Cabinet Particular Certificate Energetice Hunedoara

Certificate Energetice Hunedoara

Borza Ioan Daniel Auditor Energetic pentru Cladiri

Cabinet Particular Certificate Energetice Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Borza Ioan Daniel Auditor Energetic pentru Cladiri - Cabinet Particular Certificate Energetice Hunedoara. Cabinet Particular Certificate Energetice Hunedoara Certificate Energetice Intocmire si Eliberare


audit energetic

Borza Ioan Daniel Auditor - Energetic pentru Cladiri

Elaborare Certificate Energetice

0730.414.158

 

     Auditorul energetic este persoana fizica atestata sa inspecteze si evalueze eficienta consumurilor de energie intr-un imobil. In acest scop, un auditor energetic diagnosticheaza consumul de energie, urmareste pierderile de caldura, verifica eficienta incalzirii, eficienta instalatiei de preparare a apei calde de consum, a retelei electrice de iluminat, a ventilatiei si a sistemelor de aer conditionat intocmind, in urma unui audit energetic, Certificatul Energetic.

    Intocmirea Raportului de Audit Energetic este un element esential al procedurii de realizare a Auditului Energetic si reprezinta o prezentare a modului in care a fost efectuat auditul, a principalelor caracteristici energetice ale cladirii, a masurilor propuse de modernizare energetica a cladirii si instalatiilor aferente acesteia, precum si a concluziilor referitoare la masurile eficiente din punct de vedere economic.

    Tratăm fiecare client cu seriozitate şi promptitudine!

Servicii

Certificat energetic

  • Elaborare certificat energetic – necesar vanzarii, cumpararii, inchirierii de locuinte sau spatii comerciale, intocmire audit energetic. Proiectare /solutii reabilitare energetica.
  • Conform legii 372/2005 toate contractele de vanzare-cumparare, inchiriere ale cladirilor incheiate cu incalcarea prevederilor art 13 din legea 372/2005 sunt lovite de nulitate relativa.

audit energetic