Cabinet Particular Audit Energetic Reghin

Audit Energetic Reghin

CSIKI A. ALEXANDRU - AUDITOR ENERGETIC

Cabinet Particular Audit Energetic Reghin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre CSIKI A. ALEXANDRU - AUDITOR ENERGETIC - Cabinet Particular Audit Energetic Reghin. Cabinet Particular Audit Energetic Reghin Certificat Energetic | Audit Energetic | Auditor Energetic.


Auditor energetic atestat

CSIKI A. ALEXANDRU

0748978295

proconsult.imobiliar@gmail.com

 

        Auditul energetic al cladirilor este operatia prin care se stabilesc tehnic si economic solutiile de reabilitare si modernizare termoenergetica a cladirii pe baza rezultatelor termice si energetice a cladirii.
Audit energetic Sighisoara

       Auditorul energetic este persoana fizica atestata profesional care are capacitatea si dreptul de a realiza audit energetic si certificat energetic se numeste auditor energetic. Calitatea de auditor energetic este atestata profesional de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

    Cei care doresc să vândă sau să ofere spre închiriere un imobil se lovesc inevitabil de obligativitatea obţinerii unui certificat energetic.
    Auditorii energetici atestați sunt singurii care au dreptul, conform legii, să emită un certificat energetic.
    Conform certificatului energetic, apartamentul, casa sau clădirea publică va fi încadrată într-o clasă energetică de la A la G. A este clasa ideală. Imobilele încadrate aici au cel mai mic consum energetic pe an. Foarte puține sunt însă încadrate în clasa A. Dacă însă încadrarea se face în clase precum D, E, F sau G atunci prețul de vânzare sau închiriere va fi mai scăzut pentru că proprietarii sau chiriașii vor trebui să suporte cheltuieli mai mari la întreținere. Odată cu încadrarea se vor face și o serie de recomandări pentru reducerea pierderilor de energie.

Servicii

  • de certificare energetică (elaborarea certificatelor de performanță energetică a clădirilor și unităților de clădire). 

 La inspecţia clădirii sunt necesare următoarele acte:

   Pentru apartamente

    - cadastrul sau releveul apartamentului
În cazul în care nu dispuneţi de releveu, acesta fiind necesar pentru certificatul energetic, se va întocmi de către echipa noastra in momentul vizionării imobilului.

   Pentru case şi clădiri

    - planurile de structura ale clădirii (plan parter, plan etaj, plan fațade)
    - planul de amplasament a clădirii (dacă există)

Related image

 

Galerie foto