Cabinet Particular Avocat Bucuresti-Sector 1

Avocat Bucuresti-Sector 1

CABINET DE AVOCAT - Drept Civil, Penal, Comercial, Drept de Proprietate si Dezmembraminte ale Dreptului de Proprietate (Uz, Uzufruct, Abitatie, Servitute, Superficie), Uzucapiune, Dreptul Familiei, Divort, Copii, Partaj, Reprezentare in Instanta

Cabinet Particular Avocat Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre CABINET DE AVOCAT - Drept Civil, Penal, Comercial, Drept de Proprietate si Dezmembraminte ale Dreptului de Proprietate (Uz, Uzufruct, Abitatie, Servitute, Superficie), Uzucapiune, Dreptul Familiei, Divort, Copii, Partaj, Reprezentare in Instanta - Cabinet Particular Avocat Bucuresti-Sector 1. Cabinet Particular Avocat Bucuresti-Sector 1 Avocat Reprezentare Juridica | Acte Juridice | Drept Penal | Comunitar Comercial | Asistenta Juridica | Dreptul Muncii | Dreptul Familiei


 

              Prima noastra prioritate este de a servi interesele clientilor nostri într-o lume  din ce în ce mai complexa.

       O preocupare deosebita o constituie gasirea de solutii noi, creatoare, care sa raspunda necesitatilor si cerintelor clientilor si sa fie in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

       Cabinetul de avocatura este pe deplin angajat sa mentina confidentialitatea stricta in toate relatiile de comunicare,  referitoare la consultanta juridica acordata pentru clientii nostri.

       Aici, sporim valoarea clientilor nostri prin utilizarea experientei noastre si abilitatii -  ca o putere constructiva, capabila de sprijin in dezvoltarea lor. Suntem foarte constienti ca obiectivele clientilor nostri pe termen lung pot fi realizate numai cu creativitate, spirit constructiv si o relatie buna pe termen lung. Acestea sunt valorile din spatele activitatii noastre de zi cu zi.       

avocati_judecator_400

Servicii

  

Consultatii juridice si reprezentare in instantaavocati

            Consultatii juridice in domeniul dreptului muncii, familie, civil, comercial, penal, fiscal, comercial, contencios-administrativ, dreptul de proprietate imobiliara, asociatii de proprietari si alte domenii ale dreptului roman.

         Asistarea si reprezentarea in instanta, la toate instantele din Bucuresti si din tara (Judecatorii, Tribunale, Curte de Apel, Inalta Curte de Casatie si Justitie).

         Oferim solutii optime de rezolvare a problemelor juridice in conditii de incredere, confidentialitate absoluta la costuri accesibile.

 


    Redactari acte

          Redactari cereri si actiuni pentru persoane fizice si juridice in domeniul dreptului penal, civil, contencios, familie, muncii, succesiuni, bunuri imobile, plangeri contraventionale (anulare proces-verbal de contraventie) , recuperari creante (recuperam banii de la ANRP) divorturi, incredintari minori, stabilire plata pensie de intretinere datorata ...;
        Elaborarea si redactarea de contracte comerciale; Asistenta si reprezentare juridica a societatilor in fata instantelor judecatoresti in litigii avand ca obiect: anulare contract de vanzare-cumparare, reziliere contract de executie constructie, somatii de plata, pretentii comerciale.
        Asistenta si reprezentare juridica a societatilor in fata instantelor judecatoresti in litigii avand ca obiect: anulare contract de vanzare-cumparare, reziliere contract de executie constructie, somatii de plata, pretentii comerciale.   

 

    Infiintari societati comerciale

    Autorizare / infiintare de societati comerciale si modificari ale societatilor comerciale (S.R.L. / S.A.)

 

   Recuperari creante

   Cabinetul de avocatura ofera servicii de recuperari creante in Bucuresti si in tara.

Galerie foto