Cabinet Particular Recuperari Creante Galati

Recuperari Creante Galati

Mihai Mandru – Expert Bussines Consultant Galati

Cabinet Particular Recuperari Creante Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Mihai Mandru – Expert Bussines Consultant Galati - Cabinet Particular Recuperari Creante Galati. Cabinet Particular Recuperari Creante Galati Recuperare Debit, Datorie, Creanțe Civile, Creanțe Economice, Auto, Leasing, Executare Silita, Dare in Urmarire Nationala, Dare in Urmarire Internationala, Instrainare Ilegala Recuperare de TVA, Cumparari si Vanzari Creante, Colectare Debite, Preluare Creante, Datorii Persoane Fizice,  Persoane Juridice


Recuperare Creante - Mihai Mandru

0722 409 556

0336 886 927

   Serviciile de recuperare creante, debite, datorii ofera posibilitatea societatilor comerciale, sa aiba sub control activitatea de incasare a unor facturi fiscale neonorate sau a datoriilor, creantelor de orice natura neincasate dupa data scadentei acestora.

   Serviciile oferite de Mihai Mandru in vederea recuperarii creantelor, debitelor, datoriilor, va scutesc de efectuarea cheltuielilor in avans pe care clientii / partenerii nostri ar trebui sa le suporte in vederea eficientizarii fluxului de lichiditati din cadrul societatilor lor, acestea fiind suportate de catre compania noastra, cu exceptia sumelor de avans catre executor judecatoresc sau cautiunea solicitata de catre instantele de judecata, sume care vor fi recuperate ulterior de la persoana fizica sau persoana juridica, in calitate de debitoare prin efectul legii. 

   Economisirea timpului, banilor si a resurselor propriiRecuperari Creante Galati

   Experienta,profesionalismul si modul in care intelegem sa ne desfasuram activitatea nostra va scuteste de plata inutila a oricaror taxe si onorarii oferind solutii si raspunsuri clare intr-un termen scurt problemelor clientilor nostri. Clientul nostru se poate ocupa de activitatile principale ale afacerii sale: resursele proprii – personal, timp, bani, stres – vor fi orientate preponderent spre activitatea curenta.

   Recuperarea datoriilor pe cale judecatoreasca

   In masura in care nu se realizeaza recuperarea totala sau partial a debitului pe cale amiabila propunem clientilor nostrii solutii individuale de recuperare a datoriilor pe cale procesuala. Aici sunt incluse si actiuni comerciale de drept comun, somatii ori ordonanta de plata dar si actiuni de faliment ori plangeri penale.

   De asemenea oferim servicii de asistenta in executarea titlurilor executorii (instrument de plata, hotarari judecatoresti) putand gestiona colaborarea cu executorii judecatoresti pentru recuperarea efectiva a debitelor.

Servicii

   Managementului creantelor si Recuperari de Creante

   OnorariuRecuperari Creante Galati

   In ceea ce priveste onorariul, luam in considerare si varianta unui onorariu de succes ce se va plati numai in cazul in care creanta va fi recuperata total sau partial.

    Pasi

   1.Transmiterea actelor pe care va  sprijiniti dreptul de creanta (contracte, facturi , avize de insotire a marfii, instrumente de plata – bilete la ordin, cambii, cecuri etc, angajamente de plata ale debitorului, etc. );

   2.Consultanta juridica in vederea identificarii modului si posibilitatii de actiune;

   3.Incheierea unui contract de asistenta juridica prin care ne imputerniciti sa demaram  procedurile legale de recuperare cat mai rapida a creantei dvs.;

   4.Demararea procedurilor legale de recuperare a creantei.

   Aveti debitori care nu-si platesc datoriile catre dvs?
   Aveti facturi fiscale scadente?
   Aveti fila de CEC sau Bilet la Ordin cu refuz de plata?
   Aveti un contract care nu a fost respectat?Recuperari Creante Galati
   Si din aceste cauze sunteti la rândul dumneavoastra în imposibilitate de plata fata de colaboratori ?
   Tocmai de aceea aveti nevoie de un partener puternic care sa va sprijine permanent in activitatea de recuperare creante, debite, datorii.
   Nu sta in pasivitate !!! Pasivitatea ta este ceea ce-si doresc rau-platnicii! Ei stiu cu siguranta ca trecerea timpului este in avantajul lor, deoarece lasand timpul sa treaca este posibil sa nu mai puteti  recupera nimic!

   Consultanţa în domeniul managementului de proiecte

   Activitatea noastra in calitate de Consultant consta in realizarea activităţilor manageriale necesare atingerii obiectivelor propuse in cadrul proiectelor şi implementării cu succes a acestora.

   Activitati specifice

  •     monitorizarea proiectului prin folosirea de instrumente specifice pentru masurarea evolutiei proiectului – raportul de progres;
  •     pe baza datelor din raport se va analiza masura in care proiectul se incadreaza in limitele stabilite prin buget;
  •     monitorizarea riscurilor, astfel incat, in eventualitatea materializarii acestora se se puna in lucru planurile de actiune stabilite prin managementul de risc;Recuperari Creante Galati
  •     controlul costurilor si incadrarii in duratele planificate se va face pe baza datelor obtinute din monitorizarea, cu scopul de a diminua diferentele si abaterile identificate;
  •     pregatirea si realizarea cererilor de plata;
  •     asistenta acordata Beneficiarului pentru solicitarile Autoritatilor de Management legate de derularea proiectului.

   În cadrul activităţii de management al proiectului se realizeaza monitorizarea internă şi controlul intern al proiectului, coordonarea şi administrarea acestuia.

   Consultantul în managementul implementării proiectului asimileaza în totalitate informaţia din documentaţia proiectului si coordoneaza intreaga activitate in conformitate cu prevederile legislative si cu instrucţiunile , normele, notificările emise de catre autoritatea de management.

   Optimizare Fiscala

   Oferim servicii de consultanta si reprezentare fiscala pentru societati Recuperari Creante Galaticomerciale si persoane fizice autorizate (PFA), agenti economici aflati in proceduri de control fiscal, rambursari de TVA sau executari silite in relatia cu bugetul statului, casa de asigurari de sanatate, casa de pensii, agentia de somaj, inspectoratul de munca, garda finaciara, etc.

   In situatia in care va aflati intr-o procedura de control fiscal, executare silita pentru creante fiscale sau doriti cresterea eficentei activitatii va oferim servicii de control obiectiv al activitatii economico-financiare pentru societatea dvs. si, de asemeni, va putem asigura servicii de reprezentare fiscala in vederea diminuarii eventualelor obligatii fiscale stabilite in mod arbitrar sau contrar legii.

   Din activitatea pe care o desfasuram am constatat faptul ca o mare parte din obligatiile fiscale suplimentare stabilite de catre inspectorii fiscali, garda financiara si casele de asigurari de sanatate, pensii, somaj si ITM sunt calculate in mod arbitrar, avand drept scop incasarea de stimulente financiare necuvenite de catre angajatii acestor institutii.

 

 

Galerie foto