Cabinet Particular Certificate Energetice Resita

Certificate Energetice Resita

S.C. Vestconsult S.R.L. - Certificate Energetice

Cabinet Particular Certificate Energetice Resita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. Vestconsult S.R.L. - Certificate Energetice - Cabinet Particular Certificate Energetice Resita. Cabinet Particular Certificate Energetice Resita Certificate Energetice Intocmire si Eliberare


audit energetic    Biroul de Audit Energetic este reprezentat de catre Ing. Bratu Doru Cristian 

 •  Auditor Energetic grd. I Constructii si Instalatii autorizat MDRT prin autorizatiile: membru al AAEC - Asociatiei Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania si al AIIR - Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania
  • Seria VBA nr. 00989: Construcţii;
  • Seria VBA nr. 01065: Instalaţii.
 • Ealuator autorizat Proprietati Imobiliare si Bunuri Mobile, membru titular al Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România, legitimatia Nr. 10948.

   Certificate energetice, evaluari energetice Resita, Caras-Severin. Evaluari, Certificat energetic in maxim 24 ore!

   S.C. Vestconsult S.R.L. a fost infiintata in anul 2004 si este administrata de catre  un specialist auditor energetic gradul 1 constructii si instalatii si evaluator autorizat cu o vechime in activitate de peste 25 ani.  Avem experienta de 10 ani in domeniul evaluarii de proprietati imobiliare si bunuri mobile si suntem autorizati in domeniul auditarii si certificarii energetice de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale din anul 2009.  Intocmim Certificate Energetice si Auditari Energetice de CALITATE, RAPID si IEFTIN!.

   Suntem profesionisti in elaborarea rapoartelor de evaluare conform normelor internationale.

   Ne desfasuram activitatea in judetele din vestul Romaniei: Caras Severin, Timis, Mehedinti, Arad.

   Deviza noastra:

   RAPIDITATE: Certificat energetic: in aceeasi zi, maxim 24 ore!
   PRETUL CORECT!

  SERIOZITATE, CALITATE: suntem membri in: Comisia Auditorilor Energetici din Romania, Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania, Asociatia Auditorilor Energetici din Romania, Asociatia Generala a Inginerilor din Romania, Uniunea Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania.
   PERFECTIONARE CONTINUA: participam la conferinte internationale si nationale de profil, incurajam conceptul de economie de energie si case verzi.

   Pasi pentru obtinerea unui Certificat Energetic:

   1. Contactati-ne!
   2. Vom vizita obiectivul, facem masuratorile, preluam documentele
   3. Prelucram datele, utilizam tehnica de calcul, intocmim recomandari pentru imbunatatirea performantei energetice a imobilului
   4. Va inmanam certificatul energetic!

   SERVICII ENERGETICE

   Evaluam performantele energetice ale constructiilor dumneavoastra; oferim solutii de imbunatatire a performantelor energetice ale acestora.

  Intocmim planuri de economisire a energiei in conformitate cu Legea nr. 121/2014 privind eficienta energetica pentru beneficiari institutii publice (primarii, consilii judetene, ministere, servicii deconcentrate etc ) si particulari.

Servicii

Audit energetic

 • - analiza rezultatelor obţinute prin evaluarea termică şi energetică a cladirii şi stabilirea soluţiilor tehnico-financiare de reabilitare şi/sau modernizare termică a construcţiei şi a instalaţiilor aferente acesteia;
 • - elaborarea raportului de audit energetic.

   Conform noii metodologii de proiectare și în acord cu Legea nr. 372/2005, modificată prin Legea 101/2021, aplicarea cerințelor minime de performanță energetică la clădirile noi și la unitățile acestora este obligatorie. Așa fiind, încă din faza de proiectare a clădirilor noi este necesară încadrarea clădirii ca fiind cu un consum energetic aproape zero (clădire nZeb), iar consumul energetic va trebui să provină din surse regenerabile în proporție de minimum 30%. Firma noastra are experiența și dotarea necesară pentru a asigura aceste comandamente penru clădirile noi, prin efectuarea unei expertize energetice. Prin aceleași expertize, prin Auditul energetic se asigura reabilitarea energetică a clădirilor existente, pentru încadrarea clădirii conform cerințelor minime de performanță energetică.

 

Certificat energetic

 • - Elaborare certificat energetic – necesar vanzarii, cumpararii, inchirierii de locuinte sau spatii comerciale;
 • - Intocmire audit energetic;
 • - Proiectare /solutii reabilitare energetica;
 • - Conform legii 372/2005 toate contractele de vanzare-cumparare, inchiriere ale cladirilor incheiate cu incalcarea prevederilor art 13 din legea 372/2005 sunt lovite de nulitate relativa.

 

SISTEME ALTERNATIVE DE EFICIENŢĂ RIDICATĂ
   Conform Legii nr. 156/15.06.2016, „Pentru clădirile noi…, prin certificatul de urbanism emis de autorităţile administraţiei publice locale/judeţene competente, în vederea obţinerii autorizaţiei de construire pentru clădiri, pe lângă obligativitatea respectării cerinţelor minime de performanţă energetică, se va solicita întocmirea unui studiu privind posibilitatea utilizării unor sisteme alternative de eficienţă ridicată, în funcţie de fezabilitatea acestora din punct de vedere tehnic, economic şi al mediului înconjurător.
   Prin lege se impun anumite cerinţe din punct de vedere al performanţelor energetice ale clădirilor noi ce urmeză a fi construite (un consum energetic minim, o emisie de dioxid de carbon în atmosferă minimă), dar şi utilizarea în cadrul noilor construcţii a unor noi tehnologii alternative de eficienţă ridicată, respectiv a utilizării sistemelor regenerabile (energie solară, geotermală, biogaz etc) la noile construcţii. Studiile care certifică aceste situaţii trebuie depuse la Unităţile Administrativ Teritoriale (Primării) în vederea obţinerii autorizaţiilor de construcţii. Vă rugăm adresaţi-vă biroului noastru in vederea întocmirii unor asemenea studii de specialitate.

 

SERVICII DE EVALUARI IMOBILIARE SI BUNURI MOBILE LA STANDARDE PROFESIONALE pentru:

 • imobile rezidentiale: case, vile, apartamente; terenuri libere sau construite;audit3
 • hale industriale/comerciale, spatii comerciale, constructii cu destinatie turistica;
 • bunuri mobile (utilaje, autovehicole, diverse echipamente, etc.).

   Un raport de evaluare poate fi util pentru urmatoarele:

 • stabilirea valorii de piata a proprietatii in vederea vanzarii sau cumpararii;
 • evaluarea sau reevaluarea proprietatilor in vederea stabilirii cotei de impozitare;
 • evaluarea sau reevaluarea proprietatilor pentru inregistrare in contabilitate si raportari financiare.