Cabinet Particular Arhivare Documente Faurei

Arhivare Documente Faurei

Arhivare Documente Braila

Cabinet Particular Arhivare Documente Faurei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Arhivare Documente Braila - Cabinet Particular Arhivare Documente Faurei. Cabinet Particular Arhivare Documente Faurei Arhiva Electronica, Arhivare Documente, Legatorie, Prelucrare Arhivistica, Depozitare Pastrare Conservare Utilizare Documente, Servicii, Cutii de Arhivare, Scanare Documente, Nomenclator Arhivistic, Arhivarea Documentelor Contabile, Firma Arhivare, Organizare, DOX, Legare Dosare, Ordonare Documente


ACEASTA PAGINA ESTE DISPONIBILA PENTRU O SINGURA SOCIETATE CE ARE CA OBIECT DE ACTIVITATE SERVICII DE ARHIVARE

PENTRU A PUBLICA SOCIETATEA DUMNEAVOASTRA, VA RUGAM SA NE CONTACTATI

office@cabinet-particular.ro

190 ron/ 12 luni

290 ron/ 24 luni

 

   Societatea noastra ca obiect principal de activitate pastrarea, conservarea si utilizarea documentelor detinute, la standarde europene, cu personal specializat, conform legislatiei în vigoare si a instructiunilor Arhivelor Nationale (Legea 16/1996). Depozitele noastre sunt autorizate de Arhivele Nationale conform legii 16/1996 cu modificarile ulterioare.

   Firma noastra se caracterizeaza printr-un management de informatii calitativ, punand la dispozitie servicii optime de ordonare si depozitare a documentelor in conformitate cu legislatia in vigoare, intr-un mediu care asigura confidentialitatea si securizarea datelor.

   Ne orientam activitatea in functie de nevoile clientilor nostri, fiecare solicitare fiind dusa la bun sfarsit cu profesionalism si eficienta, pe baza unor consultari prealabile.

   Documentele continute in arhiva, sunt documente din sursa primara, care s-au acumulat de-a lungul vietii si activitatii unui individ sau al unei organizatii si sunt pastrate pentru a evidentia functia si rolul acestora la un moment dat in societate.

   Documentele arhivate sunt rezultate ale activitatilor juridice, comerciale, culturale, administrative, tehnice sau sociale, obisnuite.
Aceste documente au fost selectate din motive tinand de valoarea lor istorica, culturala sau doveditoare, pentru a fi pastrate pe termen lung sau permanent.

  

Prelucrare Arhivistica - In Curs de Autorizare

Legatorie - In Curs de Autorizare 

 

Turbonium S.R.L. - Arhivare Documente

Servicii

Turbonium S.R.L. - Arhivare Documente

   Pastrare si conservare documente   

   Conditiile de depozitare asigurate corespund Legii nr. 16/1996 si instructiunilor privind activitatea de arhiva la creatorii si detinatorii de documente precum şi normativul privind caracteristicile tehnico-functionale ale spatiiilor si echipamentelor de depozitare si conservare a arhivelor aflate in administrarea creatorilor publici si privati de arhive, emise de Arhivele Naţionale. Punem la dispozitie personal pregatit profesional pentru identificarea rapida a documentelor solicitate si intreaga logistica care sta la baza utilizarii documentelor pentru creatorul arhivei, respectiv beneficiarul serviciului.

   Depozitul de arhiva este spatiul destinat pastrarii documentelor, amenajat special, avandu-se in vedere criterii specifice in ceea ce priveste amplasamentul, rezistenta, microclimatul interior, fluxurile tehnologice, paza si protectia documentelor.

   Documentele din arhiva sunt depozitate si pastrate in depozitul construit special in acest scop, cu asigurarea conditiilor necesare pentru pastrarea corespunzatoare si pentru protectia lor fată de actiunea agentilor de deteriorare: praf, lumina solara, solicitari la uzura mecanica, variatii de temperatura si de umiditate, pericol de foc, inundatii sau infiltratii de apa.

   Utilizare a documentelor detinute

   Arhivistii si arhivarii nostri cerceteaza inventarele si unitatile arhivistice din depozitele proprii, in vederea rezolvarii cererilor si intocmesc referate, le semneaza si dateaza si raspund de autenticitatea datelor mentionate în acestea.

   Datorită bazei logistice pe care o avem la dispozitie, a personalului cu o vastă experienta in consultarea si prelucrarea arhivelor asiguram eliberarea de certificate, copii, extrase, adeverinte care să ateste vechimea in munca, incadrarea in grupa de munca necesare dosarului de pensionare fostilor salariati ai societătilor a caror arhiva se afla in pastrarea noastra, la solicitarea scrisa a acestora.

 

Turbonium S.R.L. - Arhivare Documente

 

Galerie foto