Cabinet Particular Executor judecatoresc Jilava

Executor judecatoresc Jilava

Executor Judecatoresc Jilava Ilfov Copuzeanu Florin Traian - Executor Clauze Abuzive, Drepturi Salariale, Executor Daune, Banca, A.N.R.P., A.N.A.F., Executor Creante, Asigurari, Sentinte, Executor Strainatate (U.E.), Licitatii Publice

Cabinet Particular Executor judecatoresc Jilava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Executor Judecatoresc Jilava Ilfov Copuzeanu Florin Traian - Executor Clauze Abuzive, Drepturi Salariale, Executor Daune, Banca, A.N.R.P., A.N.A.F., Executor Creante, Asigurari, Sentinte, Executor Strainatate (U.E.), Licitatii Publice - Cabinet Particular Executor judecatoresc Jilava. Cabinet Particular Executor judecatoresc Jilava Executare Silita, Recuperari de Creanțe, Evacuari, Puneri in Posesie, Executare Silita Bunuri Mobile, Bunuri Imobile, Persoane Fizice, Persoane Juridice, Credit Nevoi Personale, Poprire, Hotarare Judecatoreasca Definitiva, Irevocabila, Debitor, Licitatii Executare Silita, Licitatie Publica


        Birou Executor Judecatoresc Jilava, Ilfov
       
      Telefon: 0721 348 284
                         0213 203 370
    Emailbej.copuzeanu@gmail.com


               office@executorromania.ro


      Websitewww.executorromania.ro 

 

     Biroul nostru de executor judecatoresc este compus dintr-o echipă ambiţioasă, dornică de autodepăşire,
 cu înalt grad de pregătire, ce manifestă o grijă deosebită
 faţă de profesie şi faţă de client, preocupată de rezultat. 
Valorile care ne reprezintă sunt PROFESIONALISMUL, TRANSPARENŢA şi CORECTITUDINEA.

      Experienţa individuală, de peste 10 ani, atât în domeniul juridic cât şi executări silite, se reflectă în calitatea actului de executare, precum şi în parteneriatele dezvoltate cu specialişti de prim rang din toate domeniile adiacente activităţii de executare silită (avocaţi, experţi evaluatori, notari, experți contabili, organe ale forţei publice, detectivi etc.), aleşi în urma unor criterii stricte de competență, ceea ce conferă eficienţă şi profesionalism activităţii noastre.

       O atenţie specială este acordată respectării stricte a cadrului legal, fapt ce conduce la statornicia actelor și acţiunilor corespunzătoare acestei faze a procesului civil.

 

Birou Executor Judecatoresc Ilfov

 

   EXECUTOR BUCURESTI, ILFOV

   Pentru punerea in executare a unui titlu executoriu sau recuperarea unei sume de bani cautati si intrebati un executor.

   EXECUTOR CLAUZE ABUZIVE

   Pentru recuperarea unor drepturi ce v-au fost luate abuziv de catre diverse persoane, puteti sa contactati un executor just, Executorul Judecatoresc Copuzeanu Florin, telefon 0213203370.   

   EXECUTOR DREPTURI SALARIALE

   Biroul executorului judecatoresc, vine in sprijinul dvs pentru recuperarea banilor pierduti, reprezentand drepturi salariale castigate in  instanta impotriva fostilor angajatori. Recuperarea banilor facandu-se prin toate mijloacele legale pana la acoperirea integrala a drepturilor salariale.   

   EXECUTOR DAUNE Birou Executor Judecatoresc Ilfov

   Executorul judecatoresc pune in executare hotarari, executari sentinte ce au ca scop recuperarea daunelor suferite si care trebuie recuperate de la firmele de asigurari ce nu si-au respectat la timp contractele, respectiv politele de asigurari. Firme de asigurari ce nu si-au raspecta la timp contractele de asigurare, respectiv polite de asigurari.

   TOP EXECUTOR 

   BEJ Copuzeanu Florin Traian este apreciat si considerat unul dintre birourile de top din Bucuresti, iar executorul judecatoresc Copuzeanu Florin se afla printre cei mai apreciati executori judecatoresti din raza Curtii de Apel Bucuresti, prin conduita si punerea in executare silita a titlurilor executorii, respectand dispozitiile legale.

   EXECUTOR BANCA 

   Biroul executorului judecatoresc Copuzeanu Florin Traian pune in executare silita hotarari judecatoresti ce au ca obiect recuperarea sumelor de bani, reprezentand clauze abuzive si comisoane bancare, calculate abuziv de catre banca (sentinte civile pentru recuperarea clauzelor abuzive).

   EXECUTOR ANRP 

   Biroul executorului judecatoresc pune in aplicare hotarari judecatoresti ce au ca scop recuperarea sumelor de bani, reprezentand despagubiri acordate de catre Statul Roman prin ANRP.

   EXECUTOR ANAF 

   Biroul executorului judecatoresc, pune in executare sentinte civile reprezentand recuperarea despagubirilor acordate de catre Statul Roman prin Ministerul Finantelor.

   CAUT EXECUTOR 

   Executorul judecatoresc Copuzeanu Florin, poate fi cautat si contactat pentru punerea in executare silita a titlurilor executorii , ce au ca scop recuperarea sumelor de bani de la debitorii care isi au sediul/domiciliul in raza Curtii de Apel Bucuresti sau la tertii din aceeasi raza (Bucuresti, Jud. Ilfov, Jud. Ialomita, Jud. Calarasi, Jud. Giurgiu, Jud. Teleorman).

   INTREABA UN EXECUTOR 

   Pentru informatii despre cum se poate pune in executare un titlu executoriu, contactati-l pe Executorul Judecatoresc Copuzeanu Florin la telefon 0213203370.

   EXECUTOR CREANTE Birou Executor Judecatoresc Ilfov

   Recuperam bani din titluri executorii acolo  unde debitorii nu si-au respectat obligatiile stabilite de catre instantele de judecata, principiul biroului este de a recupera banii dumneavoastra pana la acoperirea integrala a creantelor.

   EXECUTOR ASIGURARI 

   Executorul judecatoresc pune in executare hotarari, executare sentinte ce au ca scop recuperarea daunelor suferite ce trebuie recuperate de la firme de asigurari. Firme de asigurari ce nu si-au raspectat la timp contractele de asigurare, respectiv politele de asigurari.

   EXECUTOR SENTINTE PENALE 

   Executorul judecatoresc pune in aplicare acele sentinte penale si hotarari penale prin care prejudiciul trebuie recuperat de la un inculpat care a savarsit fapte penale, infractiuni iar punerea in executare a sentintelor necesita o deosebita atentie.

   EXECUTOR STRAINATATE 

   Executorul judecatoresc roman, este competent atat pe teritoriul national cat si in Uniunea Europena prin punerea in executare a unui titlu executoriu european, deci un executor din Romania poate executa silit un cetatean strain. Pentru intrebari si lamuriri nu ezitati sa ne contactati.

   CONSULTANTA EXECUTOR 

   Pentru consultanta, contactati-ne la numarul de telefon 0213203370, pentru corectitudinea actelor de executare silita puteti consulta un organ de executare, care poate fi un executor din Romania. Pentru efectuarea unor acte de executare, executorul judecatoresc este numit de catre Ministerul Justitiei, iar organul de executare isi incepe activitatea profesionala dupa depunerea juramantului, ceea ce determina ca executorul roman sa fie un executor just.

   LICITATII PUBLICE

 

Birou Executor Judecatoresc Ilfov

Servicii

   Servicii Executor Judecatoresc Copuzeanu

 • Punerea in executare a dispozitiilor cu caracter civil din titlurile executorii;
 • Notificarea actelor judiciare si extrajudiciare;
 • Comunicarea actelor de procedura prin agent procedural;Birou Executor Judecatoresc Ilfov
 • Recuperarea oricaror creante pe cale amiabila;
 • Consultanta privind legea insolventei pentru persoane fizice;
 • Aplicarea masurilor asiguratorii dispuse de instanta judecatoreasca;
 • Constatarea unor stari de fapt in conditiile prevazute de Codul de Procedura Civila;
 • Intocmirea proceselor-verbale de constatare, in cazul ofertei reale urmate de consemnare;
 • Intocmirea, potrivit legii, a protestului de neplata pentru cambii, bilete la ordin si cecuri.

   EXECUTARI DIRECTE:

 • Evacuari;
 • Incredintarea, vizitarea sau stabilirea domiciliului minorului;
 • Puneri in posesie, granituiri, servituti, predari de bunuri etc.

   EXECUTARI INDIRECTE:Birou Executor Judecatoresc Ilfov

 • Urmarirea mobiliara a creantelor;
 • Urmarirea imobiliara a creantelor;
 • Popriri conturi bancare;
 • Protestul de neplata la cambie, bilet la ordin;
 • Constatarea unor situatii de fapt si inventarierea unor bunuri;
 • Procese-verbale de oferta reala;
 • Confiscari;
 • Consultatii in legatura cu constituirea actelor executionale;
 • Orice alte acte sau operatiuni date de lege, in competenta biroului executorilor judecatoresti.

Galerie foto