Cabinet Particular Executor judecatoresc Satu Mare

Executor judecatoresc Satu Mare

Executor Judecatoresc Iva Anitas Dan

Cabinet Particular Executor judecatoresc Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Executor Judecatoresc Iva Anitas Dan - Cabinet Particular Executor judecatoresc Satu Mare. Cabinet Particular Executor judecatoresc Satu Mare Executare Silita, Recuperari de Creanțe, Evacuari, Puneri in Posesie, Executare Silita Bunuri Mobile, Bunuri Imobile, Persoane Fizice, Persoane Juridice, Credit Nevoi Personale, Poprire, Hotarare Judecatoreasca Definitiva, Irevocabila, Debitor, Licitatii Executare Silita, Licitatie Publica


Birou Executor Judecatoresc - Iva Anitas Dan

0740 488 143

0261 711 205

secretariatbejiva@yahoo.ro

   Intr-o societate dinamica, rezolvarea prompta a unor situatii juridice apare ca o necesitate. Pentru a raspunde acestei cerinte actuale, biroul nostru va alegeExecutor Judecatoresc Satu Mare calea cea mai simpla si mai rapida in rezolvarea cazurilor instrumentate, venind in intampinarea clientilor cu solutii adecvate si eficiente.

   Scopul nostru principal este sa asiguram tuturor clientilor nostri sprijinul si siguranta de care au nevoie atunci cand apeleaza la serviciile noastre, cu respectarea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale tuturor persoanelor care intra in contact cu activitatile pe care le desfasuram.

   Principiile si viziunea noastra sunt sustinute de profesionalismul cu care intelegem sa raspundem solicitarilor clientilor nostri, drept pentru care va invitam sa colaboram.

Servicii

  • punerea in executare a dispozitiilor cu caracter civil din titlurile executorii;
  • notificarea actelor judiciare si extrajudiciare;
  • comunicarea actelor de procedura;
  • recuperarea pe cale amiabila a oricarei creante;
  • aplicarea masurilor asiguratorii dispuse de instanta judecatoreasca;
  • constatarea unor stari de fapt in conditiile prevazute de Codul de Procedura Civila;
  • intocmirea proceselor-verbale de constatare, in cazul ofertei reale urmate de consemnarea sumei de catre debitor, potrivit dispozitiilor Codului de Procedura Civila;
  • intocmirea, potrivit legii, a protestului de neplata a cambiilor, biletelor la ordin si a cecurilor, dupa caz;
  • orice acte sau operatiuni date de lege in competenta lui.Executor Judecatoresc Satu Mare

Galerie foto