Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Rovinari

Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Rovinari reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Experience Source S.R.L. - Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Rovinari. Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Rovinari promoveaza evaluatori de risc ce intocmesc analiza de risc la securitate fizica si raport de evaluare a riscurilor la securitatea fizica.


   Societatea Experience Source S.R.L. a fost înfiinţată în anul 2005, domeniul principal de activitate fiind proiectarea, instalarea şi întreţinerea sistemelor de securitate.
   Suntem specializaţi în următoarele domenii:
– Proiectarea, instalarea şi întreţinerea de sisteme de alarmare împotriva efracţiei, conform licenţei emise de Inspectoratul General al Poliţiei Romane, Direcţia de Ordine Publică;
– Proiectarea, instalarea şi întreţinerea sistemelor şi instalaţiilor de semnalizare, alarmare şi alertare în caz de incendiu, în conformitate cu autorizaţia emisă de Centrul Naţional pentru Securitate la Incendiu şi Protecţie Civilă;
– Montarea şi mentenanţa sistemelor de monitorizare flotă auto prin GPS.

   Echipa EXPERIENCE SOURCE este specializată în consultanţa, proiectarea, instalarea şi întreţinerea sistemelor de securitate, finalizând de-a lungul timpului proiecte complexe pentru firme renumite şi instituţii importante, atât din judeţul Gorj, cât şi din alte judeţe.
   Obiectivul principal al firmei este acela de a promova tehnologie de vârf şi soluţii pentru sisteme de securitate care să asigure clienţilor noştri îmbunătăţirea, eficientizarea şi creşterea gradului de protecţie.
   Criteriile pe care se bazează activitatea noastră sunt: profesionalism, promptitudine şi corectitudine.
   Soluţiile profesionale de securitate oferite clienţilor constau în: sisteme antiefracţie, sisteme de control acces, sisteme de supraveghere video, sisteme antiincendiu, sisteme de monitorizare flotă prin GPS, sisteme de interfonie, automatizări porţi/uşi garaj etc.
   Lucrările executate beneficiază de garanţia şi expertiza personalului calificat în domeniu. Se asigură servicii complete post instalare: suport tehnic, mentenanţă periodică, intervenţii în regim de urgenţă, upgrade şi update în raport cu necesităţile beneficiarului.
   Proiectele realizate sunt supuse avizării de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj (sau alt judeţ, în funcţie de sediul beneficiarului), conform Legii nr.333/2003.

 

   Prin Expert-Evaluator de Risc la Securitatea Fizica - BADEA MISS CIPRIAN executam analiza de risc și întocmim raportul de evaluarea a riscului de securitate pentru societati, astfel încât riscurile de securitate fizică ale acestora să fie minime și conforme cu legislația și standardele în vigoare.

Servicii

Sistemele antiefracţie sunt concepute pentru a proteja căile prin care un infractor poate pătrunde într-o clădire şi sustrage obiecte de valoare.
Scopul acestui sistem este de a îmbunătăţi securitatea locurilor protejate. Modul în care va fi detectată prezenta infractorului se face în funcţie de elementul protejat: uşi, geamuri, spaţii interioare.sistemantiefractie_targu_jiu
Un sistem antiefracţie trebuie să conţină o serie de componente astfel:

– Centrala de detecţie şi alarmare, prevăzută cu software de operare propriu şi elemente de armare/dezarmare locale;
– Detectoare de prezenţa;
– Detectoare de geam spart;
– Detectoare de şoc cu sensibilitate de detecţie reglabilă;
– Contacte magnetice;
– Tastatura ce permite armarea şi dezarmarea întregului sistem, pentru comenzi speciale, pentru programarea centralei, pentru afişarea stării sistemului şi pentru citirea istoriei de evenimente;
– Module periferice;
– Sisteme de avertizare audio şi optice;
– Elemente de alarmare la distanţă.

 

Sistemele de supraveghere video servesc la urmărirea şi înregistrarea imaginilor dintr-un spaţiu care trebuie supravegheat. Acestea au apărut din necesitatea companiilor de a ţine sub control tot ceea ce se întâmplă pe proprietăţile şi în clădirile lor, având ca principiu de bază faptul că o singură persoană, responsabilă de monitorizarea sistemului CCTV, vede de zece ori mai mult decât o patrulă puternică.
O listă de posibile utilizări pentru sistemele de supraveghere video este următoarea:supravegherevideo_targu_jiu_400

     - restaurante;

     - copii;

     - parcări auto;

     - trafic;

     - acces în zonele restricţionate;

     - bătrâni;

     - angajaţi;

     - locuinţe;

     - depozite;

     - zone turistice;

     - birouri;

     - hoteluri;

     - casier/casierie/casa de bani.

 

Sistemele de control al accesului reprezintă o metodă de securitate access-keypad utilă, în special, în afaceri. Acesta reprezintă un instrument esenţial pentru managementul resurselor umane într-o organizaţie, permiţând gestionarea automată a intrărilor şi ieşirilor oamenilor în/din anumite zone numite de securitate.
Cu ajutorul acestui sistem se poate realiza vizualizarea în timp real a intrărilor, ieşirilor, se poate face în orice moment situaţia prezenţei personalului şi totodată se pot defini zonele de acces pentru fiecare persoană şi intervalele de timp în care aceasta va avea acces.

Sistemul de control acces este alcătuit din următoarele componente de bază:control_acces_sistem_de_securitate
– Persoanele cu drept de acces;
– Legitimaţiile de acces;
– Cititoarele;
– Elementele de blocare a accesului;
– Calea de transmitere a informaţiilor;
– Unitatea de evaluare (panoul de control acces).

Automatizări uşi şi porţi


Uz rezidenţial:
– Uşi garaj / Porţi batante;
– Automatizări porţi culisante/ obloane;
– Automatizări uşi de interior;
– Rulouri exterioare.

Uz comercial:
– Uşi rotative/ culisante automate/ automate batante;
– Porţi automate;
– Uşi secţionale;
– Perdele industriale.

Uz industrial:
– Uşi rapide automate;
– Grilaje rulante;
– Automatizări porţi industriale;
– Automatizări uşi de interior;
– Uşi secţionale industriale.

 

Constatăm că în prezent ne stau la îndemână multiple sistem_alarma_incendiu_400soluţii tehnice ce veghează şi intervin eficient în lupta cu focul:

A) Pentru orice condiţii de mediu uzuale există soluţii de detecţie, alarmare şi stingere automată.
B) Nivelul costurilor aferente instalaţiilor de detecţie şi stingere automată este în continuă scădere astfel încât soluţii tehnice extrem de scumpe în urmă cu câţiva ani, au ajuns, datorită producţiei de masă, la valori modice.
C) Fiabilitatea sistemelor a crescut iar dezvoltarea electronicii a permis înglobarea în echipamente a elementelor de izolare şi protecţie precum şi a unor circuite de tip „watch dog „de autotestare.
D) Echipamentele şi sistemele au caracteristici minime impuse de standardele în vigoare astfel încât la proiectarea unei soluţii de securitate antiincendiu aceasta este în mare măsură independentă de producătorul echipamentului.

 

Monitorizarea flotei auto prin GPS este posibilă datorită unui sistem global de urmărire şi protecţie, dezvoltat pentru teritoriile cu transport rutier şi protecţia autovehiculelor, accesibil prin internet oriunde în lume. monitorizare_flota_400

Datele de circulaţie sunt vizualizate pe harta digitală Google 2013 care acoperă reţeaua rutieră detaliată la nivel de stradă cu număr pentru aproape toate ţările dezvoltate din lume şi funcţionează în mai mult de 10 ţări din UE: Anglia, Finlanda, Grecia, Ungaria, România, Slovacia, Cehia, Germania, Suedia, Serbia, Croaţia, Slovenia, Monte-Negru etc.

Funcţiile principale:
– Memorarea datelor adunate în decursul a 4 până la 28 de zile şi stocarea lor pană la intrarea în reţeaua GSM aferentă ţării de deplasare;
– Protecţie împotriva blocării semnalului GSM şi GPS prin iniţierea unei alarmări locale;
– Determinarea poziţiei, vitezei şi direcţiei de deplasare în timp real Online;
– Urmărirea Online prin internet pe harta digitală Google Maps 2013 cu delay de 3 secunde;
– Urmărirea şi redarea retrospectivă a rutelor efectuate (cu pâna la 1 an în urmă);
– Posibilitatea de descărcare a foii de parcurs cu un an în urmă (viteză, parcare, timp parcurs, timp de staţionare).

 

Oferim gama completă de servicii în domeniul electric:instalatiielectricetargujiu_400

– proiectare instalaţii electrice;
– executăm instalaţii electrice la case, hale, spaţii comerciale, etc.;
– automatizări civile şi industriale;
– sisteme de alarmă;
– branşamente aeriene sau subterane;
– instalaţii de împământare şi paratrăsnet;
– instalaţii de curenţi slabi;
– instalaţii de contorizare energie activa şi reactiva;
– montare corpuri de iluminat, normale sau cu LED-uri;
– asigurare service şi mentenanţa prin contract;
– montare afişoare cu LED-uri, firme şi casete luminoase şi multe altele.

 

Serviciile pe care vi le oferim includ:montaj_aer_conditionat_400

– instalare / montaj aparate aer condiţionat;
– relocare;
– inspecţii tehnice periodice;
– încărcare cu freon;
– curăţare – igienizare;
– înlocuire senzori
– deblocare compresoare / înlocuire compresoare;
– reparaţii / înlocuire piese;
– servicii personalizate.

 

- Reţele cu fir (cablu UTP), Reţele wireless (Wi – Fi),
- Reţele de fibră optică, Reţele CATV şi telefonie,
- Intranet, Imprimante în reţea.

Asigurăm proiectarea, implementarea, securizarea şi mentenanţa reţelelor cu fir / Wi-FI. Oferim consultanţa pentru achiziţiile de echipamente necesare pentru performanţe optime şi costuri reduse.retele_telefonie_internet_400
 
Centrale telefonice digitale

Există mai multe moduri noi de comunicare în fiecare zi și adăugarea de caracteristici şi funcționalitate trebuie să fie constantă. Centrala telefonică digitală Experience Source este
capabilă de a stabili un mediu eficient în organizația dumneavostră, prin adăugarea de multe caracteristici ce permit să integreze alte locaţii ale companiei pentru a centraliza afacerea
dumneavostră.

Unele dintre caracteristicile de bază ale centralei telefonice Experience Source includ:

1. Voicemail
2. Fax2mail
3. Suport pentru softphones
4. Configurarea interfeței web
5. Săli de conferințe virtuale
6. Cerere de înregistrare
7. Rutare de cost minim
8. Extensie Roaming
9. PBX interconectare
10. ID-ul apelantului
11. Rapoarte avansate.