fizica atestata sa inspecteze si evalueze eficienta consumurilor de energie intr-un imobil. In acest scop, un auditor energetic diagnosticheaza consumul de energie, urmareste pierderile de caldura, verifica eficienta incalzirii, eficienta instalatiei de preparare a apei calde de consum, a retelei electrice de iluminat, a ventilatiei si a sistemelor de aer conditionat intocmind, in urma unui audit energetic, Certificatul Energetic.

    Intocmirea Raportului de Audit Energetic este un element esential al procedurii de realizare a Auditului Energetic si reprezinta o prezentare a modului in care a fost efectuat auditul, a principalelor caracteristici energetice ale cladirii, a masurilor propuse de modernizare energetica a cladirii si instalatiilor aferente acesteia, precum si a concluziilor referitoare la masurile eficiente din punct de vedere economic.

    Tratăm fiecare client cu seriozitate şi promptitudine!

Servicii

Certificat energetic

  • Elaborare certificat energetic – necesar vanzarii, cumpararii, inchirierii de locuinte sau spatii comerciale, intocmire audit energetic. Proiectare /solutii reabilitare energetica.
  • Conform legii 372/2005 toate contractele de vanzare-cumparare, inchiriere ale cladirilor incheiate cu incalcarea prevederilor art 13 din legea 372/2005 sunt lovite de nulitate relativa.

audit energetic

Galerie foto