Cabinet Particular Cadastru Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre 3dmaps - Cabinet Particular Cadastru Pitesti. Cabinet Particular Cadastru Pitesti Intabulare, Carte Funciara, Cadastru, Geodezie, PUZ, PUG, PUD, Alipire, Relevee, Certificat de Urbanism, Schita, Dezmembrare, Studiu Topo, Studiu Geo, Proiectare, Lucrari de Topografie, Asistenta Tehnica Cadastru
Compania noastră servicii de scanare 3D laser cu ajutorul scanerului mobil Geoslam Zeb Locate avand implementata cea mai avansata tehnologie, precum si modele 3D din imagine aeriana folosind cele mai noi UAV-uri.
Serviciile noastre sunt disponibile in toata tara.
0723.433.242
CLICK AICI: PORTOFOLIU LUCRARI
Servicii
-Tehnologia Fotogrametrică UAV
-Achizitia de date geospatiale folosing fotogrametria uav sau scanarea laserului UAV
-Livrăm rezultate pe bază de nori de puncte ăn formatul de ieșire predeterminat
-Ortofotoplan georeferentiat
-Determinarea volumului și a masei
-Model digital al terenului
-GSD (distanța de eșalonare a Pământului) – Rezolutia pixelului la sol
-Utilizarea datelor UAV în sisteme de informație geografică
-Scanare laser 3D mobilă și analiză a datelor
-Scanare laser mobil utilizând procese SLAM
-GEOSLAM ZEB-LOCATE (Servicii în colaborare cu arhitecți și topografi)
-Măsurători topografice (drumuri, terenuri)
-Trasări limite terenuri
-Măsurători / trasări clădiri
-Parcelări
-Trasari si verificari ale axelor constructiilor;
-Trasari si verificari ale elementelor de constructie
-Transmitere cote pentru etajul curent;
-Transmiterea elementelor de prindere a fatadelor.
-Modele digitale de elevatie
-Puncte de cotă / Grid
-Curbe de nivel
-Masurare 3 D fara contact, inventr digital si documentatie tridimensionala
-Prelucrarea fotogrametrica a imaginii si evaluarea scanarilor laser 3 D
-Modelare 3D (MODELE CAD), creare de planuri 2D (PLANURI CAD) si desene de fatada
-Digitalizare, vizualizare 3D si modelare 3D (modele cu rame texturate) a monumentelor si bunurilor culturale
Releveele pot fi furnizate pentru toate tipurile de proiecte, de la structuri încadrate din oțel până la clădiri istorice.
Un plan de etaj creat de noi oferă un nivel ridicat de detalii, asigurându-se că toate elementele clădirii sunt cunoscute și pot fi luate în considerare în cadrul proiectului și ajutând arhitecții, planificatorii și alții implicați în procesul de proiectare să înțeleagă structura existentă a clădirii. De asemenea, acestea sunt importante pentru a fi păstrate ca inregistrari pentru proiecte istorice sau de patrimoniu sau pentru inspecții în timp ce se construiesc noi clădiri.
Un plan de etaj detaliat arată “o vedere aeriana” a întregii clădiri surprinzând toate caracteristicile, pereții structurali, pozițiile ușilor, înălțimea lor, precum și înălțimile ferestrelor și poziția acestora. De asemenea, sunt încorporate înălțimile plafoanelor și amplasarea oricăror grinzi, precum și accesoriile sanitare și nivelurile podelei. Sunt realizate relevee pentru fiecare etaj al clădirii.
Pentru acest tip de lucrare, folosim o gamă de echipamente, inclusiv scaner laser mobil, stație totala, deși pentru unele proiecte (cele mai mici), ruleta digitală portabilă poate fi la fel de eficientă.
Unele dintre proiectele noastre de plan de etaj solicită planuri de plafon reflectate. Acestea sunt în esență un plan de podea al plafonului și ideale pentru renovări sau proiecte de amenajare noi în sectoarele comercial și cu amănuntul.
Planurile de tavan reflectate includ poziții de corpuri de iluminat, camere CCTV, detectoare de fum, unități de aer condiționat, plăci de tavan și orice alt echipament. În mod similar, planurile de acoperiș, atât interne, cât și externe, sunt produse împreună cu inspecțiile planului de etaj. Acestea includ, dar nu se limitează la, detalii exterioare ale acoperișului, cum ar fi creste, parapete, stive de coș și luminatoare și detalii interne, cum ar fi locațiile și dimensiunile grinzilor.
Pentru proiecte mai complexe și mai ales în cazul în care zonele nu sunt vizibile de la sol sau accesibile la fața locului de către topografii noștri, poate fi utilizat ortofotoplan realizat cu drona. Pentru pasaje din interiorul si exteriorul clădirii, unde se doreste, oferim înregistrări fotografice 2D/3D sau ortofotoplanuri pentru a vă aduce la viață proiectul.
Societatea noastra realizeaza planuri atat cu dimeniunile externe (ortofotoplanuri si planuri cu fatadele si acoperisul), cât și dimensiunile interne pentru toate tipurile de clădiri, de la proiecte istorice și de patrimoniu până la proiecte rezidențiale private.
Datele pot fi înregistrate utilizând echipamente și tehnologii de top pentru topografie, inclusiv stații totale, scanere laser 3D, drone si fotogrametrie. Uneori se folosește o combinație a tuturor acestor metode. Toate cotele prezintă date complete și exacte ale clădirii, inclusiv detalii arhitecturale, materiale de construcție, dimensiuni și niveluri. În plus față de captarea caracteristicilor externe, cum ar fi ușile, ferestrele, sticla, conductele descendente și canalele, sunt de asemenea realizabile detalii precum nivelurile de cărămidă și mortar.
Elevațiile (sau suprafețele de fațadă) pot fi realizate fie ca un proiect independent, fie încorporate într-o suprafață mai largă și mai aprofundată măsurată a clădirii, care poate include informații topografice, planuri de podea și acoperiș, precum și secțiuni.
Cotele pot fi utilizate de arhitecți și ingineri înainte de orice modificare a structurii clădirii sau în scopuri de păstrare a specificului pentru clădiri istorice sau siturile de patrimoniu, precum și pentru referințe încrucișate atunci când se efectuează inspecții pe noi dezvoltări.
Realizate ca parte a unui proiect măsurat al clădirii, desenele secțiunilor pot furniza detalii suplimentare proiectului dvs., arătând o vedere „directă” în întreaga clădire.
Secțiunile pot fi livrate în format 2D pentru toate tipurile de clădiri, de la structuri încadrate din oțel până la clădiri istorice.
Compilate din datele de construcție colectate de la scanere laser, stații totale sau drone, secțiunile transversale oferă informații vizuale suplimentare împreună cu înălțimile și planurile de podea, arătând grosimea golurilor dintre tavan în podeaua de deasupra și poziția pereților structurali pe toata suprafata cladirii.
Aceste date sunt utilizate de arhitecți, ingineri structuristi și dezvoltatori pentru a sprijini orice modificare a structurii clădirii.
Secțiunile pot fi incluse ca parte a unei masuratori complete, integrate a clădirii atunci când sunt combinate cu planuri de înălțime, etaj și acoperiș.
Secțiunile pot fi folosite pentru a contura profilurile de sol (și structurile) preluate din masuratorile topografice. Ele pot ajuta, de asemenea, la producerea profilelor cursurilor de apă deschise pentru a ajuta la evaluarea riscului de inundații.