Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Moreni

Evaluator de risc la securitatea fizica Moreni

EVALUATOR DE RISC LA SECURITATEA FIZICA - MORENI - JUD. DAMBOVITA - BUTNARIU OVIDIU ION P.F.A.

Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Moreni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre EVALUATOR DE RISC LA SECURITATEA FIZICA - MORENI - JUD. DAMBOVITA - BUTNARIU OVIDIU ION P.F.A. - Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Moreni. Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Moreni promoveaza evaluatori de risc ce intocmesc analiza de risc la securitate fizica si raport de evaluare a riscurilor la securitatea fizica.


EVALUATOR DE RISC LA SECURITATEA FIZICA

 

   Conform Legii 333/2003 au obligația să execute evaluarea riscului de securitate fizică: ministerele și celelalte organe ale administrației publice centrale și locale, regiile autonome, companiile mari, la fel ca și firmele de mici dimensiuni, instituțiile de interes public etc, cu:

   1. Respectarea Standardelor și cerintelor minime de securitate, conform grilelor 1-11 Instrucțiunea nr.9/MAI: băncile, automatele bancare, spațiile comerciale  cu suprafata mai mare de 500mp, stațiile de carburanți, societățile de schimb valutar, casele de amanet, magazinele de bijuterii, magazinele de arme, furnizorii de servicii poștale, sălile de jocuri de noroc, casele de pariuri sportive, cazinourile, casieriile pentru utilități, organizatiile cooperatiste financiare nebancare (ex.CAR- uri) și centrele procesare numerar.

   2. Fără cerințe minime de securitate conform grilei nr. 12 din Instrucțiunea nr.9 /MAI:

Magazinele și spațiile comerciale de orice tip, serviceu-rile și parcurile auto, primăriile, universitățile, școlile și liceele, grădinițele, muzeele, cabinetele de notari publici, de avocatură, farmaciile, cabinetele medicale, spitalele, policlinicile, depozitele, barurile, cafe-barurile, cluburile, discotecile, restaurantele, frizeriile, fermele, ocolurile silvice, hotelurile, motelurile, etc.

 

Solicitati oferta noastra pentru analiza de risc la securitatea fizica!

0744.959.146

aovidiu01@yahoo.com

aovidiu02@gmail.com

 

evaluator_de_risc_14_400

Servicii

Analiza de risc la securitatea fizica constituie fundamentul adoptarii masurilor de securitate a obiectivelor, bunurilor si valorilor prevazute de lege.

   Analiza de risc la securitate fizica trebuie sa asigure evaluator_de_risc_6_400identificarea vulnerabilitatilor si a riscurilor, determinarea nivelului de expunere la producerea unor incidente de securitate fizica si sa indice masurile de protectie necesare obiectivului analizat.

   Analiza de risc la securitatea fizica se materializeaza prin documentatia intocmita în cadrul procesului standardizat de management al riscului, prin care se determina, in mod dinamic, masurile necesare si aplicabile pentru incadrarea riscurilor de securitate la niveluri acceptabile.

 

   Asadar, scopurile analizelor de securitate sunt:

> Conformarea activității cu legislația în vigoare;

> Reducerea pagubelor firmei la un nivel minim;

> Protejarea vieții, integrității și sănătății personalului propriu și clienților firmei;

> Prevenirea sabotajelor;

> Protectia în fața rigorilor legii: sancțiuni, pedepse și amenzi;

> Conservarea condițiilor de ordin fizic necesare primirii contravalorii diferitelor asigurări de daune.

 

   Concret, adoptarea măsurilor de securitate are loc pe baza analizei de risc la securitate fizică. Astfel, analiza se face potrivit Instrucțiunilor emise de Ministerul Administrației și Internelor, completate prin art. 2 din HG nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003.

 

Raportul de evaluare la securitatea fizica este valabil 3 ani,

daca nu au avut loc incidente de securitate,

schimbari de sedii sau recompartimentari.

 

  Analiza de risc la securitatea fizica conține:

 • raportul de evaluare și tratare a riscurilor la securitatea fizica
 • grila de evaluare a nivelului de risc
 • documentele suport

  Printre factorii care pot să influențeze tariful pentru analiza de risc se numara:evaluator_de_risc_la_securitatea_fizica_8

 • suprafața obiectivului,
 • complexitatea activității,
 • locul unde este amplasat obiectivul.

TARIFUL unei analize de risc la securitatea fizică este stabilit in functie de:

 • obiectul de activitate;
 • suprafata obiectivului;
 • numarul de angajati;
 • valoarea bunurilor societatii;
 • zona de dispunere a obiectivului (judet, oras, sector);
 • numarul punctelor de lucru;
 • masuri de securitate deja implementate.

Galerie foto