Cabinet Particular Consultanta Fonduri UE Targoviste

Consultanta Fonduri UE Targoviste

ING Proiect Management SRL Targoviste

Cabinet Particular Consultanta Fonduri UE Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre ING Proiect Management SRL Targoviste - Cabinet Particular Consultanta Fonduri UE Targoviste. Cabinet Particular Consultanta Fonduri UE Targoviste Fonduri-Europene-Fonduri-Nerambursabile-Start-Up-Nation-Studii-de-Fezabilitate-Audit-Proiect-Europea-Studii-de-Piata-Programul-Operational-Regional-Intocmire-Documentati-pentru-Finantare-Proiecte-Europene-Firme-Consultanta-Fonduri-Europene


Acceseaza fonduri europene nerambursabile ! 


   Prin sintagma “accesare fonduri nerambursabile” se înțelege faptul că persoa
nele interesate (în mare parte fiind reprezentate de IMM-uri) pot solicita, în anumite condiții, subvenții financiare pentru investiții care, în totalitate sau parțial, nu trebuie restituite.

   

În România, cele mai multe subvenții (atât ca număr cât și ca valoare) sunt acordate de Uniunea Europeană, însă se pot menționa și subvențiile provenite de la bugetul de stat.

   Fondurile europene nerambursabile au drept scop sprijinirea financiară a zonelor mai puțin dezvoltate, în încercarea alinierii acestora din punct de vedere economic, social și cultural cu țările europene dezvoltate. 

 

Servicii

   Fondurile structurale nerambursabile pot fi soluția dezvoltării unei întreprinderi nou înființată sau a uneia deja existentă pe piață, indiferent de stadiu de dezvoltare al acesteia.

   Oferim soluţii la cheie: consultanţă pentru întocmirea cererii de finanţare, elaborare studii de fezabilitate, proiecte tehnice de execuţie, şi servicii de management de proiect.
   Astfel un beneficiu principal al beneficiarilor este responsabilitatea centralizată: un singur grup de firme este responsabil de întreaga derulare a proiectului – atât în ceea ce priveşte partea de consultanţă cât şi partea de proiectare.
   În acelaşi timp şi comunicarea între părţi este eficientă: o singură persoană de contact va fi responsabilă pentru fluxul de informaţii între Dvs. şi echipa de consultanţă şi de proiectare.
   Serviciile noastre sunt complexe, pentru că oferim consultanţă în toate domeniile de interes, suntem deschişi la toate investiţiile vizate de clienţii noştri
   

 

ING Proiect Management vă sprijină în realizarea proiectelor dumneavoastră, oferindu-vă servicii complete în identificarea și accesarea celor mai avantajoase oportunități de finanțare din surse private, guvernamentale sau structurale, prin:

  •     Consultanță și asistență în elaborarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă
  •     Elaborarea cererii de finanțare și a întregii documentații aferente acesteia
  •     Elaborare plan de afaceri
  •     Elaborare studiu de fezabilitate
  •     Elaborare cash-flow istoric sau previzionat
  •     Întocmirea documentației pentru credite bancare
  •     Servicii calificate de management de proiect


   În domeniul managementului de proiect, putem asigura resurse umane cu expertiză și experiență în implementarea de proiecte cu finanțare nerambursabilă, acoperind specializări precum: manager de proiect, expert contabil, expert achiziții publice, responsabil financiar, formator, formator de formatori, inspector resurse umane, etc.

   Apelând la serviciile noastre puteți oferi mai multă atenție dezvoltării firmei, concentrându-vă energiile asupra operațiunilor specifice activității principale ale companiei dumneavoastră.

  

 

Galerie foto