Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Vaslui

Arhitect - Proiectant Vaslui

Birou de arhitectura si proiectare Vaslui

Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Vaslui reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Birou de arhitectura si proiectare Vaslui - Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Vaslui. Cabinet Particular Arhitect - Proiectant Vaslui Birou Arhitectura, Autorizatie de Constructie, Proiect Arhitectura, Proiectare Imobile, Constructii, Amenajari/Reamenajari, Constructii Civile, Industriale, Agricole, Tehnice, Studii de Fezabilitate, Extinderi, Desfiintari, Refunctionalizari, Reabilitări etc.


ACEASTA PAGINA ESTE DISPONIBILA PENTRU UN SINGUR ARHITECT/PROIECTAND DIN JUDETUL VASLUI

PENTRU A VA INREGISTRA, VA RUGAM SA NE CONTACTATI:

office@cabinet-particular.ro

190 ron/12 luni

290 ron/24 luni

 

 

   În cadrul procesului de proiectare căutăm o soluţie unica pentru fiecare client în parte, menită să raspundă cât mai bine cerinţelor acestuia. Clientul este mereu implicat activ în procesul de proiectare, astfel încât rezultatul final va îmbina experienţa noastră cu necesităţile sale.

   Cu ajutorul software-urilor de arhitectură putem realiza proiecte de forme şi dimensiuni diverse, prezentate la un grad de detaliere foarte ridicat. Astfel se elimina riscul de a apărea erori în realizarea construcţiei sau ca aceasta să nu corespunda cu imaginea realizată pe calculator.

   Colaboram cu ingineri de specialitati diferite pentru a putea oferi servicii de proiectare complete, îmbinând solutii tehnice, functionale si estetice în elaborarea proiectelor. Specialitatile (arhitectura, structura de rezistenta, instalatii, amenajare peisajera etc.) implicate în proiect nu pot fi tratate individual ci vor conlucra pentru a defini un proiect unitar.

   Cu ajutorul computerului putem prezenta clientului imagini realiste cu forma finala a cladirii, astfel încat acesta va sti cum arata înca din stadiul de proiect. De asemenea pot fi prezentate si imagini interioare si propuneri de amenajare a încaperilor. Pentru ca rezultatul final sa respecte întocmai proiectul putem oferi si asistenta pe santier.

 

Birou de Arhitectura Barlad

Servicii

Birou de Arhitectura Barlad

   - Proiectare imobile civile sau industriale;

   - Structura rezistenta;

   - Proiectare instalatii;

   - Mansardari, extinderi, amenajari;

   - Expertiza tehnica;

   - PUD, PUZ;

   - Autorizatii de construire pentru imobile si pentru reclame;     

   - Creatie grafica;

   - DTP;

   - Grafica 3D. 

   Toate proiectele realizate sunt rezultatul dintre dorinta, posibilitatile beneficiarului si solutiile profesionale oferite de noi.

    Tipuri de proiecte:Birou de Arhitectura Barlad

   I. Plan urbanistic de detaliu (PUD) si Plan urbanistic zonal (PUZ).
   II.Proiecte tehnice si detalii executie pentru constructii civile si industriale, pentru urmatoarele specialitati: arhitectura, structura de rezistenta, instalatii electrice, instalatii curenti slabi (telefonie, retea de calculatoare, CCTV etc.), instalatii termice si HVAC, instalatii sanitare si SCENARIU DE SECURITATE LA INCENDIU  - pe scurt: proiecte complete.
   Proiectele contin toate documentatiile necesare pentru obtinerea avizelor si acordurilor in vederea obtinerii AUTORIZATIEI DE CONSTRUIRE.
   III.Societatea noastra asigura, la cererea clientului, depunerea si ridicarea documentelor pentru obtinerea urmatoarelor acte necesare in vederea construirii: certificat de urbanism, avize si acorduri cerute prin certificatul de urbanism, autorizatie de construire. Acest serviciu este disponibil doar pentru proiecte elaborate de catre firma noastra.

Galerie foto