Cabinet Particular Certificate Energetice Frasin

Certificate Energetice Frasin

Coclici Silviu Mihail - Certificate energetice Frasin

Cabinet Particular Certificate Energetice Frasin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Coclici Silviu Mihail - Certificate energetice Frasin - Cabinet Particular Certificate Energetice Frasin. Cabinet Particular Certificate Energetice Frasin Certificate Energetice Intocmire si Eliberare


audit energetic    Certificatul energetic este obligatoriu atât pentru a vinde un imobil, cât şi pentru închirierea unui apartament sau a unei case. In lipsa unui certificat energetic, exista riscul ca tranzacţiile imobiliare sa fie anulate, obligativitatea certificatului energetic fiind stabilită de Legea 159/2013. Certificatul de performanta energetica este necesar atât pentru clădirile care se vând/se inchiriază, cât şi pentru clădirile în construcţie sau în curs de renovare .

    Certicarea energetică a clădirilor reprezintă activitatea de clasificare energetică a clădirilor prin încadrarea în clase de performanţă energetică şi de mediu, de notare din punct de vedere energetic şi elaborarea certificatului de performanţă energetică in vederea vanzarii, cumpararii, inchirierii de locuinte sau spatii comerciale.

  

  • expertiză termoenergetică;
  • audit energetic pentru construcţii şi instalaţii;
  • inspectii termografice ;
  • certificare energetică (elaborarea certificatelor de performanță energetică a clădirilor și unităților de clădire);
  • consultanţă energetică.

 

certificat energetic

 

Servicii

audit energetic

Certificat energetic

  • Realizarea certificat energetic – necesar vanzarii, cumpararii, inchirierii de locuinte sau spatii comerciale, intocmire audit energetic. Proiectare /solutii reabilitare energetica.
  • Conform legii 372/2005 toate contractele de vanzare-cumparare, inchiriere ale cladirilor incheiate cu incalcarea prevederilor art 13 din legea 372/2005 sunt lovite de nulitate relativa.