Cabinet Particular Certificate Energetice Breaza

Certificate Energetice Breaza

Mihailescu Cristina Ioana

Cabinet Particular Certificate Energetice Breaza reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Mihailescu Cristina Ioana - Cabinet Particular Certificate Energetice Breaza. Cabinet Particular Certificate Energetice Breaza Certificate Energetice Intocmire si Eliberare


   Biroul de proiectare  instalatii pentru cladiri, certificare energetica cladiri,  audit energetic pentru cladiri, este situat in Judetul Prahova, Municipiul Campina str Marasesti nr.32 si poate  deservi  cu rapiditate clienti din judetele  Prahova, Dambovita, Buzau, Brasov,  Municipiul Bucuresti . Noi va punem  la dispozitie urmatoarele categorii de  specialisti:

 • inginer instalatii  - Auditor energetic pentru cladiri gradul I Constructii Instalatii  - atestat MDRT UA 01474audit3_03

   Intocmeste certificate de performanta energetica  pentru  toate tipurile de cladiri  solicitate la vanzare cumparare cladiri, la inchirieri cladiri, la receptie lucrari autorizate in scopul obtinerii procesului verbal de receptie.

   Intocmeste raport de audit energetic solicitat in cazul reabilitarilor termice sau in scopul diagnostic in vederea modernizarii energetice si identificarii solutiilor pentru cresterea performantei energetice a cladirilor.

   Asigura asistenta tehnica de specialitate pentru lucrari de reabilitari termice la cladiri existente,  identifica  solutii de crestere a performantei energetice a cladirilor, ofera asistenta tehnica pentru constructii noi in timpul executiei in domeniul higro- termic si instalatii interioare.

 • Inginer instalatii pentru cladiri  intocmeste  proiecte instalatii sanitare si proiecte instalatii termice, instalatii de climatizare ventilare.
 • Inginer instalatii atestat de AIIR  pentru determinarea consumurilor de energie in cazul utilizarii surselor regenerabile de energie ce poate  intocmi studiu privind posibilitatea utilizarii unor sisteme alternative de eficienta energetica conform legii 159/2013
 • Inginer instalatii  autorizat ANRE  pentru proietarea, executia si exploatarea obiectivelor aferente sistemelor de distributie si a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale avand regimul de presiune de licru mai mica sau egala cu 6 bari.  
 • Specialistii nostrii sunt in continua pregatire profesionala,  fiind  membrii ai asociatiilor profesionale: AIIR- Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania si AAECR –Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania  participa la seminarii , cursuri de pregatire continua si Conferinte Nationale si Internationale.

Servicii

   INFORMATII SUPLIMENTARE

   Oferim seriozitate si servicii de inalt profesionalism; respectam termenele contractate si oferim garantia unor servicii de calitate.

   Lucrari de referinta:

   Audit Energetic  Corp Policlinica Spital Parhon Bucuresti 

   Audit Energetic Casa casatoriilor- Municipiul Campina

   Audit Energetic- Program de reabilitare termica Blocuri de locuinte Municipiul Campina Lot 1

   Audit Energetic- SC  B&B Cord IMPEX  -cladire de birouri DN 72 Ploiesti Targoviste

CERTIFICATE DE PERFORMANTA ENERGETICA PENTRU CLADIRI- intocmite conform  legii 372/2005 republicata 2013, Ordonanta 13/2016

     Tarifare/ Documente necesare

*Certificat de performanta energetica pentru apartamente –in scopul vanzarii –cumpararii/ inchirierii - Informatii privind tarifele practicate:

 • Garsoniera 170 lei
 • Apartament cu 2-4  camere -220 lei

Documente minim necesare :audit5_400_01

 • Extras de carte funciara,
 • Releveu apartament
 • Obligatoriu se viziteaza apartamentul.

**Certificat de performanta energetica pentru cladiri individuale (locuinte,  cladiri cu alte destinatii)  –in scopul vanzarii –cumpararii/ inchirierii

   Tarifarea se face functie de complexitatea  documentatiei  puse la dispozitie de beneficiar, regimul de inaltime, varietatea materialelor de constructie utilizate si de complexitatea documentatiei tehnice puse la dispozitie de catre beneficiar.

    Pentru cladiri cu destinatia locuinta:tarif 420-700 lei.

    Documente minim necesare: Planuri de arhitectura sau relevee cadastru pentru fiecare nivel.Obligatoriu se viziteaza cladirea.

    ***Certificat de performanta energetica pentru cladiri individuale ( locuinte, cladiri cu alta destinatie ) noi  –in scopul  receptiei finale la terminarea lucrarilor de constructie autorizate- Tarifarea se face functie de complexitatea  documentatiei  puse la dispozitie de beneficiar. Tarif 420-700 lei. Documente minim necesare: Planuri de arhitectura  in baza carora s-a obtinut autorizatia de constructie.Obligatoriu se viziteaza cladirea.

 • Termenul de intocmire a unei documentatii  este de : 2-4  zile pentru apartamente; 5-10 zile locuinte individuale si alte tipuri de cladiri.

         In cazul  in care se solicita urgentarea intocmirii documentatiei  sub termenele mentionate, se percepe o taxa de urgenta negociabila.