Cabinet Particular Audit Energetic Sfantu Gheorghe

Audit Energetic Sfantu Gheorghe

JUHOS LEVENTE - Auditor Energetic Tel. 0744 329245 Certificat Energetic Sfantu Gheorghe

Cabinet Particular Audit Energetic Sfantu Gheorghe reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre JUHOS LEVENTE - Auditor Energetic Tel. 0744 329245 Certificat Energetic Sfantu Gheorghe - Cabinet Particular Audit Energetic Sfantu Gheorghe. Cabinet Particular Audit Energetic Sfantu Gheorghe Certificat Energetic | Audit Energetic | Auditor Energetic.


Intocmim certificate energetice in tot judetul Covasna!

0744.329.245

juhoslevente1@gmail.com

 

Servicii

  • audit enetgeticCertificat energetic

-Elaborare certificat energetic – necesar vanzarii, cumpararii, inchirierii de cladiri, apartamente , spatii comerciale,etc, si la receptia cladirilor nou construite sau renovate.

  • Audit energetic

-Elaborare de audit energetic.

-Proiectare /solutii reabilitare energetica.

   Biroul nostru reprezentat de catre auditorul energetic ing. Juhos Levente ofera servicii de audit energetic si de certificare energetica cu profesionalism si seriozitate.

    Auditorul energetic este persoana fizica autorizata si atestata , posesor a unei legitimatii si a unui Certificat de atestare eliberat de ministerul de resort, cu dreptul sa inspecteze si sa evalueze consumul si eficienta consumurilor de energie intr-un imobil , privid  incalzirea, prepararea apei calde de consum, eficienta instalatiei  de iluminat , a ventilatiei si a sistemelor de aer conditionat,  intocmind  Certificatul de Performanta Energetica, sau mai scurt  certificatul energetic .

   Certificarea energetică a clădirilor reprezintă activitatea de clasificare energetică a clădirilor prin încadrarea în clase de performanţă energetică şi de mediu, de notare din punct de vedere energetic şi elaborarea certificatului de performanţă energetică.

    Certificatul de performanta energetica este un document tehnic, care atesta performanta energetica a cladirii prin compararea acesteia cu cladirea de referinta stabilita prin norme, precum si incadrarea cladirii intr-o clasa de performanta energetica.

   Certificatul energetic este obligatoriu atat la vanzarea  sau inchirierea unui cladiri,  unui apartament sau a unei case, cat si la receptia cladirilor noi sau a cladirilor in curs de renovare majora la terminarea lucrarilor de constructie/ renovare.

   Tranzactiile imobiliare  incheiate  in lipsa unui certificat energetic al imobilului , sunt supuse riscului de anulare a  tranzactiei imobiliare , obligativitatea certificatului energetic fiind stabilita de legea 159/2013

   Auditul energetic al cladirii reprezinta o procedura specifica, avand ca scop obtinerea datelor privind  profilul consumului energetic al cladirii; si identificarea si cuantificarea masurilor pentru realizarea unor economii de energie.

  Auditul energetic al cladirii cuprinde:
a) analiza termica si energetica a cladirii, pe baza careia se elaboreaza certificatul de performanta energetica a cladirii, denumit in continuare certificat;
b) stabilirea masurilor in vederea cresterii performantei energetice a cladirii, cu estimarea costurilor, a economiei de energie, precum si a duratei de recuperare a investitiei. Auditul energetic al cladirii se finalizeaza cu raport de audit energetic.

certificat energetic

Galerie foto