Cabinet Particular Certificate Energetice Jimbolia

Certificate Energetice Jimbolia

Audit Energetic Jimbolia, Certificate Energetice - Certific.ro

Cabinet Particular Certificate Energetice Jimbolia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Audit Energetic Jimbolia, Certificate Energetice - Certific.ro - Cabinet Particular Certificate Energetice Jimbolia. Cabinet Particular Certificate Energetice Jimbolia Certificate Energetice Intocmire si Eliberare


   Certific.ro este rezultatul unei companii infintate in anul 2007, atunci cand ne-am decis sa iti furnizam servicii de expertizare energetica. De-a lungul anilor, am reusit sa oferim calitate clientilor nostri, iar astazi avem o echipa formata din profesionisti, care au un singur scop, si anume clienti multumiti de noile lor certificate energetice.

   Certific.ro a fost creat ca sa scurteze drumul tau catre un certificat energetic. Experienta si munca ne-au ajutat sa mentinem un echilibru intre calitate si pret, dar si sa predam certificatele de performanta energetica in maxim 48 de ore.

   In prezent, noi am certificat energetic multe tipuri de cladiri (apartamente, case, spatii comerciale, blocuri, spitale, hale, primarii) si avem peste 80 de colaboratori din domeniile juridic (avocati, notari), imobiliar (dezvoltatori, agentii), bancar (programul „Prima casa”), constructii (arhitecti, birouri de proiectare, firme de executie) si institutii publice.

   Certific.ro realizeaza audit energetic pentru orice tip de cladire, fie ca vorbim despre apartamente, case, spatii comerciale, blocuri de locuinte, hale sau despre altele, in orasul Lugoj si in imprejurimi.

 

Lugoj: Str. Paul Chinezu, Nr. 11 

Timisoara: Str. Cozia, Nr. 61, Parter, Ap. 1

 

Servicii

   Certificat energetic in 3 pasi simpliAudit Energetic Lugoj

   Pasul 1 - Ne Contactezi

   Pentru a afla toate informatiile despre obtinerea unui certificat energetic si pentru a lua legatura cu auditorul care se va ocupa de cladirea ta.

   Pasul 2 - Vizionam Cladirea

   Stabilim vizionarea cladirii si te programam in cel mai scurt timp posibil, in functie de disponibilitatea ta, de Luni pana Duminica intre orele 8 si 24.

   Pasul 3 - Primesti Certificatul

   Ai un certificat energetic atat in format fizic, cat si electronic (scanat) pe CD si Email impreuna cu Planul Releveu al cladirii.

   Audit energetic

  • analiza rezultatelor obţinute prin evaluarea termică şi energetică a cladirii şi stabilirea soluţiilor tehnico-financiare de reabilitare şi/sau modernizare termică a construcţiei şi a instalaţiilor aferente acesteia;
  • elaborarea raportului de audit energetic;

   Certificat energetic

  • Elaborare certificat energetic – necesar vanzarii, cumpararii, inchirierii de locuinte sau spatii comerciale, intocmire audit energetic. Proiectare /solutii reabilitare energetica.
  • Conform legii 372/2005 toate contractele de vanzare-cumparare, inchiriere ale cladirilor incheiate cu incalcarea prevederilor art 13 din legea 372/2005 sunt lovite de nulitate relativa.