Cabinet Particular Audit Energetic Stefanesti

Audit Energetic Stefanesti

Certificat de Performanta Energetica - Certificate Energetice - Tudan Teodor Alexandru - Auditor Energetic Gradul I

Cabinet Particular Audit Energetic Stefanesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Certificat de Performanta Energetica - Certificate Energetice - Tudan Teodor Alexandru - Auditor Energetic Gradul I - Cabinet Particular Audit Energetic Stefanesti. Cabinet Particular Audit Energetic Stefanesti Certificat Energetic | Audit Energetic | Auditor Energetic.


   Certificate Energetice (Certificate de Performanta Energetica)

0766.253.476

nadut_alex@yahoo.com

 

Certificatele eliberete sunt intocmite de singurul EUR-ING Auditor Energetic Gradul I (titlu acordat de FEANI Buxelles).

 

   Auditorul energetic este persoana fizica autorizata de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice care are dreptul sa realizeze auditul energetic pentru cladiri si sa intocmeasca Certificatul de Performanta Energetica, precum si Raportul de Audit Energetic.
   Certificatul de Performanta Energetica are ca scop oferirea de informatii despre performanta energetica a cladirii, inclusiv a instalatiilor aferente acesteia, rezultate din analiza termica si energetica. Certificatul este insotit de recomandari in vederea reducerii consumurilor energetice, implicit a costurilor de exploatare, prin imbunatatirea performantei en. a cladirii.
   Certificatul de Performanta Energetica este obligatoriu atat pentru cladirile noi, cat si pentru cele care se renoveaza, se vand sau se inchiriaza (locuinte, spatii comerciale). Conform Legii 372/2005 modificata si completata de Legea 159/2013, orice tranzactie imobiliara va fi insotita de acest certificat solicitat de catre notar, banca creditoare sau circa financiara.
   In vederea obtinerii Autorizatiei de construire, este necesara elaborarea unui Raport de Audit Energetic. In acest mod, investitorul este informat inca din faza de proiectare de performanta cladirii, avand posibilitatea reducerii costurilor de exploatare a cladirii prin alegera optima a solutiilor tehnice.

 

Arges: Pitesti, Curtea de Arges, Campulung Muscel, Mioveni, Topoloveni, Stefanesti, Costesti, Domnesti etc.

Dambovita: Gaesti, Titu, Targoviste etc.

Valcea: Ramnicu Valcea

Olt: Slatina  

 

Servicii

  •    detectare igrasie (pirometru infrarosu);
  •    consultanţă energetică
  •    expertiză termoenergetică;
  •    audit energetic pentru construcţii şi instalaţii;
  •    certificare energetică (elaborarea certificatelor de performanță energetică a clădirilor și unităților de clădire);
  •     inspectii termografice – cu camere de termoviziune FLIR.

Galerie foto