Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Busteni

Arhitect - Proiectant Busteni

S.C. HAV - Arhitectura S.R.L.

Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Busteni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. HAV - Arhitectura S.R.L. - Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Busteni. Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Busteni Birou Arhitectura, Autorizatie de Constructie, Expertiza Tehnica, Studiu Fezabilitate, PUD, PUZ, PUG, Structura Rezistenta, Proiect Arhitectura, Inginer Proiectant, Desen Tehnic, Proiectare Imobile, Proiectant Constructii, Proiectant Amenajari/Reamenajari, Constructii Civile, Industriale, Agricole, Tehnice, Studii de Fezabilitate, Proiectare Arhitectură, Proiectare Instalații, pentru Mansardări și Reabilitări Termice, Sisteme de Securitate


   Biroul de arhitectura S.C. HAV-Arhitectura S.R.L. integreaza cu profesionalism gama completa de servicii necesare realizarii proiectului casei dumneavoastra: proiectare, avizare si consultanta, astfel incat cerintele si exigentele clientului sa fie complet satisfacute.

   S.C. HAV-Arhitectura S.R.L., condusa de Arhitect HORIA ALEXANDRU VIȘAN, a reusit sa stranga un portofoliu bogat de proiecte ce variaza de la locuinte individuale (proiecte case), ansambluri rezidentiale, cladiri de birouri si pana la constructii industriale (hale metalice) si sali de evenimente.arh5_400

   Echipa biroului nostru de arhitectura este in cautarea de noi tehnologii si materiale de constructii, pentru a putea fi mereu in pas cu schimbarile ce se produc la nivel global, astfel incat sa putem raspunde solicitarilor clientilor nostri, intr-un mod eficient, viabil si fezabil, incercand in acelasi timp sa propunem solutii arhitecturale creative, inedite si surprinzatoare, care sa se potriveasca in peisajul urbanistic si sa valorifice la maximum suprafata de teren pe care o are la dispozitie clientul.

 

   Cu experienta in proiectare de aproximativ 7 ani, sunt unul dintre cei 22 de proiectanți de Case Pasive, din România, atestat internațional cu acreditare Darmstadt Passiv Haus. Implicit am cunoștințele și dreptul să proiectez case pasive care să fie atestate, la standard PHI și recunoscute internațional.

   Predau la Universitatea de Arhitectura Ion Mincu UAUIM București:

- Finisaje-Detaliere

- Proiecte tehnice

   Specialitățile mele sunt: modelarea volumetrică și dispunere planimetrică, finisaje și subansambluri funcționale cu detaliere, studii de însorire și iluminare, calcul higroscopic și termic PHPP si PHI. 

   Am drept de semnătură, atât OAR cât PHI Darmstadt.

                                                                                    Arhitect HORIA ALEXANDRU VIȘAN

 

Solicitati oferta biroului nostru!

0787.573.573

office@hav-a.ro

https://www.hav-a.ro

 

arh9_400

Servicii

   Proiectarea reprezinta un act de creatie unic, responsabil fata de client si fata de efortul sau investitional.

   Biroul de arhitectura S.C. HAV-Arhitectura S.R.L. va ofera servicii complete de proiectare arhitectura, rezistenta si instalatii pentru diverse programe de arhitectura:

 

   A. Proiecte case si vile:arh1_400

   - Proiecte case cu etaj;

   - Proiecte case parter;

   - Proiecte case cu mansarda;

   - Proiecte case duplex sau cuplate;

   - Proiecte case pe teren ingust;

   - Proiecte case ieftine;

   - Proiecte case de lux;   

   - Proiecte case de vacanta;

   - Proiecte case conceptuale;

   - Proiecte case tip. 

   Proiecte amenajari interioare

   S.C. HAV-Arhitectura S.R.L. executa proiecte amenajari interioare pentru orice tip de spatiu: amenajari living, amenajari bucatarii, amenajari dormitoare, amenajari birouri, amenajari spatii comerciale, proiecte obiecte mobilier sau design de obiect.

   Proiecte amenajari exterioare

   S.C. HAV-Arhitectura S.R.L. executa proiecte amenajari exterioare: amenajari fatade cladiri, amenajari curti interioare si gradini, amenajari spatii verzi, amenajari mobilier de gradina, amenajari iluminat nocturn si imprejmuiri.

   Proiecte modernizari cladiri existente

   S.C. HAV-Arhitectura S.R.L. executa proiecte pentru interventii asupra unor cladiri existente: modernizari, extinderi, reabilitari, consolidari, reamenajari functionale, reconfigurari fatade, demolari, relevee de arhitectura, expertize tehnice.

 

   B. Proiecte locuinte colective

   S.C. HAV-Arhitectura S.R.L. va ofera servicii complete de proiectare pentru orice tip de cladire. Elaborarea solutiei de arhitectura va fi coordonata cu conditiile urbanistice si cu mijloacele financiare ale investitorului in vederea obtinerii autorizatiei de construire pentru executarea optima a unei cladiri de locuit colectiva. Proiecte complexe rezidentiale - locuinte colective, blocuri de locuinte cu apartamente.

 

   C. Proiecte spatii comercialearh6_400

   S.C. HAV-Arhitectura S.R.L. va ofera servicii complete de proiectare pentru orice tip de cladire. Elaborarea solutiei de arhitectura va fi coordonata cu conditiile urbanistice si cu mijloacele financiare ale investitorului in vederea obtinerii autorizatiei de construire pentru executarea optima a unui spatiu comercial.

 

   D. Proiecte cladiri de birouri

   S.C. HAV-Arhitectura S.R.L. va ofera servicii complete de proiectare pentru orice tip de cladire. Elaborarea solutiei de arhitectura va fi coordonata cu conditiile urbanistice si cu mijloacele financiare ale investitorului in vederea obtinerii autorizatiei de construire pentru executarea optima a unei cladirii de birouri.

 

   E. Proiecte cladiri cu functiuni turistice si de alimentatie

   S.C. HAV-Arhitectura S.R.L. va ofera servicii complete de proiectare pentru orice tip de cladire. Elaborarea solutiei de arhitectura va fi coordonata cu conditiile urbanistice si cu mijloacele financiare ale investitorului in vederea obtinerii autorizatiei de construire pentru executarea optima a unei cladirii unde se vor desfasura activitati turistice sau de alimentatie publica. Proiectare cladiri cu functiuni turistice: hoteluri, moteluri, pensiuni, restaurante, cluburi, cafenele, centre de agrement.

 

   F. Expertize tehnice, Relevee de arhitectura

 

   G. Studii si servicii conexe proiectarii - studii geotehnice, studii topografice, studii de insorire, calcul coeficient termic (obtinerea de avize si acorduri, certificate de urbanism si autorizatii de construire).

 

   H. Documentatie de prezentare 3D - animatii, imagini 3D, cataloage de prezentare.arh_400

 

   I. Proiecte si documentatii de urbanism

   Birou de arhitectura si urbanism S.C. HAV-Arhitectura S.R.L. executa documentatii de urbanism PUDsau PUZ la cele mai bune preturi asigurand proiectarea optima a terenului.

 

   J. Consultanta generala in constructii

Galerie foto