Cabinet Particular Consultanta Fonduri UE Ploiesti

Consultanta Fonduri UE Ploiesti

Consultanta Fonduri Europene Ploiesti

Cabinet Particular Consultanta Fonduri UE Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Consultanta Fonduri Europene Ploiesti - Cabinet Particular Consultanta Fonduri UE Ploiesti. Cabinet Particular Consultanta Fonduri UE Ploiesti Fonduri-Europene-Fonduri-Nerambursabile-Start-Up-Nation-Studii-de-Fezabilitate-Audit-Proiect-Europea-Studii-de-Piata-Programul-Operational-Regional-Intocmire-Documentati-pentru-Finantare-Proiecte-Europene-Firme-Consultanta-Fonduri-Europene


   Societatea comercială MOB VAD s-a lansat pe piaţa serviciilor de consultanţă incepând cu anul 2005. Misiunea MOB VAD este de a înţelege afacerea şi de a lucra împreună cu dumneavoastră în planificarea şi obţinerea succesului companiei pe care o reprezentaţi. Obiectivul nostru este acela de a vă ajuta să construiţi o companie puternică şi să obţineţi o creştere a afacerii care să poată fi susţinută pe termen lung. În acest scop, apare inevitabil nevoia unui plan de afaceri, a unei finanţări sau a unei analize economico-financiare a activităţii firmei. Beneficiile obţinute ca urmare a implementării unui plan de afaceri sau ca urmare a obţinerii unei finanţări nerambursabile sunt rezultatele activităţii noastre.Consultanta Fonduri Europene Ploiesti

   Urmărim asigurarea următoarelor motive pentru care merită să ne contactaţi:

   - Vă oferim servicii personalizate;
   - Vă punem la dispoziţie cunoştinţele şi experienţa noastră;
   - Fiecare proiect reprezintă pentru noi o nouă provocare, implicându-ne cu seriozitate în realizarea sa;
   - Dorim să vă devenim parteneri de încredere pe drumul sinuos al afacerilor, de aceea vă vom prezenta părţile pozitive, dar şi cele negative ale proiectelor în care sunteţi implicaţi;
   - Garantăm contractual confidenţialitatea informaţiilor comunicate de către client, a informaţiilor culese pentru client, chiar şi după încetarea relaţiilor contractuale.

   Principiile după care ne orientăm în activitatea noastră.

   - Organizarea înseamnă eficienţă;
   - Detaliile guverneză rezultatul;
   - Pregătirea permanentă este cheia succesului.

   Cum vă putem ajuta

   Pentru cei care doresc să-şi înfiinţeze o afacere – oferim sprijin în dezvoltarea ideii de afaceri, precum şi consultanţa necesară înfiinţării firmei;
Pentru oamenii de afaceri – asistenţă în tot ceea ce înseamnă planificarea, finanţarea şi organizarea afacerii. Căutăm parteneri de afaceri pentru tine. Identificăm finanţări pentru planurile tale.

Consultanta Fonduri Europene Ploiesti

Servicii

   PROIECTE DE FINANTAREConsultanta Fonduri Europene Ploiesti

   FEP (Fondul European pentru Pescuit)

   Fondul European pentru Pescuit (FEP) este propus de către Comisia Europeană drept un instrument nou de programare pentru pescuit, în cadrul perspectivei financiare a Uniunii Europene 2014 - 2020.

   PNDR (Programul National de Dezvoltare Rurala)

   Programul Naţional de Dezvoltare Rurală este documentul pe baza căruia poate fi accesat Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală şi care respectă liniile directoare strategice de dezvoltare rurală ale Uniunii Europene.

   PO DCA (Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Adminitrative)

   PO DCA vizeaza:
   - Sa solutioneze probleme orizontale de management la toate nivelurile administratiei publice (central si local), punându-se accentul pe elementele cheie care întaresc credibilitatea administratiei, în special, procesul de luare a deciziilor, o mai buna reglementare legislativa,  responsabilizarea administratiei publice si eficacitatea organizationala;
   - Sa se orienteze în mod special catre îmbunatatirea procesului de descentralizare a furnizarii de servicii în anumite sectoare prioritare (Sanatate, Educatie, Asistenta Sociala), îmbunatatirea calitatii si eficientei furnizarii de servicii.

   POR (Programul Operational Regional)Consultanta Fonduri Europene Ploiesti

   Programul Operational Regional 2014 - 2020 (REGIO) este unul dintre programele operationale romanesti agreate cu Uniunea Europeana si un instrument foarte important pentru implementarea strategiei nationale si a politicilor de dezvoltare regionala. Este aplicabil tuturor celor opt regiuni de dezvoltare ale Romaniei.

   POS DRU (Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane)

   Statele Membre şi regiunile Uniunii Europene au acces la finanţare din Fondul Social European în cadrul unei perioade de programare de şapte ani. Actualul exerciţiu de programare se desfăşoară pe perioada 2014 - 2020.

   POS MEDIU (Programul Operational Sectorial Mediu)

   Programul Operaţional Sectorial Mediu este documentul care stabileşte strategia de alocare a fondurilor europene pentru sectorul de mediu, în România, în perioada 2014 - 2020.

   POS TRANSPORT (Programul Operational Sectorial "Transport")

   Programul Operaţional Sectorial „Transport” 2014 - 2020 este un instrument strategic elaborat pe baza obiectivelor Cadrului Naţional Strategic de Referinţă care stabileşte priorităţile, obiectivele si alocarea financiară pentru dezvoltarea sectorului de transporturi din România cu ajutor comunitar, în perioada 2014 - 2020.

Galerie foto