Cabinet Particular Audit Energetic Plopeni

Audit Energetic Plopeni

Birou Audit de Energetic - Oprescu Irina Certificate Energetice Plopeni

Cabinet Particular Audit Energetic Plopeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Birou Audit de Energetic - Oprescu Irina Certificate Energetice Plopeni - Cabinet Particular Audit Energetic Plopeni. Cabinet Particular Audit Energetic Plopeni Certificat Energetic | Audit Energetic | Auditor Energetic.


   Firma noastra reprezentata de Ing. Oprescu Irina realizeaza cu seriozitate si corectitudine servicii de audit energetic. Indeplinim toate criteriile necesare pentru implementarea proiectelor de audit energetic si elaborarea certificatelor de performanta energetica

     Întocmirea raportului de audit energetic este un element esenţial al procedurii de realizare a auditului energetic şi reprezintă o prezentare a modului în care a fost efectuat auditul, a principalelor caracteristici energetice ale clădirii, a măsurilor propuse de modernizare energetică a clădirii şi instalaţiilor aferente acesteia, precum şi a concluziilor referitoare la măsurile eficiente din punct de vedere economic. Această prezentare trebuie adaptată de fiecare dată funcţie de beneficiarul potenţial al raportului, ţinând seama de faptul că în final acesta va fi cel care va decide în privinţa modernizării energetice a clădirii. Forma în care este întocmit raportul de audit energetic, prezentarea acestuia, modul de redactare, claritatea şi uşurinţa de interpretare a conţinutului acestuia sunt esenţiale pentru beneficiarul raportului.

      Certicarea energetică a clădirilor reprezintă activitatea de clasificare energetică a clădirilor prin încadrarea în clase de performanţă energetică şi de mediu, de notare din punct de vedere energetic şi elaborarea certificatului de performanţă energetică.

 

Birou Audit de Energetic - Oprescu Irina Certificate Energetice Plopeni

Servicii

Audit energetic

  • analiza rezultatelor obţinute prin evaluarea termică şi energetică a cladirii şi stabilirea soluţiilor tehnico-financiare de reabilitare şi/sau modernizare termică a construcţiei şi a instalaţiilor aferente acesteia;
  • elaborarea raportului de audit energetic;

Certificat energetic

  • Elaborare certificat energetic – necesar vanzarii, cumpararii, inchirierii de locuinte sau spatii comerciale, intocmire audit energetic. Proiectare /solutii reabilitare energetica.
  • Conform legii 372/2005 toate contractele de vanzare-cumparare, inchiriere ale cladirilor incheiate cu incalcarea prevederilor art 13 din legea 372/2005 sunt lovite de nulitate relativa.

 

Galerie foto