Cabinet Particular Avocat Bucuresti-Sector 2

Avocat Bucuresti-Sector 2

CABINET DE AVOCAT BUCURESTI - SECTOR 2

Cabinet Particular Avocat Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre CABINET DE AVOCAT BUCURESTI - SECTOR 2 - Cabinet Particular Avocat Bucuresti-Sector 2. Cabinet Particular Avocat Bucuresti-Sector 2 Avocat Reprezentare Juridica | Acte Juridice | Drept Penal | Comunitar Comercial | Asistenta Juridica | Dreptul Muncii | Dreptul Familiei


   CABINET DE AVOCAT va oferi intotdeauna solutia viabila pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra.

   Cabinetul isi desfasoara activitatea avand ca principiu de baza confidentialitateaCIRCIUMARU - PRALA CAMELIA GABRIELA - CABINET DE AVOCAT tuturor datelor, responsabilitatea si operativitatea, oferind tuturor clientilor respect si atentia cuvenita prin servicii competente in diferite domenii de drept.  

   Venim in sprijinul clientilor oferind consultanta juridica, studiu documente, redactare acte juridice specifice, asistare si reprezentare in instanta.

   Utilizarea informaţiilor, vă poate oferi un suport informativ si este recomandată consultarea ulterioara a unui avocat care să vă ofere suportul profesional şi legal, în funcţie de specificul şi particularităţile problemei dumneavoastră.

   Prioritatile noastre sunt profesionalismul si discretia, totul in interesul clientilor nostri, incercand sa folosim toate parghiile legale pentru a gasi in permanenta, solutii eficiente, benefice si, mai ales, legale, in functie de fiecare caz in parte.

 

CIRCIUMARU - PRALA CAMELIA GABRIELA - CABINET DE AVOCAT

Servicii

   Consultatii juridice si reprezentare in instanta

   - Consultatii juridice in domeniul dreptului civil, comercial, penal, fiscal, comercial, muncii, familiei, contencios-administrativ, dreptul de proprietate imobiliara, si alte domenii ale dreptului roman;

   - Asistarea si reprezentarea in instanta, la toate instantele din Bucuresti si din tara (Judecatorii, Tribunale, Curte de Apel, Inalta Curte de Casatie si Justitie).

 

Oferim solutii optime de rezolvare a problemelor juridice in conditii de incredere, confidentialitate absoluta la costuri accesibile!

 

   Redactari acte

   - Redactari cereri si actiuni pentru persoane fizice si juridice inCIRCIUMARU - PRALA CAMELIA GABRIELA - CABINET DE AVOCAT domeniul dreptului penal, civil, contencios, familie, muncii, succesiuni, bunuri imobile etc.;

   - Elaborarea si redactarea de contracte comerciale; Asistenta si reprezentare juridica a societatilor in fata instantelor judecatoresti in litigii avand ca obiect: anulare contract de vanzare-cumparare, reziliere contract de executie constructie, somatii de plata, pretentii comerciale;

   - Asistenta si reprezentare juridica a societatilor in fata instantelor judecatoresti in litigii avand ca obiect: anulare contract de vanzare-cumparare, reziliere contract de executie constructie, somatii de plata, pretentii comerciale.

   Infiintari societati comerciale

   - Autorizare / infiintare de societati comerciale si modificari ale societatilor comerciale (S.R.L. / S.A.).

   Falimente 

   - Asistenta juridica si reprezentare in procedurile de insolventa si faliment, atat pentru creditori cat si pentru debitori.

   Recuperari creante

   Cabinetul de avocatura ofera servicii de recuperari creante in Bucuresti si in tara.

 

CIRCIUMARU - PRALA CAMELIA GABRIELA - CABINET DE AVOCAT

Galerie foto