Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Targu Mures

Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Arhigraf S.R.L. - Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Targu Mures. Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Targu Mures Birou Arhitectura, Autorizatie de Constructie, Proiect Arhitectura, Proiectare Imobile, Constructii, Amenajari/Reamenajari, Constructii Civile, Industriale, Agricole, Tehnice, Studii de Fezabilitate, Extinderi, Desfiintari, Refunctionalizari, Reabilitări etc.


   Biroul de arhitectura Arhigraf S.R.L. integreaza cu profesionalism gama Arhitect Proiectant Murescompleta de servicii necesare realizarii proiectului casei dumneavoastra: proiectare, avizare si consultanta, astfel incat cerintele si exigentele clientului sa fie complet satisfacute.

   Arhigraf S.R.L. a reusit sa stranga un portofoliu bogat de proiecte ce variaza de la locuinte individuale (proiecte case), ansambluri rezidentiale, cladiri de birouri si pana la constructii industriale (hale metalice) si sali de evenimente.

   Echipa biroului nostru de arhitectura este in cautarea de noi tehnologii si materiale de constructii, pentru a putea fi mereu in pas cu schimbarile ce se produc la nivel global, astfel incat sa putem raspunde solicitarilor clientilor nostri, intr-un mod eficient, viabil si fezabil, incercand in acelasi timp sa propunem solutii arhitecturale creative, inedite si surprinzatoare, care sa se potriveasca in peisajul urbanistic si sa valorifice la maximum suprafata de teren pe care o are la dispozitie clientul.

   Cu ajutorul software-urilor de arhitectură putem realiza proiecte de forme şi dimensiuni diverse, prezentate la un grad de detaliere foarte ridicat. De asemenea, vom prezenta clientului forma tridimensională a cladirii pentru a vedea cum va arăta în realitate. Astfel se elimina riscul de a apărea erori în realizarea construcţiei sau ca aceasta să nu corespunda cu imaginea realizată pe calculator.

Servicii

   Arhigraf S.R.L. ofera urmatoarea gama de servicii:   

   Proiectare completa

Arhitect Proiectant Mures

   Biroul nostru ofera proiectare completa de arhitectura, inginerie structurala si inginerie de instalatie pe faze determinante : SF – studiu de fezabilitate, CU – certificat de urbanism, PAC – proiect de autorizatie de constructie, PT/DE – proiect tehnic/detalii de executie.

 • Constituirea si definitivarea temei de proiectare;
 • Realizarea anteproiectului, proiectului preliminar sau studiului de fezabilitate;
 • Managementul proiectului – coordonarea efectelor arhitecturale, functiunilor, tehnicilor, relationarilor, particularitatilor si bugetului;
 • Realizarea proiectului tehnic si intocmirea documentatiei pentru autorizatia de constructie;
 • Realizarea antemasuratorilor si a caietului de sarcini;
 • Managementul de santier si asistenta tehnica de specialitate.

    Amenajare de interior

 • Designul interior al spatiilor publice (banca, clinica, spatiu commercial, restaurant, cafenea/bar/club, hotel, birouri) si private (locuinta, casa vacanta);
 • Studii de interior pentru optiuni de materiale, culori si efecte de lumina;
 • Managementul de proiect: coordonarea efectelor arhitecturale, functiunilor, tehnicilor, relationarilor, particularitatilor si bugetului.

    Design, Grafica si Obiecte decorativeArhitect Proiectant Mures

 • Simulari perspective 3D de interior si exterior si filmulete de prezentare pentru proiectele de arhitectura, design si peisagistica, atat pentru proprietar cat si pentru dezvoltatorul imobiliar sau firma de proiectare;
 • Advertising – logo-uri, cataloage, prezentari de promovare;
 • Design de produs pentru elemente decorative speciale (mobilier, tencuieli speciale etc.);
 • Printuri de arta digitala, tablouri de arta contemporana, fotografie.

    Executie

 • Ofertarea concreta si detaliata pentru materiale de finisaj (parchet, gresie&faianta, piatra, tencuieli decorative, tapet etc), mobilier, corpuri de iluminat, textile, obiecte sanitare, obiecte decorative si toate componentele necesare pt. amenajarea unei gradini sau a unei terase;
 • Pentru amenajarile interioare si exterioare va putem ajuta cu echipa noastra de executie (executie finisaje, instalatii electrice, termice si sanitare, mobilier la comanda etc.);
 • Pentru proiectele ample de arhitectura va putem recomanda una din firmele de constructie cu care colaboram si va putem asigura supravegherea de santier.

Galerie foto