Cabinet Particular Contabil Galati

Contabil Galati

Mihai Mandru – Expert Bussines Consultant Galati

Cabinet Particular Contabil Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Mihai Mandru – Expert Bussines Consultant Galati - Cabinet Particular Contabil Galati. Cabinet Particular Contabil Galati Servicii de Contabilitate, Contabilitate Primara, Expert Contabil, Balante de Verificare, Bilant Contabil, State Salarii, Calcul Contributii Sociale, Intocmire de Cont TVA, Impozit Profit, Bilant Anual, Salarizare, Consultata Contabila, Expertiza Contabila, Analiza Financiara, Consultanta Fiscala


Expert Contabil Mihai Mandru

0722 409 556

0336 886 927

 

   Expert Contabil Mihai Mandru are ca obiecte de activitate: contabilitate financiara, consultanta fiscala, audit intern, expertiza financiar-contabila. Avand o vasta experienta in domeniul contabilitatii, am inceput sa furnizam clientilor nostrii servicii integrate in domeniul financiar-contabil.

   Suntem la curent cu noutatile legislative, oferind astfel clientilor Expert Contabil Galatiposibilitatea de a se degreva de aceste activitati, conferind mai mult timp in vederea desfasurarea activitatii si realizarii propriilor obiective.

   Oferim servicii personalizate, in domeniul financiar-contabil, in functie de nevoile clientului. Clientii nostrii sunt, in special, organizatii cu capital integral privat, roman si/sau strain, care desfasoara activitati in diverse domenii.

   Serviciile oferite de expertiza contabila sunt indreptate exclusiv catre imbunatatirea si perfectionarea activitatii clientului. Astfel, clientul dispune in mod curent de toate informatiile financiar-contabile, acestea fiind suportul deciziilor economice si financiare necesare in coordonarea activitatii unei societati.

   Avantajele colaborarii cu cabinetul nostru

 • Mentionam ca avem o experienta in domeniu de peste 34 ani;Expert Contabil Galati
 • Din pregatirea si experienta acumulata putem identifica numeroasele probleme cu care se confrunta fiecare client in parte;
 • Know-how-ul este folosit in folosul dumneavoastră;
 • Suntem mereu la curent cu noutatile legislative pe probleme specifice;
 • Clientii sunt acoperiţi de raspunderea contractuala;
 • Costurile serviciilor noastre de contabilitate pot fi cu pana la 50% mai mici decat costurile efectuarii evidentei contabile la sediul societatii;
 • Degrevandu-va de exercitarea activitatii financiar-contabile, depunerea multiplelor declaratii si raportari locale, castigati timp si va puteti concentra eforturile in vederea realizarii propriilor obiective;
 • Puteti beneficia de serviciile noastre chiar si pe perioade limitate de timp fara a va lovi de complicaţiile unui contract individual de munca.

Servicii

   Optimizare FiscalaExpert Contabil Galati

   Oferim servicii de consultanta si reprezentare fiscala pentru societati comerciale si persoane fizice autorizate (PFA), agenti economici aflati in proceduri de control fiscal, rambursari de TVA sau executari silite in relatia cu bugetul statului, casa de asigurari de sanatate, casa de pensii, agentia de somaj, inspectoratul de munca, garda finaciara, etc.

   In situatia in care va aflati intr-o procedura de control fiscal, executare silita pentru creante fiscale sau doriti cresterea eficentei activitatii va oferim servicii de control obiectiv al activitatii economico-financiare pentru societatea dvs. si, de asemeni, va putem asigura servicii de reprezentare fiscala in vederea diminuarii eventualelor obligatii fiscale stabilite in mod arbitrar sau contrar legii.

   Din activitatea pe care o desfasuram am constatat faptul ca o mare parte din obligatiile fiscale suplimentare stabilite de catre inspectorii fiscali, garda financiara si casele de asigurari de sanatate, pensii, somaj si ITM sunt calculate in mod arbitrar, avand drept scop incasarea de stimulente financiare necuvenite de catre angajatii acestor institutii.

   Consultanţa în domeniul managementului de proiecte

   Activitatea noastra in calitate de Consultant consta in realizarea activităţilor manageriale necesare atingerii obiectivelor propuse in cadrul proiectelor şi implementării cu succes a acestora.

   Activitati specifice

Expert Contabil Galati

 •     monitorizarea proiectului prin folosirea de instrumente specifice pentru masurarea evolutiei proiectului – raportul de progres;
 •     pe baza datelor din raport se va analiza masura in care proiectul se incadreaza in limitele stabilite prin buget;
 •     monitorizarea riscurilor, astfel incat, in eventualitatea materializarii acestora se se puna in lucru planurile de actiune stabilite prin managementul de risc;
 •     controlul costurilor si incadrarii in duratele planificate se va face pe baza datelor obtinute din monitorizarea, cu scopul de a diminua diferentele si abaterile identificate;
 •     pregatirea si realizarea cererilor de plata;
 •     asistenta acordata Beneficiarului pentru solicitarile Autoritatilor de Management legate de derularea proiectului.

   În cadrul activităţii de management al proiectului se realizeaza monitorizarea internă şi controlul intern al proiectului, coordonarea şi administrarea acestuia.

   Consultantul în managementul implementării proiectului asimileaza în totalitate informaţia din documentaţia proiectului si coordoneaza intreaga activitate in conformitate cu prevederile legislative si cu instrucţiunile , normele, notificările emise de catre autoritatea de management.

   Managementului creantelor si Recuperari de Creante

   ONORARIU

   In ceea ce priveste onorariul, luam in considerare si varianta unui onorariu de succes ce se va plati numai in cazul in care creanta va fi recuperata total sau partial.

    PASIExpert Contabil Galati

   1.Transmiterea actelor pe care va  sprijiniti dreptul de creanta (contracte, facturi , avize de insotire a marfii, instrumente de plata – bilete la ordin, cambii, cecuri etc, angajamente de plata ale debitorului, etc. );

   2.Consultanta juridica in vederea identificarii modului si posibilitatii de actiune;

   3.Incheierea unui contract de asistenta juridica prin care ne imputerniciti sa demaram  procedurile legale de recuperare cat mai rapida a creantei dvs.;

   4.Demararea procedurilor legale de recuperare a creantei.

   Aveti debitori care nu-si platesc datoriile catre dvs?
   Aveti facturi fiscale scadente?
   Aveti fila de CEC sau Bilet la Ordin cu refuz de plata?
   Aveti un contract care nu a fost respectat?
   Si din aceste cauze sunteti la rândul dumneavoastra în imposibilitate de plata fata de colaboratori ?
   Tocmai de aceea aveti nevoie de un partener puternic care sa va sprijine permanent in activitatea de recuperare creante, debite, datorii.
   Nu sta in pasivitate !!! Pasivitatea ta este ceea ce-si doresc rau-platnicii! Ei stiu cu siguranta ca trecerea timpului este in avantajul lor, deoarece lasand timpul sa treaca este posibil sa nu mai puteti  recupera nimic!

Galerie foto