Cabinet Particular Audit Energetic Moldova Noua

Audit Energetic Moldova Noua

Audit Energetic - Certificate Energetice Moldova Noua, Oravita, Anina, Baile Herculane

Cabinet Particular Audit Energetic Moldova Noua reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Audit Energetic - Certificate Energetice Moldova Noua, Oravita, Anina, Baile Herculane - Cabinet Particular Audit Energetic Moldova Noua. Cabinet Particular Audit Energetic Moldova Noua Certificat Energetic | Audit Energetic | Auditor Energetic.


 

   - Diriginte de santier (constructii civile, instalatii in constructii, constructii edilitare) Caras-Severin;

   - Proiectant sisteme securitate semnalizare incendiu. 

 Edil Perfect S.R.L.  - Auditor energetic - persoana fizica atestata sa inspecteze si sa evalueze eficienta consumurilor de energie intr-un imobil. In acest scop, un auditor energetic diagnosticheza consumul de energie, urmareste pierderile de caldura, verifica eficienta incalzirii, eficienta instalatiei de preparare a apei calde de consum, a retelei electrice de iluminat, a ventilatiei si a sistemelor de aer conditionat intocmind, in urma unui audit energetic, Certificatul Energetic. 

   Auditorul energetic trebuie sa fie autorizat de ministerul dezvoltarii regionale si locuintei pentru ca certificatul energetic emis de el sa fie valid. 

   Vinzi, cumperi sau inchiriezi un apartament, casa, bloc, etc? Vrei sa stii potentialul imobilului? Vrei sa afli, de la specialisti, ce poti face pentru a reduce costurile si unde e deficitar din punct de vedere al consumurilor energetice locuinta actuala sau viitoare? 

   NOU!!! Legea nr. 159/2013 publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 283, din 20 mai 2013 introduce obligativitatea prezentarii certificatului la vanzarea sau inchirierea locuintei. 

   „Pentru cladirile sau unitatile de cladire care se vand sau se inchiriaza, investitorul/proprietarul/administratorul este obligat sa puna la dispozitia potentialului cumparator sau chirias, anterior perfectarii contractului, o copie de pe certificat, astfel incat acesta sa ia cunostinta despre performanta energetica a cladirii/unitatii de cladire pe care urmeaza sa o cumpere/inchirieze, dupa caz”. Orice contract de vanzare sau inchiriere este nul fara Certificatul Energetic al respectivei locuinte!

Edil Perfect S.R.L. 

Servicii

    Audit energeticEdil Perfect S.R.L.

  • Analiza rezultatelor obţinute prin evaluarea termică şi energetică a cladirii şi stabilirea soluţiilor tehnico-financiare de reabilitare şi/sau modernizare termică a construcţiei şi a instalaţiilor aferente acesteia;
  • Elaborarea raportului de audit energetic.

   Certificate energetice

  • Elaborare certificat energetic – necesar vanzarii, cumpararii, inchirierii de locuinte sau spatii comerciale, intocmire audit energetic. Proiectare /solutii reabilitare energetica;
  • Conform legii 372/2005 toate contractele de vanzare sau inchiriere incheiate cu incalcarea prevederilor art. 13 din legea 372/2005 sunt lovite de nulitate relativa.

   Diriginte de santier Caras-Severin:

  • Constructii civile (constructii rezidentiale), imobile, birouri, etc.;
  • Instalatii in constructii (instalatii termice, instalatii sanitare, etc.);
  • Constructii edilitare (lucrari de alimentari cu apa si de canalizare).

   Proiectant sisteme securitate semnalizare incendiu

Galerie foto