Cabinet Particular Consultanta Fonduri UE Bucuresti-Sector 6

Consultanta Fonduri UE Bucuresti-Sector 6

Karan Consultata Fonduri Europene Bucuresti Sector 6

Cabinet Particular Consultanta Fonduri UE Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Karan Consultata Fonduri Europene Bucuresti Sector 6 - Cabinet Particular Consultanta Fonduri UE Bucuresti-Sector 6. Cabinet Particular Consultanta Fonduri UE Bucuresti-Sector 6 Studii de Fezabilitate, Audit Proiect European, Fonduri Nerambursabile, Studii de Piata, Programul Operational Regional, FEADR, Intocmire Documentati pentru Finantare Proiecte Europene


Consultanta Fonduri UE Bucuresti    Societatea KARAN Consultanta de afaceri SRL din Bucuresti - Sectorul 6 a fost infiintata in 2005, cu scopul de a oferi clientilor sai servicii de consultanta fonduri UE, consultanta pentru afaceri si management, servicii profesionale de consultanta juridica, servicii de consultanta financiara si fiscala, servicii de administrare de personal, salarizare si consultanta in domeniul resurselor umane.

    Karan acorda servicii privind managementul ansamblurilor de vile si managementul condominiilor ce au fost astfel concepute incat sa respecte atat principiile, practicile de profit si standardele europene, cat si legislatia romana aferenta administrarii asociatiilor de proprietari.

     Reprezentam o echipa tanara si dinamica ce ofera solutii rapide si flexibile in domeniul property & facility management-ului.

     Avem o gama larga de servicii pentru persoane juridice, incepand de la consultanta cu priviere la pasii de urmat in momentul infiintarii unei companii, continuand cu organizarea si functionarea diferitelor categorii de persoane juridice si terminand cu consultanta privind incetarea personalitatii juridice.

     Echipa noastra formata din consilieri juridici, experti contabili, consultanti fiscali si specialisti in domeniul resurselor umane, este preocupata permanent de rezolvarea problemelor prin metode noi si eficiente.

     Intr-un peisaj legislativ in continua schimbare KARAN, poate fi consultantul dumneavoastra personal pe probleme juridice de orice natura, pe scurt: partenerul de afaceri discret si eficient.

Servicii

   Societatea Karan va sta la dispozitie cu servicii de Consultat in vederea obrineri de fonduri structurale nerambursabile care, pot fi soluția dezvoltării unei întreprinderi nou înființată sau a uneia deja existentă pe piață.

Consultanta Fonduri UE Bucuresti      Karan oferă servicii de consultanță pentru administrțtia publică și sectorul privat:

  • Elaborare plan de afaceri și studiu de piață;
  • Elaborare studiu de fezabilitate;
  • Realizarea previziunilor economico-financiare;
  • Completarea cererilor de finanțare specifice programului de finanțare;
  • Consultanță pentru obținerea unui credit de investiții pentru cofinanțare;
  • Asistență și consultanță pentru proiectare și pentru obținerea avizelor, acordurilor și documentelor necesare pentru obținerea finanțării;
  • Asistență tehnică și consultanță pentru derularea procedurilor de achiziție;
  • Servicii de consultanță și managementul proiectului de investiții pe toată perioada derulării proiectului de investiții (inclusiv rapoarte și cereri de plată);
  • Asigurarea unui manager de proiect pe toată perioada derulării contractului de finanțare și a investiției.