Cabinet Particular Certificate Energetice Otopeni

Cabinet Particular Certificate Energetice Otopeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Control Survey - Cabinet Particular Certificate Energetice Otopeni. Cabinet Particular Certificate Energetice Otopeni Certificate Energetice Intocmire si Eliberare


0744.902.239

sc.controlsurvey@gmail.com

 

    Conform Legii nr.372/2005, Certificat de Performanta Energetica al cladirii  este un document tehnic care are caracter informativ si care atesta performanta energetica a unei cladiri.
Audit energetic Otopeni
    Certificatul Energetic cuprinde valori de referinta prevazute in reglementarile tehnice in vigoare, care permit clientilor sa compare si sa evalueze performanta energetica a cladirii. Certificatul Energetic este insotit de recomandari de reducere a costurilor, prin imbunatatirea performantei energetice a cladirii.

    Performanta energetica a cladirii reprezinta energia efectiv consumata sau estimata pentru a raspunde necesitatilor legate de utilizarea normala a cladirii, necesitati care includ in principal: incalzirea, prepararea apei calde de consum, racirea, ventilarea si iluminatul.

    Performanta energetica a cladirii se determina conform unei metodologii de calcul si se exprima prin unul sau mai multi indicatori numerici care se calculeaza tinand cont de mai multi factori externi si interni ai cladirii: izolatia termica, caracteristicile tehnice ale cladirii si instalatiilor, proiectarea si amplasarea cladirii in raport cu factorii climatici exteriori, expunerea la soare si influenta cladirilor invecinate, sursele proprii de producere a energiei, climatul interior al cladirii, care influenteaza necesarul de energie.

    In functie de energia consumata pentru incalzire, climatizare, iluminat cladirea primeste un indicativ de la A la G. A reprezinta un consum redus de energie, iar G un consum mare de energie.

Servicii

  •     expertiză termoenergetică;Audit energetic Otopeni
  •     audit energetic pentru construcţii şi instalaţii;
  •     inspectii termografice – cu camere de termoviziune FLIR;
  •     certificare energetică (elaborarea certificatelor de performanță energetică a clădirilor și unităților de clădire);
  •     consultanţă energetică.