Cabinet Particular Certificate Energetice Frasin

Certificate Energetice Frasin

Morosan Nicolai - Certificat energetic

Cabinet Particular Certificate Energetice Frasin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Morosan Nicolai - Certificat energetic - Cabinet Particular Certificate Energetice Frasin. Cabinet Particular Certificate Energetice Frasin Certificate Energetice Intocmire si Eliberare


audit energetic    Biroul nostru reprezentat de Ing. Morosan Nicolai este autorizat pentru construcţii si instalaţii in vederea eliberari de certificat energetic. Venim in ajutorul clientilor cu servicii de audit si certificare energetică, realizate în timp cât mai scurt şi la un preţ convenabil.
     Auditul energetic al cladirilor este operatia prin care se stabilesc tehnic si economic solutiile de reabilitare si modernizare termoenergetica a cladirii pe baza rezultatelor termice si energetice a cladirii. In baza acestui audit energetic se pote elibera certificatul de performanta energetica. 

    Certicarea energetică a clădirilor reprezintă activitatea de clasificare energetică a clădirilor prin încadrarea în clase de performanţă energetică şi de mediu, de notare din punct de vedere energetic şi elaborarea certificatului de performanţă energetică in vederea vanzarii, cumpararii, inchirierii de locuinte sau spatii comerciale.

Servicii

audit energetic

Certificat energetic

  • Realizarea certificat energetic – necesar vanzarii, cumpararii, inchirierii de locuinte sau spatii comerciale, intocmire audit energetic. Proiectare /solutii reabilitare energetica.
  • Conform legii 372/2005 toate contractele de vanzare-cumparare, inchiriere ale cladirilor incheiate cu incalcarea prevederilor art 13 din legea 372/2005 sunt lovite de nulitate relativa.

Diriginte de santier

  • Pentru instalatii electrice aferente cladirilor
  • Pentru retele electrice (autorizatie MLPAT )