Cabinet Particular Certificate Energetice Onesti

Certificate Energetice Onesti

Certificate Energetice - Stancu Marian

Cabinet Particular Certificate Energetice Onesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Certificate Energetice - Stancu Marian - Cabinet Particular Certificate Energetice Onesti. Cabinet Particular Certificate Energetice Onesti Certificate Energetice Intocmire si Eliberare


audit energetic        Întocmirea raportului de audit energetic este un element esenţial al procedurii de realizare a auditului energetic şi reprezintă o prezentare a modului în care a fost efectuat auditul, a principalelor caracteristici energetice ale clădirii, a măsurilor propuse de modernizare energetică a clădirii şi instalaţiilor aferente acesteia, precum şi a concluziilor referitoare la măsurile eficiente din punct de vedere economic. Această prezentare trebuie adaptată de fiecare dată funcţie de beneficiarul potenţial al raportului, ţinând seama de faptul că în final acesta va fi cel care va decide în privinţa modernizării energetice a clădirii. Forma în care este întocmit raportul de audit energetic, prezentarea acestuia, modul de redactare, claritatea şi uşurinţa de interpretare a conţinutului acestuia sunt esenţiale pentru beneficiarul raportului.

Servicii

audit energetic   Auditul energetic al clădirii reprezintă o procedură specifică, având drept scop obţinerea datelor privind:

  • profilul consumului energetic al clădirii;
  • identificarea şi cuantificarea măsurilor pentru realizarea unor economii de energie;
  • raportarea rezultatelor.

   Auditul energetic al clădirii cuprinde:

  • analiza termică şi energetică a clădirii, pe baza căreia se elaboreaza Certificatul de Performanţă Energetică al Clădirii
  • stabilirea măsurilor în vederea creşterii performanţei energetice a clădirii, cu estimarea costurilor, a economiei de energie, precum şi a duratei de recuperare a investiţiei.

   Certificatul de Performantă Energetică este un document tehnic cu caracter informativ, care atestă performanţa energetică a clădirii prin compararea acesteia cu o clădire de referinţa stabilită prin metodologie de calcul, precum şi încadrarea clădirii într-o clasă de performanţă energetică.

   Consultanţă în creşterea eficienţei energetice a clădirilor şi instalaţiilor aferente – peste 15 ani de experienţa în proiectarea, execuţia şi exploatarea eficientă a isnstalaţiilor HVAC (încălzire, ventilare şi climatizare) în sectorul rezidenţial, comercial şi industrial.

   Consultanţă în energetică industrială – Peste douazeci de ani experientă în energetică industrială. Colaborari şi atestări profesionale de la firme de renume mondial.

  • Specializări în ţară şi în străinătate în domeniul energeticii industriale şi al utilitaţilor.