Cabinet Particular Certificate Energetice Vatra Dornei

Certificate Energetice Vatra Dornei

Coclici Silviu Mihail Certificate Energetice Vatra Dornei

Cabinet Particular Certificate Energetice Vatra Dornei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Coclici Silviu Mihail Certificate Energetice Vatra Dornei - Cabinet Particular Certificate Energetice Vatra Dornei. Cabinet Particular Certificate Energetice Vatra Dornei Certificate Energetice Intocmire si Eliberare


audit energetic     Auditorul energetic este persoana fizică autorizată şi atestată să inspecteze şi evalueze consumul şi eficienţa consumurilor de energie într-un imobil. In acest scop, un auditor energetic întocmeşte un raport cu consumul de energie, urmăreşte pierderile de căldură, verifică eficienţa încălzirii  imobilului, eficienţa instalaţiei de preparare a apei calde de consum, a reţelei electrice de iluminat, a ventilaţiei şi a sistemelor de aer condiţionat întocmind, în urma unei analize termice, Certificatul Energetic.

    Auditorul energetic trebuie sa fie autorizat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei pentru ca certificatul energetic emis să fie valid.
    Certificatul energetic este obligatoriu atât pentru a vinde un imobil, cât şi pentru închirierea unui apartament sau a unei case. In lipsa unui certificat energetic, exista riscul ca tranzacţiile imobiliare sa fie anulate, obligativitatea certificatului energetic fiind stabilită de Legea 159/2013. Certificatul de performanta energetica este necesar atât pentru clădirile care se vând/se inchiriază, cât şi pentru clădirile în construcţie sau în curs de renovare .

Servicii

  • expertiză termoenergetică;
  • audit energetic pentru construcţii şi instalaţii;
  • inspectii termografice ;
  • certificare energetică (elaborarea certificatelor de performanță energetică a clădirilor și unităților de clădire);
  • consultanţă energetică.

certificat energetic