Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Miercurea Ciuc

Evaluator de risc la securitatea fizica Miercurea Ciuc

Evaluator de Risc la Securitate Fizica Miercurea Ciuc

Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Miercurea Ciuc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Evaluator de Risc la Securitate Fizica Miercurea Ciuc - Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Miercurea Ciuc. Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Miercurea Ciuc promoveaza evaluatori de risc ce intocmesc analiza de risc la securitate fizica si raport de evaluare a riscurilor la securitatea fizica.


Pagina disponibila pentru un singur reprezentant

Pentru a va inregistra aici, va rugam sa ne contactati:

office@cabinet-particular.ro

 

 


    Evaluarea securității fizice constă în acțiunea de apreciere a nivelului de performanță a soluțiilor de securitate prin raportare la valori prestabilite / recomandate.

    Ce avantaje avem apeland la un evaluator de risc la securitate fizică

    Ne va arăta nivelul actual de securitate din companie.risc_1
    Ne va evidenția zonele cu potențial mare de producere a evenimentelor nedorite.
    Va aduce argumente pentru crearea, dezvoltarea și implementarea măsurilor de securitate, fie ele de ordin tehnic, constructiv sau procedural.
    Se va evita primirea unor amenzi pentru neefectuarea analizelor de risc la securitate fizică, obligatorii prin lege.


    Analiza de risc este activitatea desfăşurată pentru a identifica ameninţările şi vulnerabilităţile care pot pune în pericol viaţa, integritatea corporală sau libertatea persoanei ori care pot aduce prejudicii valorilor deţinute de unităţi, în scopul determinării impactului şi evaluării riscurilor de securitate şi în baza căreia se stabilesc măsurile necesare pentru limitarea sau eliminarea acestora;

    Analiza de risc la securitatea fizică constituie fundamentul adoptării măsurilor de securitate a obiectivelor, bunurilor şi valorilor prevăzute de lege, transpuse în planul de pază şi proiectul sistemului de alarmare.

    În elaborarea analizelor de risc la securitatea fizică se ţine cont şi de prevederile standardelor naţionale sau europene privind managementul şi tehnicile de evaluare a riscului.

Servicii

Efectuarea analizei de risc implică parcurgerea următoarelor etape:

  •     definirea parametrilor interni şi externi care generează şi/sau modifică riscurile la securitatea fizică a unităţii;
  •     stabilirea metodei şi a instrumentelor de lucru;
  •     identificarea tuturor riscurilor la securitatea fizică, a zonelor de impact, a evenimentelor şi cauzelor riscului, precum şi a potenţialelor consecinţe;
  •     analizarea riscurilor la securitatea fizică;
  •     estimarea riscurilor unităţii beneficiare;
  •     întocmirea Raportului de evaluare şi tratare a riscurilor la securitatea fizică.

Galerie foto