Cabinet Particular Audit Energetic Urlati

Audit Energetic Urlati

Audit Energetic - Oprescu Irina Certificate Energetice Urlati

Cabinet Particular Audit Energetic Urlati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Audit Energetic - Oprescu Irina Certificate Energetice Urlati - Cabinet Particular Audit Energetic Urlati. Cabinet Particular Audit Energetic Urlati Certificat Energetic | Audit Energetic | Auditor Energetic.


   Biroul nostru de Audit Energetic reprezentat de Oprescu Irina este autorizat gradul I pentru construcţii si instalaţii de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului. Venim in ajutorul clientilor cu servicii de audit si certificare energetică, realizate în timp cât mai scurt şi la un preţ convenabil.

    Certificatul energetic este obligatoriu atat pentru a vinde un imobil, cat şi la inchirierea unui apartament sau a unei case. In lipsa unui certificat energetic, exista riscul ca tranzacţiile imobiliare sa fie anulate, obligativitatea certificatului energetic fiind stabilita de Legea 159/2013. Certificatul de performanta energetica este necesar atât pentru clădirile care se vând/se închiriază, cât şi pentru clădirile nou construite sau renovate .
    Expertiza tehnică presupune măsurarea suprafeţelor clădirii, controlul anvelopei clădirii, confruntarea facturilor la utilităţi şi multe altele.  Eliberarea certificatului energetic se face către proprietarul sau administratorul clădirii.
 
Audit Energetic - Oprescu Irina Certificate Energetice Urlati

Servicii

   Auditul energetic al clădirii reprezintă o procedură specifică, având drept scop obţinerea datelor privind:

  • profilul consumului energetic al clădirii;
  • identificarea şi cuantificarea măsurilor pentru realizarea unor economii de energie;
  • raportarea rezultatelor.

    Auditul energetic al clădirii cuprinde:

  • analiza termică şi energetică a clădirii, pe baza căreia se elaboreaza Certificatul de Performanţă Energetică al Clădirii
  • stabilirea măsurilor în vederea creşterii performanţei energetice a clădirii, cu estimarea costurilor, a economiei de energie, precum şi a duratei de recuperare a investiţiei.

   Certificatul de Performantă Energetică este un document tehnic cu caracter informativ, care atestă performanţa energetică a clădirii prin compararea acesteia cu o clădire de referinţa stabilită prin metodologie de calcul, precum şi încadrarea clădirii într-o clasă de performanţă energetică.

 

 

 

Galerie foto