Cabinet Particular Cadastru Pascani

Cadastru Pascani

S.C. GEOSILVA S.R.L. Cadastru si Intabulare Iasi

Cabinet Particular Cadastru Pascani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. GEOSILVA S.R.L. Cadastru si Intabulare Iasi - Cabinet Particular Cadastru Pascani. Cabinet Particular Cadastru Pascani Intabulare, Carte Funciara, Cadastru, Geodezie, PUZ, PUG, PUD, Alipire, Relevee, Certificat de Urbanism, Schita, Dezmembrare, Studiu Topo, Studiu Geo, Proiectare, Lucrari de Topografie, Asistenta Tehnica Cadastru


   S.C. GEOSILVA S.R.L. este o societate specializata pentru executia de lucrari in domeniul cadastrului, geodeziei, cartografiei, fiind autorizata de ANCPI in clasa a II-a.

   Suntem specializati si in configurarea si furnizarea de servicii IT in domeniul cadastrului si fondului funciar prin implementarea unui sistem propriu de analiza si procesare a informatiilor cadastrale.

   Infiintati in anul 2008 cu sediul in municipiul Iasi, avem un numar de 8 angajati, toti cu studii superioare in domeniul cadastrului si geodeziei.

   Activitatile specifice se desfasoara in principal la nivelul judetelor Iasi, Bacau, Suceava, Botosani, insa la cerere se pot executa lucrari la nivel national.

   Experienta

   In urma proiectelor derulate in ultimii ani am acumulat experienta necesara pentru derularea in conditii optime a principalelor cerinte din domeniile cadastrului, topografiei si geodeziei.

   Realizarea de proiecte cu specific cadastral pe suprafete intinse a reprezentat un mijloc de optimizare a activitatii personalului propriu in sensul eficientizarii activitatii.

   Totodata studiile topografice din sectorul energetic au reprezentat o referinta profesionala motivat de cerintele particulare specifice acestui sector de activitate.

bannerhomegeosilva_400

   Investitii pentru viitor

   Valorificarea experientei acumulate se face prin intermediul unui personal inalt calificat si se aplica intotdeauna la proiectele viitoare care urmeaza a fi abordate.

   Pregatirea echipei pentru noi provocari se face prin investitii la nivelul personalului si a echipamentelor, astfel incat timpul de raspuns sa fie minim iar eficienta si productivitatea muncii sa fie in concordanta cu cerintele clientilor nostri.

   Pentru realizarea acestor obiective s-au dispus masuri tehnico-organizatorice si s-au alocat resursele necesare, pentru achizitii de noi echipamente, realizarea unei infrastructuri IT competitive, instruirea personalului pentru utilizarea de tehnologii si programe noi.

   Securitatea si confidentialitatea informatiilor

   Suntem convinsi de faptul ca fiecare client are cerinte particulare legate de confidentialitatea datelor furnizate, iar in conditiile societatii din secolul XXI a garanta securitatea si confidentialitatea informatiilor furnizate reprezinta o cerinta care poate face diferenta intr-un mediu competitiv.

   Eforturile noastre sunt reprezentate de asigurarea unei infrastructuri IT competitive, de ultima generatie si dispunerea de masuri tehnice care sa asigure securitatea si redundanta informatiilor.

   Totodata prin implementarea Sistemului de Management Integrat Calitate (ISO 9001) – Mediu (ISO 14001) – Securitatea informatiilor (ISO 27001) si prin certificarea ca Operator de date cu caracter personal consideram ca este asigurat fundamentul necesar pentru garantarea cerintelor legate de securitatea si confidentialitatea informatiilor.

Servicii

   S.C. GEOSILVA S.R.L. ofera servicii si executa lucrari din domeniile cadastrului, geodeziei si cartografiei in conformitate cu prevederile legale in domeniu.

   Activitatea societatii este structurata pe 4 directii fundamentale:

   PROPRIETATE 

   Dreptul de proprietate asupra imobilelor si inscrierea lui in Cartea Funciara reprezinta principala activitate din domeniul cadastrului a S.C. GEOSILVA S.R.L.

   Cerintele clientilor referitoare la stabilirea si inscrierea dreptului de proprietate sunt abordate in mod individual in functie de specificul si complexitatea fiecarei situatii, deoarece documentele prezentate de fiecare proprietar si amplasamentul fiecarui teren sunt situatii cu caracter unic.

   In acest sens, fie ca este vorba de documentatii intocmite individual in cadrul cadastrului sporadic sau documentatii cadastrale intocmite pe suprafete mari in cadrul lucrarilor de planuri parcelare su inregistrare sistematica, asiguram garantia unor lucrari intocmite in mod profesionist cu personal autorizat de OCPI/ANCPI.1_55

    INFRASTRUCTURA 

    Masuratorile topografice care constituie suportul lucrarilor de INFRASTRUCTURA au cerinte particulare referitoare la gradul de precizie si de detaliu.

   Reprezentand fundamentul lucrarilor de proiectare si constructie, cerintele tehnice de executie ale masuratorilor provin in special din specificul obiectivului de realizat, fapt pentru respectarea celor mai stricte standarde de calitate reprezinta o conditie esentiala a activitatii personalului nostru.

   Personalul specializat, echipamentele cu grad ridicat de precizie si solutiile software dedicate permit abordarea si executia acestor lucrari in mod profesionist, indiferent de amploarea sau intinderea acestora.

   GEOSPATIAL 

   Perfectionarea si modernizarea tehnologiilor din domeniile geomaticii si IT&C asigura fundamentul unor noi abordari, rezultand date si informatii cu caracter geospatial.

   Astfel, avem posibilitatea sa descoperim si sa vizualizam noi modele si relatii prin intermediul diferitelor straturi de informatii care pot fi corelate, interconectate, integrate si analizate, producand noi cunostinte si ipoteze in aproape orice domeniu care utilizeaza informatii geospatiale.

   Abordarea orientata spre viitor si utilizarea eficienta a datelor geospatiale in scopul obtinerii de rezultate agregate reprezinta o necesitate absoluta in procesul decizional.

    I.T. – cantitatea foarte mare de informatii din domeniul cadastrului si a masuratorilor terestre impune utilizarea unor servicii specializate din domeniul tehnologiei informatiei. Crearea de aplicatii personalizate sau analiza avansata a bazelor de date asigura suportul cresterii productivitatii in activitatea curenta.

Galerie foto