Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Buzau

Arhitect - Proiectant Buzau

TANARI ARHITECT S.R.L. - Birou de Arhitectura - Buzau

Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre TANARI ARHITECT S.R.L. - Birou de Arhitectura - Buzau - Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Buzau. Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Buzau Birou Arhitectura, Autorizatie de Constructie, Proiect Arhitectura, Proiectare Imobile, Constructii, Amenajari/Reamenajari, Constructii Civile, Industriale, Agricole, Tehnice, Studii de Fezabilitate, Extinderi, Desfiintari, Refunctionalizari, Reabilitări etc.


Arh. Cosmin-Leonard IACOBONI
Tel: 0766.271.206


Arh. Oana-Isabela IACOBONI
Tel: 0766.514.758

 

Din cauza contextului pandemic, întalnirile au loc la birou, doar pe baza de programare telefonică! 

 

    În cadrul procesului de proiectare căutăm o soluţie unica pentru fiecare client în parte, menită să raspundă cât mai bine cerinţelor acestuia. Clientul este mereu implicat activ în procesul de proiectare, contribuind la procesul de creaţie, astfel încât rezultatul final va îmbina experienţa noastră cu necesităţile clientului.
Arhitect Proiectant Bacau
    Cu ajutorul software-urilor de arhitectură putem realiza proiecte de forme şi dimensiuni diverse, prezentate la un grad de detaliere foarte ridicat. De asemenea, vom prezenta clientului forma tridimensională a cladirii pentru a vedea cum va arăta în realitate. Astfel se elimina riscul de a apărea erori în realizarea construcţiei sau ca aceasta să nu corespunda cu imaginea realizată pe calculator.

    De asemenea, colaboram cu ingineri de specialitati diferite pentru a putea oferi servicii de proiectare complete, îmbinând solutii tehnice, functionale si estetice în elaborarea proiectelor. Specialitatile (arhitectura, structura de rezistenta, instalatii, amenajare peisajera etc.) implicate în proiect nu pot fi tratate individual ci vor conlucra pentru a defini un proiect unitar. Cu ajutorul computerului putem prezenta clientului imagini realiste cu forma finala a cladirii, astfel încat acesta va sti cum arata înca din stadiul de proiect. De asemenea pot fi prezentate si imagini interioare si propuneri de amenajare a încaperilor. Pentru ca rezultatul final sa respecte întocmai proiectul putem oferi si asistenta pe santier.

 

 

Servicii

-Întocmire documentații tehnice pentru autorizații de desfiintare (DTAD)      
-Întocmire documentații tehnice pentru autorizații de construire (DTAC) pentru orice tip de clădire, inclusiv schimbări de destinație, extinderi, mansardări, reabilitări.
-Întocmire proiecte tehnice de execuție (PTh) si detalii de executie (DE).
-Întocmire studii arhitecturale, de urbanism si insorire.
-Consultanță în alegerea terenului.
-Consultanță pentru amenajări interioare.
-Prezentări 3D.

parteneri

  • Studii topografice – Ridicare topografică presupune măsurători la teren, elaborarea documentaţiei şi avizarea de catre O.C.P.I.
  • Studii geotehnice – Studiu geotehnic se efectuează prin deplasarea în teren a unei echipe şi forarea în 1 sau 2 puncte, după caz, elaborarea documentaţiei.
  • Verificare de proiecte prin verificatori atestați.
  • Expertize tehnice prin experti atestați.
  • Intocmire proiecte de peisagistică.
  • Consultanta accesare fonduri europene.

Galerie foto