Cabinet Particular Avocat Bucuresti-Sector 4

Avocat Bucuresti-Sector 4

Cabinet Avocat Silviu Serban Bucuresti Sector 4, Civil, Penal, Comercial, Proprietate, Familie, Divort, Copii, Partaj, Reprezentare in Instanta

Cabinet Particular Avocat Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cabinet Avocat Silviu Serban Bucuresti Sector 4, Civil, Penal, Comercial, Proprietate, Familie, Divort, Copii, Partaj, Reprezentare in Instanta - Cabinet Particular Avocat Bucuresti-Sector 4. Cabinet Particular Avocat Bucuresti-Sector 4 Avocat Reprezentare Juridica | Acte Juridice | Drept Penal | Comunitar Comercial | Asistenta Juridica | Dreptul Muncii | Dreptul Familiei


         Birou avocatura Silviu SerbanAvocat Bucuresti

    Biroul de avocatura Silviu Serban si-a propus prin prezenta oferta de servicii juridice sa vina in sprijinul ideilor dumneavoastra de afaceri, avand ca obiectiv asigurarea serviciilor de avocatura, consultanta si asistenta juridica.

 

         Servicii de consultanta pentru societati comerciale

     Serviciile oferite de biroul nostru de avocatura imbraca forme dintre cele mai diverse, precum acordarea de consultatii si redactarea unei game largi de contracte (ex: contract de cesiune, de munca, de comodat), recuperari creante, reabilitare judecatoreasca si de drept, asistenta juridica in procesul de negociere a intereselor clientelei noastre in cadrul diferitelor proceduri judiciare si chiar reprezentarea in fata instantelor de judecata, autoritatilor statului si a partenerilor de afaceri.

 

         Cabinet avocat Bucuresti : consultanta si asistenta juridica

     Activitatea pe care o desfasuram acopera toate ramurile principale de drept (civil, comercial si penal). Fiecare client ce apeleaza la serviciile biroului nostru de avocatura beneficiaza de cercetarea detaliata si profunda a proiectului sau dosarului incredintat noua, de consultanta si asistenta juridica de inalta calificare.

 

        Cabinet de avocatura Silviu Serban : modalitati de colaborare

    Modalitatile de colaborare cu biroul de avocatura Silviu Serban sunt extrem de variate, existand posibilitatea contactarii unuia dintre avocatii cabinetului in orice moment, datorita programului de lucru flexibil, limbilor de circulatie internationala vorbite, precum si mijloacelor de comunicare folosite (telefon, fax, e.mail, messenger, serviciul de mesagerie scrisa mobila, curierat rapid etc.)

Servicii

         Avocat Bucuresti – Silviu Serban

     Cabinetul nostru de avocat cu sediul in Bucuresti ofera: asistenta comerciala on-line, consultanta contracte, consultanta juridica cu caracter permanent, recuperari creante, reprezentare tranzactii imobiliare, asistenta dosare penale.

 Avocat Bucuresti

       Cabinet avocat Bucuresti „Silviu Serban” 

    Cabinetul de avocatura „Silviu Serban” ofera servicii juridice complete, materializate in:

  • Societati comerciale
  • Contracte
  • Dreptul familiei
  • Dreptul muncii
  • Contencios administrativ
  • Drept comercial
  • Drept civil
  • Drept imobiliar
  • Drepturi de autor
  • Drept penal

 

         Birou de avocat cu sediul in Bucuresti - obiective

     Biroul de avocatura din Bucuresti „Silviu Serban” va ofera servicii de calitate si propune intodeauna solutia optima pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra.

     Daca aveti nevoie de ajutorul sau de sfatul unui avocat specializat in litigii, unui avocat pentru un divort sau al unui avocat CEDO nu ezitati sa apelati la cabinetul nostru de avocat din Bucuresti.

     Pentru orice informatii suplimentare in ceea ce privaste serviciile oferite de biroul de avocatura “Silviu Serban”, contactati cabinetul nostru de avocati cu sediul in Bucuresti.

 

          Cabinet avocat in Bucuresti – oferta pentru firmele nou infiintate

     Firmele nou infiintate de cabinetul nostru de avocatura beneficiaza de o luna de contabilitate gratuita in colaborare cu partenerul nostru S.C. ACS CONT BUSINESS S.R.L.

   Totodata, S.C. ACS CONT BUSINESS S.R.L. va sta la dispozitie si cu alte servicii adiacente domeniilor financiar-contabil si al relatiilor de munca.

Galerie foto