Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Topoloveni

Evaluator de risc la securitatea fizica Topoloveni

EVALUATOR DE RISC LA SECURITATEA FIZICA TOPOLOVENI - BUTNARIU OVIDIU ION P.F.A.

Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Topoloveni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre EVALUATOR DE RISC LA SECURITATEA FIZICA TOPOLOVENI - BUTNARIU OVIDIU ION P.F.A. - Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Topoloveni. Cabinet Particular Evaluator de risc la securitatea fizica Topoloveni promoveaza evaluatori de risc ce intocmesc analiza de risc la securitate fizica si raport de evaluare a riscurilor la securitatea fizica.


   Ocupatia Evaluator de risc la securitatea fizica (ERSF) este practicata in cadrul definit de Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, H.G. nr. 301/2012 privind aprobarea Normelor Metodologice de aplicare a Legii 333/2003 si ale Instructiunilor ministrului afacerilor interne nr. 9/2013 privind efectuarea analizelor de risc la securitatea fizica a unitatilor ce fac obiectul Legii 333/2003.

   Conform Legii 333 din 2003 au obligația să execute evaluarea riscului de securitate fizică: ministerele și celelalte organe ale administrației publice centrale și locale, regiile autonome, companiile mari, la fel ca și firmele de mici dimensiuni, instituțiile de interes public etc, cu:

   1. Respectarea Standardelor și cerintelor minime de securitate, conform grilelor 1-11 Instrucțiunea nr.9/MAI: băncile, automatele bancare, spațiile comerciale  cu suprafata mai mare de 500mp, stațiile de carburanți, societățile de schimb valutar, casele de amanet, magazinele de bijuterii, magazinele de arme, furnizorii de servicii poștale, sălile de jocuri de noroc, casele de pariuri sportive, cazinourile, casieriile pentru utilități, organizatiile cooperatiste financiare nebancare (ex.CAR- uri) și centrele procesare numerar.

   2. Fără cerințe minime de securitate conform grilei nr. 12 din Instrucțiunea nr.9/MAI:

Magazinele și spațiile comerciale de orice tip, serviceu-rile și parcurile auto, primăriile, universitățile, școlile și liceele, grădinițele, muzeele, cabinetele de notari publici, de avocatură, farmaciile, cabinetele medicale, spitalele, policlinicile, depozitele, barurile, cafe-barurile, cluburile, discotecile, restaurantele, frizeriile, fermele, ocolurile silvice, hotelurile, motelurile, etc.

   Scopurile analizelor mele de securitate, întocmite pentru firma dumneavoastră sunt:s10_400_01

> Conformarea activității cu legislația în vigoare;

> Reducerea pagubelor firmei la un nivel minim;

> Protejarea vieții, integrității și sănătății personalului propriu și clienților firmei;

> Prevenirea sabotajelor;

> Protectia în fața rigorilor legii: sancțiuni, pedepse și amenzi:

     - Securitatea fizică
     - Plata unor daune

> Conservarea condițiilor de ordin fizic necesare primirii contravalorii diferitelor asigurări de daune.

   Ministerele si celelalte organe de specialitate ale administratiei publice centrale si locale, regiile autonome, companiile si societatile nationale, institutele nationale de cercetare-dezvoltare, societatile reglementate de Legea nr. 31/1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, indiferent de natura capitalului social, precum si alte organizatii care detin bunuri ori valori cu orice titlu sunt obligate sa asigure paza acestora.

   Asadar, evaluarea de risc la securitatea fizica este obligatorie pentru toate societatile comerciale care detin cel putin un punct de lucru autorizat.

   

Solicitati oferta pentru analiza de risc la securitatea fizica!

0744.959.146

aovidiu01@yahoo.com

aovidiu02@gmail.com

 

securitate_fizica_banner1_400_01

 

Servicii

   Prin analiza de risc la securitatea fizică, ce se caracterizează prin documentația întocmită în cadrul procesului standardizat de management al riscului, se determină în mod dinamic riscul și măsurile necesare și aplicabile pentru încadrarea riscurilor de securitate la niveluri acceptabile.

   Procesul de evaluare a risculuicuprinde urmatoarele faze:evaluator_risc_14_400

 • stabilirea contextului
 • identificarea riscului
 • analiza riscului
 • estimarea riscului
 • tratarea riscului

 

   TARIFUL unei analize de risc la securitatea fizică este stabilit in functie de:

 • obiectul de activitate,
 • suprafata obiectivului,
 • numarul de angajati,
 • valoarea bunurilor societatii,
 • zona de dispunere a obiectivului (judet, oras, sector),
 • numarul punctelor de lucru,
 • masuri de securitate deja implementate.

   Analiza de risc la securitatea fizica conține:

 • raportul de evaluare și tratare a riscurilor la securitatea fizica
 • grila de evaluare a nivelului de risc
 • documentele suport

 

Raportul de evaluare la securitatea fizica este valabil 3 ani, daca nu au avut loc incidente de securitate, schimbari de sedii sau recompartimentari.

Galerie foto