Cabinet Particular Consultanta Fonduri UE Galati

Consultanta Fonduri UE Galati

Mihai Mandru – Expert Bussines Consultant Galati

Cabinet Particular Consultanta Fonduri UE Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Mihai Mandru – Expert Bussines Consultant Galati - Cabinet Particular Consultanta Fonduri UE Galati. Cabinet Particular Consultanta Fonduri UE Galati Studii de Fezabilitate, Audit Proiect European, Fonduri Nerambursabile, Studii de Piata, Programul Operational Regional, FEADR, Intocmire Documentati pentru Finantare Proiecte Europene


Consultanta Fonduri Europene

0722 409 556

0336 886 927

 

   Fondurile structurale nerambursabile pot fi soluția dezvoltării unei întreprinderi nou înființată sau a uneia deja existentă pe piață, indiferent de stadiu de dezvoltare al acesteia.

   Vă sprijinim în realizarea proiectelor dumneavoastră, oferindu-vă servicii complete în identificarea și accesarea celor mai avantajoase oportunități de finanțare din surse private, guvernamentale sau structurale, prin: 

 • Consultanță și asistență în elaborarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă;Consultanta Fonduri UE Galati
 • Elaborarea cererii de finanțare și a întregii documentații aferente acesteia;
 • Elaborare plan de afaceri;
 • Elaborare studiu de fezabilitate;
 • Elaborare cash-flow pentru perioada istorică sau previzionat;
 • Întocmirea documentației pentru credite bancare;
 • Servicii calificate de management de proiect. 

   În domeniul managementului de proiect, putem asigura resurse umane cu expertiză și experiență în implementarea de proiecte cu finanțare nerambursabilă, acoperind specializări precum: manager de proiect, expert contabil, expert achiziții publice, responsabil financiar, formator, formator de formatori, inspector resurse umane, etc. 

   Apelând la serviciile noastre puteți oferi mai multă atenție dezvoltării firmei, concentrându-vă energiile asupra operațiunilor specifice activității principale ale companiei dumneavoastră.   

Servicii

   Consultanţa în domeniul managementului de proiecte

   Activitatea noastra in calitate de Consultant consta in realizarea activităţilor manageriale necesare atingerii obiectivelor propuse in cadrul proiectelor şi implementării cu succes a acestora .

   Activitati specificeConsultanta Fonduri UE Galati

 •     monitorizarea proiectului prin folosirea de instrumente specifice pentru masurarea evolutiei proiectului – raportul de progres;
 •     pe baza datelor din raport se va analiza masura in care proiectul se incadreaza in limitele stabilite prin buget;
 •     monitorizarea riscurilor, astfel incat, in eventualitatea materializarii acestora se se puna in lucru planurile de actiune stabilite prin managementul de risc;
 •     controlul costurilor si incadrarii in duratele planificate se va face pe baza datelor obtinute din monitorizarea, cu scopul de a diminua diferentele si abaterile identificate;
 •     pregatirea si realizarea cererilor de plata;
 •     asistenta acordata Beneficiarului pentru solicitarile Autoritatilor de Management legate de derularea proiectului.

   În cadrul activităţii de management al proiectului se realizeaza monitorizarea internă şi controlul intern al proiectului, coordonarea şi administrarea acestuia.

   Consultantul în managementul implementării proiectului asimileaza în totalitate informaţia din documentaţia proiectului si coordoneaza intreaga activitate in conformitate cu prevederile legislative si cu instrucţiunile , normele, notificările emise de catre autoritatea de management.

   Managementului creantelor si Recuperari de Creante

   ONORARIU

   In ceea ce priveste onorariul, luam in considerare si varianta unui onorariu de succes ce se va plati numai in cazul in care creanta va fi recuperata total sau partial.

    PASIConsultanta Fonduri UE Galati

   1.Transmiterea actelor pe care va  sprijiniti dreptul de creanta (contracte, facturi , avize de insotire a marfii, instrumente de plata – bilete la ordin, cambii, cecuri etc, angajamente de plata ale debitorului, etc. );

   2.Consultanta juridica in vederea identificarii modului si posibilitatii de actiune;

   3.Incheierea unui contract de asistenta juridica prin care ne imputerniciti sa demaram  procedurile legale de recuperare cat mai rapida a creantei dvs.;

   4.Demararea procedurilor legale de recuperare a creantei.

   Aveti debitori care nu-si platesc datoriile catre dvs?
   Aveti facturi fiscale scadente?
   Aveti fila de CEC sau Bilet la Ordin cu refuz de plata?
   Aveti un contract care nu a fost respectat?
   Si din aceste cauze sunteti la rândul dumneavoastra în imposibilitate de plata fata de colaboratori ?
   Tocmai de aceea aveti nevoie de un partener puternic care sa va sprijine permanent in activitatea de recuperare creante, debite, datorii.
   Nu sta in pasivitate !!! Pasivitatea ta este ceea ce-si doresc rau-platnicii! Ei stiu cu siguranta ca trecerea timpului este in avantajul lor, deoarece lasand timpul sa treaca este posibil sa nu mai puteti  recupera nimic!

   Optimizare FiscalaConsultanta Fonduri UE Galati

   Oferim servicii de consultanta si reprezentare fiscala pentru societati comerciale si persoane fizice autorizate (PFA), agenti economici aflati in proceduri de control fiscal, rambursari de TVA sau executari silite in relatia cu bugetul statului, casa de asigurari de sanatate, casa de pensii, agentia de somaj, inspectoratul de munca, garda finaciara, etc.

   In situatia in care va aflati intr-o procedura de control fiscal, executare silita pentru creante fiscale sau doriti cresterea eficentei activitatii va oferim servicii de control obiectiv al activitatii economico-financiare pentru societatea dvs. si, de asemeni, va putem asigura servicii de reprezentare fiscala in vederea diminuarii eventualelor obligatii fiscale stabilite in mod arbitrar sau contrar legii.

   Din activitatea pe care o desfasuram am constatat faptul ca o mare parte din obligatiile fiscale suplimentare stabilite de catre inspectorii fiscali, garda financiara si casele de asigurari de sanatate, pensii, somaj si ITM sunt calculate in mod arbitrar, avand drept scop incasarea de stimulente financiare necuvenite de catre angajatii acestor institutii.

Galerie foto